*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Aoleu1 creez tragedii intre prunci...
Rectific...filmul e pt. adulti

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Fetelor, am facut si eu clatitele verzi a la NEBUNICA si au iesit... o nebunieeee!!! Au mancat copiii mei (mai ales Anastasia) cu o poftaaaa... Deja mi-au venit idei sa le fac si cu alte ingrediente (poate ardei, rosii, chiar carne). Super, multumim!!

Daca zici ca a papat Anastasia cu pofta le pun si eu pe lista pentru weekend.
Eu am facut tortul de iaurt (reteta lui Mav ), a iesit o bunatate desi a fost putin adaptat la ce aveam prin casa. Este foarte racoritor, la vara o sa-l fac mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ce tare a fost cum cerea el....sadico!!!

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Si noi avem jucarii de lemn. am gasit in targul saptamanal o taraba interesanta. i-am luat puzzle-uri de lemn , simple din 4, 6, 8 piese si cateva animalute pe care stau cu ochii pentru ca-s din piese mici, legate . oricum puzzle-urile sunt numai bune pt el, acum inca eu sunt cea care reuseste sa le faca dar numai daca le fac corect ma aplauda, deci suntem pe drumul bun.

Amalia, daca zici ca-i pt adulti ma uit can se culca..cred ca am idee despre ce si cum face, mie nu mi-a trecut prin cap sa-l filmez..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

oooo, Amalia, e pasnic, sa-i pap gurita aia cum cere el miam -miam si papa..
al meu e mai needucat (ups, si eu sunt mama lui) arata cu degetul aratator inspre titi si pe limba lui imi ordona sa ii dau ...cand vede ca eu il iau cu vrajeli se supara, uneori ma ciupeste de san si schimba tonul pe unul mai ...de amarat care cere de mancare, zice doar mama sau ti..
azi a zis papuci- puci si apa- aba

mami de Thomas

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Ma bucur ca v-a placut miorlaiciul meu.
Eu am dormit prima noapte buna de nici nu mai tin minte cate luni incoace! Dupa ce aseara s-a culcat la 21 si pe la 23 si ceva nu ma intelegeam cu el..se scula la 10 minute plangand si bagand manutele prin gura....dupa o portie de Nurofen a adormit ca valiza...si dus a fost pana la 6 dimineata!
La 5 fara ceva, m-am trezit eu singura, odihnita deja....si buimaca, cum de e atata liniste.... Greu am adormit la loc...

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ami ma bucut ca miorlaiciul a avut o noapte atat de linistita! Tot asa si de acum inainte!

Lui Edi i-a aparut si a patra maseluta si cu asta a incetat si starea lui generala de miorlaiala si cerut doar in brate. A reinceput sa manance mult ceea ce ma bucura enorm.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Ginye ce bine! Felicitari pentru ultima maseluta! Sa aveti numai nopti linistite de acum incolo si multa sanatate!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Amalia,Ginye felicitari pentru "dintosi"!Sa aveti parte de liniste si nopti fara treziri!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Alexia e bine,are momente cand e mai maraita...o dor gingiile...Ii place foarte mult muzica,e f curioasa,dornica sa descopere tot ce o inconjoara.

Eu nu cred in parinti perfecti,e doar un mit...nu avem cum sa fim perfecti....suntem oameni si prin natura noastra suntem imperfecti,insa sunt convinsa ca fiecare mama isi iubeste copilul si vrea ce e mai bun pt el.Nu cred ca exista mama care sa nu se fi enervat,acum depinde de fiecare cum reuseste sa-si gestioneze nervii.Parerea mea este ca cel mai important este sentimentul de iubire pe care-l nutresc pt copilul meu.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput