*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

la sfatul lui zapi,ia sa ma relaxez si io pe net,ca numa ce l-am culcat un pic..(ma ce tare esti cu tatele tale,abia astept sa ne pove cum e , ce si cum)

mirtha...bona as avea si inca una din familie de incredere, o matusa...cresa e f ok...io-s de acord dar doar din toamna, parca mi milaaaaa sa-l dau acum dragu mamii ...sunt in disctutii cu sotul zilele astea ,el vrea bona-matusa....io vreau cresa ...ca stiu io de ce(aia e sora lu soacra-mea , deeeci...)
Nasol cu raceala ,baga boabe ca altfel nu trece...si odihna...fa-te ca ploua si treci in pat...

darling ,si tuuu?waw ce treaba ,super ...

eli maichii, si tu vrei sa slabesti, io iti dau dieta numa ca tre sa faci mancare separat pt ion ,ca te scoate afar din casa daca te prezinti seara de seara cu salatica...

otilica...eee...pozele il ingrasa ca de fapt e cat un chibrit de grasut...ma asa rau imi pare sa-l tund la primavara de numa...

aleinad...si eu astept primavara sa ies ...anul trecut am stat mai mult pe afar decat in casa...nici noi nu mai rezistam ,a fost o iarna f grea...te ia cu depresie nu alta sa stai pe camera...o fi jale, io una nu-l mai duc afara cu carutul, numai la trap...cand e prea lent si iau in brate ca sa-mi fac treaba mai repede si gata...e gata...nu mai stam noi la cafea la terasa linistite ca si anul trecut...noi am zis ca-l legamm cu o sfoara de 10 metri de stalp

ale a inceput sa pape de 2 zile...nu ff bine dar ma declar multumita..in seara asta i dau un pireut cu pui si morcovi,niste branza topita ...anca, z ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Noroc cu noua semnatura ca la cat sunt de dusa ma prind cam greu!!!
Felicitari ! Sa fie intr-un ceas bun !

Citat:
citat din mesajul lui Darling_

Na ca nu m-am putut culca pana nu mi-am schimbat semnatura.

Adriana si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetelor, sunt atat de trista si de suparata Am aflat azi ca matusa sotului, adica bona care ne-a ajutat enorm la cresterea fetelor, are o boala grava, in stadiu avansat....ma simt atat de neputincioasa...
Si a stat cu Cati inclusiv ieri, nu s-a plans niciodata, n-am stiut nimik....pana cand aseara a picat si n-a mai putut, ne-a anuntat dimineata ca e la pat si nu mai poate veni
ma scuzati, dar am simtit sa zic cuiva, ca nu pot plange, ca sperii fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Laura imi pare rau!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ma bucur ca analizele au iesit in limite normale iar cele "anormale" nu indica ceva problematic. Cea mai grava ar fi fost anemia. Inseamna ca asimileaza totusi cat are nevoie din ce maninca.
Da si noi cunoastem etapa maraielilor , numai la mami in brate /sau pe burta, exact asa s-a comportat inainte de eruptia caninunului , plus un scaun diareic joi , un altul vineri , treziri cu plinsete si bagat de maini in gura cu furie pina la cot etc. Abia sambata s-au mai calmat lucrurile.
Cum a reactionat la budinca de vanilie ?

Sper sa treaca raceala /viroza pina vineri. Ma tine de sambata. Sunt la prgram puternic de anti-virusare : usturoi , ceapa - si nature si infuzie , vitamine "fluorescente" , lamai pe banda rulanta stoarse in ceai si chiar in apa plata iar in seara asta si un masaj cu chestii din alea "spirtoase" .Imi pare rau ca nu avem prin casa un vin rosu ca tare ar fi mers un vin fiert cu scortisoara si 2 boabe de piper. Si daca nici cu astea nu trece pina vineri...apoi nu merg acolo sa virusesz copii oamenilor. Sper sa ma comport mai bine peste noapte , maine si mai bine iar vineri sa fiu fresh in ipoteza ca sotul poate obtine invoire pentru vineri. Maine te aununt.

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Am vorbit cu medicul, analizele sunt in limite normale, asa cum i s-a spus si lui malinas, limfocite marite si neutrofile scazute indica ceva virusei, posibil de la mainile murdare tot bagate in gura, oricum e indicativ ca organismul lucreaza la anticorpi.
Nici fosfataza alcalina nu-i atat de mare incat sa indice rahitismul, asa ca m-am linistit. Partea frumoasa e ca are calcemia peste limita superioara si nu e nevoie de calciu, deocamdata mergem tot pe 2 pic vigantol si vitamina C.
Se pare ca bantuie aer depresiv pe la noi prin odisee, eu mai am putin si-mi iau campii, abia astept sa se faca vremea frumoasa s-o pun in carucior si sa bantui prin tot orasul. Sper sa mai stea in el ca altfel chiar innebunesc.

Mirtha, imi pare rau ca esti asa rau, prea seamana ce spui tu acolo cu o viroza urata. Sanatate! Mai mergeti vineri daca esti racita?

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Mirtha multa sa sanatate!

Laura imi pare tare rau !

Iza te invidiez! Eu cred ca o se strang dupa jos sa le fac sul in sutien in curand

Mai mai aveam atatea sa mai zic...dar am uitat

aaaaaaaa sunteti super cu retetele!
Acu gata ca ma dor deggetele
Va pup pe toaote

Si sa stiti ca am vazut TOATEEEEEE POZELE
NU AM CUVINTE

Mergi la inceput

Mai am ras cu sughitzuri. Bine ca Bogdan poate face totusi haz de necaz.

Totusi perseverez , ii arat blocul , exemplificativ cum deseneaza mami numai pe bloc poate , poate pina la urma se prinde . Dar nu ma supar daca ii face placere sa mai picteze si o canapea , un zid o chestie.....Canapeaua se spala , zidul se vopseste , tapetul este lavabil...etc. Tata imi spunea ca eu luam cuiul sau diverse obiecte ascutite si "desenam" cu ele pe dulap. Cel mai mult se pare ca imi placea dulapul lacuit. Si tot nu s-a mai crizat.
Asta e dom"le, talentu" trebuie stimulat.

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Oricum mai traseaza si cate o linie pe canapea , pe parchet , pe haine deh....Se distreaza.

Numai cate una? Pe canapeaua lui Bogdan nu mai e loc sa scrii nici daca vrei. Dar ea mai gaseste. Iar el face haz de necaz si-mi canta de inima albastra "pusca si cureaua lata/ce canapea curata aveam odata"

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Cerate. Se spala usor de pe obiecte - cel putin cele pe care le-am cumparat din Real , pot fi apucate de la ambele capete si scrie indiferent cu care nimereste , sunt destul de vii culorile , nu trebuie sa apese pina iese "opera" , e suficient sa traga usor o dunga si gata si sunt si ceva mai graose decat cele uzuale.

I-am luat Evei si o tablitza magnetica si se cam supara cand incerca sa scrie cu partea care nu avea varful metalic. Acum da semne ca ar fi inteles ca numai o parte "face dunga". Dezavantajul este ca la tablitza magnetica exista o singura culoare - gri si in plus pixul este subtire si destul de alunecos. Avantajul este ca ma pot orienta dupa figurinele atasate si imi iese si mie pisica altfel decat o oaie electrocutata. Oricum pina la urma reusesc ei sa prinda si pixul , sa mazgaleasca tablitza , chiar sa si stearga "opera". Vezi care ti se par mai practice.

[quote]citat din mesajul lui bebecris

si noi avem dungi cu pixul negru pe cuvertura bej deschis...vreau sa iau creioane colorate, dar nu stiu de care sa iau...

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Laura

Darling felicitari, sarcina usoara!!!

Babyzapi esti curajoasa.. dar cine o sa fie sexy mama? Bravo, abia astept sa aud impresii si sa vad poze, mai ales

Cherie stiu ca e greu, sunt momente cand si eu ma simt asa obosita...pur si simplu astept ora de somn a lui Victor sa ma pot odihni, fie ca stau si citesc o carte in pat, fie ca ma uit la tv, dar nu ma misc cat doarme el..aa si neaparat un frappe sa ma tina treaza. Am incercat sa dorm cat timp dormea el, dar ma trezesc mai obosita decat m-am culcat asa ca am renuntat..am vazut pozele..superbi carlionti...eu tot il pandesc pe victor doar-doar i-o creste si lui parul..

De desenat, Victor nici nu vrea sa auda. Cum vede creioanele tup in gura..degeaba am exemplificat, i-am adus si hartie colorata si am desenat pe ea, poate il atrage..nici o sansa, le-am pus in dulap, le scoatem mai tarziu..
Acum i-am cumparat plastilina, ii place sa o framante in manute, i-am facut un cosulet si fructe, le ia pe fiecare si le pune in cosulet, apoi le scoate, pana se plictiseste si incepe sa le imprastie prin casa
Noua indeletnicire e sa arunce la gunoi tot ce prinde, dupa ce in prealabil l-am invatat sa arunce scutecul plin la cos, acum tot ce gaseste arunca..azi a fost randul unei sosete pe care am cautat-o prin casa juma de ora, de am zis ca innebunesc, doar ce il descaltasem sa il spal la fundulet, stiam sigur unde le-am lasat, si totusi nu mai era decat una..mi-a aratat el mai tarziu unde e perechea

Gata, program de voie, cu copilul adormit! O seara fumoasa tuturor

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Hai mai ca nu ma sperii asa usor. Unul tot mai fac - macar inca unul. Nu o las pe Eva singura nici in ruptul capului.

Atita doar ca la bb2 va trebui sa fiu mai organizata decat acum pe aspectele casnice, mama va fi si ea pensionara , Eva la gradi-cresa , poate reusesc sa vin in Craiova cu job-ul si sa elimin naveta , experienta am ceva-ceva si cam stiu pe unde sa corectez etc.... No????

Edit : In cazul meu nu merge paralelismul cu sefimea. Ca daca ma "taxeaza" doar ....sa zicem....pentru ca avea prea multa zapada pe parbriz dimineata la prima ora , nu tine. Il fac poster de nu se vede cu tot cu sefimea lui. Daca mai ai alte variante....

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01

pont. va vine sa urlati la ei? imaginati-va ca fapturile astea mici "ie" seful. hmmmmmm? mere? ca la sefu' nu iti permiti sa te ratzoiesti. la mine a mers.
asta nu inseamna ca sunt sfanta maria in persoana, ca totzi avem nervii si limitele noastre

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)

Mergi la inceput