*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (101)*
Raspunsuri - Pagina 12
malinas spune:
bertha, multumesc mult pentru informatii, abia astept sa ajung iar la medic sa vad ce mai spune de data asta. La capitolul painici am facut multa paine cu seminte, fiindca ne place si ii dau si lui David, si am mai facut paine cu telemea (reteta din carte e pt paine olandeza, dar eu am inlocuit branza respectiva cu telemea si a iesit f buna), dar mai rar ca nu pot sa-i dau lui David.
cherieactiv, am vazut pozele de la semnatura.Ai un carliontat tare dulce si frumos.Sa va traiasca!
Ginye, ce apa bea Edi? Am constatat in ultimele ore ca vreo 5 copilasi cu varste intre 14 si 48 de luni au avut febra si scaun moale in ultimele zile si toti beau apa plata bucovina. Nici unul nu e la gradinita sau cresa si nici nu a fost in comunitate, la cumparaturi, in parc in aceasta perioada. Sunt informatii adunate de o prietena care m-a sunat de dimineata sa ma intrebe ce apa bea David, stiind ca si el a avut probleme de sanatate saptamana trecuta.Se poate la fel de bine sa fie o coincidenta, dar am observat ca de ceva vreme apa bucovina lipseste de pe piata, am mai gasit doar la chioscuri mici la 2 sau la 0,5 litri.
nebunica, am vazut poze si cu iubaretul de Victor. Tare as vrea sa ma pupaceasca si pe mine David, dar nu se intampla.Are niste ochi tare frumosi si niste bulanase numai bune de papat.
Darling, felicitari.Sarcina usoara si la termen.
Mirtha, multumesc.Am tot studiat oferta celor de la Alltour, ca tot imi trimit oferte pe email, dar inca nu m-am decis la nimic.De aia mai cer pareri pe forum, ca sa luam o hotarare.sanatate multa!
andutza, am vazut ca ai 2 domnisoare in toata regula, frumoase foc.
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.
Amalia spune:
Dupa 4 luni si ceva de asteptare, bazaieli, etc, etc...in urletele trezirii de azi de la pranz
...am descoperit...UN DINTE nou
...al 5-lea..un incisiv lateral de jos.
Fac cinste!

poze aniversare 1 an
ginye55 spune:
Malinas multam de griji.
Edi bea dorna sau borsec.
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Otiliav spune:
Ora mea de rasfat
.
Chericule, ptiu sa nu ti-l deochi, ce frumusete de baiat ai, si ce bulanase, noroc cu sosetele rosii.Se vor bate italiencele pe el mai. Nici nu ma mir ca-i face bunica-sa toate poftele, pai cum altfel daca da putin din gene si cu un carliont pe la nasul ei.
Anduta ce coafuri moderne aveti
(a la Rod Stewart daca nu ma insel). Au inceput sa se joace fetele impreuna, nu?
Carmendu, sa inteleg ca astepti sa intineresti
. Si totusi de ce esti asa retinuta/speriata? Think pink 
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Z_IULIA spune:
BUNA SEARA!
In sfarsit mi-am facut si eu putin timp sa mai butonez...
Raportam 85 cm si 15.00 kg(dar cu ghetute si destul de imbracata). Am o fatuca tare mucoasa... nu stiu cesa-i mai fac si ca sa fie si mai si ...mi s-a stricat aspiratorul! Asta e, deocamdata ma chinui cu pompita manuala si se lasa cu plans, tipete...
Amalia am vazutca ai intentia sa intarci puiu, cum merge?? Nu am reusitsa citesc prea mult dar incep acu
! Eu cred ca o intarc la vara ca daca nu alearga dupa mine si imi ridica bluzele!![]()
![]()
Printesa mersi pentru detaliile priviund periajul dentar.Mereu am vrut sa intreb dar neuronul meu obosit uita.
Va pup. Merg in urma sa citesc, macar capitolul asta 
Z_IULIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav A inceput clar sa-mi creasca burta insa surpriza, are o forma diferita de primele 2 dati, acum e bb fixat in uter sus si creste cam in dreptul buricului.Mai am niscaiva greturi dar tot m-am ingrasat, am ajuns la 60 de kg in saptamana 16 .Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
Mai ce ma bucur sa audca esti bine, si poate vine un flacau in casa, sa nu mai fie tati chiar singur!

Z_IULIA spune:
Mamaaaaaaaa ce de dinti...si masele...
Si ce bucle!!!!!!!! Si ce baiat destept are mama!!!!!!!!!!!
| citat din mesajul lui cherieactiv noi suntem in picioare...dansam...m-am prins ieri care e problema, de ce nu adormim de ce nu mancam ...pai avem 2 maselute ,ultimele ,nu stiu cum ies dintii astia asa...are doar 6 incisivi jos susu si primii canini..acum ies molarii ,booh.. si io vreau sa pove despre ce stim sa mai facem...si io si io...sooo...incepem de la cap...ne pieptanaaaam singuri,se cere la bideu (ca e la inaltimea lui)sa se spele pe manute si nu doar asa cu h2o,ii trebuuie si sapun...ne spalam pe dinti cu periuta si pasta de dinti tot singuri,ne punem papucii in picioare (ma rog..),dupa baie merge la dulapior in baie si isi ia uscatorul apoi vine la priza si incearca sa-l bage (aia nu e voie),si pasiunea cea mai mare...sa facem pisu in picioare la gard hahaaa(adica la gratiile patutului, pe parchet)si sa il cautam pe "pipo" adica cucul si sa-l luuungim de se sparge de ras..ne intindem crema pe fata si deschidem botul la dat cu strugurel cand iesim afara..dansam si dam din fund din maini de numa, are ritm bun golanul, i-am luat o pianini cu microfon e jale mare cand se pune la clape si canta cu microfonul bagat in gura la la la la..nu imi mai vin...a catelul face baba, vaca face uuuu...si cand mergem afara la plimbare recunoaste usa barului unde e tata de la departare ,merge ata acolo..ia matura si matura pe jos...reuseste sa bage in telefon chestia aia de la incarcator intr-o gaurica miiica...in fine,,...chestii de astea...ia desfacatorul si merge sa caute o sticla de vin ...baga cheile in gauri...invarte deschide inchide geam usa..daca e intuneric in camera, merge si aprinde lumina ... mi s-a facut cam somn dar n-am pe cine culca, bine ca nu are dureri si nu e plangacios chit ca nu dormim de 4 nopti... aaaaa...e cretulin rau rau..bine ca dupa ce l-oi tunde sigur o sa creasca drept, acum inca e zulufi tot capul daca mai sta mama 2 zile la mine pun si niste poze... gagici pt cine e interesata ..sunt in dieta de 2 luni eu si sotul...slabim bine , treptat cam 2 kg pe luna...va zic programul daca vreti...eu ma simt in sfarsit eu... nighty ,sanatate la toata patiseria... ![]() ----------------------------- http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
bebecris spune:
cherie...vreau si eu retet de dieta
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Z_IULIA spune:
mai, mi-am amintit.... am vazut o pustoaica frumoasa in "Felicia" ...
Sper ca nu ma insel...erai chiar tu!!!!!!!!!!
SUUUUPER!!

| citat din mesajul lui bebecris ziua buna, Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI |
bebecris spune:
![]()
![]()
![]()
multumesc!!![]()
![]()
![]()
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Z_IULIA mai, mi-am amintit.... am vazut o pustoaica frumoasa in "Felicia" ... Sper ca nu ma insel...erai chiar tu!!!!!!!!!! SUUUUPER!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)http://picasaweb.google.com/savanta.iz/ |
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

.
lui Claudiu George
(23.04.2002) si Diana Maria