Bravo Adina, Oani, Amiss_zip! Pufuleti (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cris. mario, nu mai stiu daca am apucat sa postez mesajul cu aprecierile ptr printesa ta, da' mai zic o data, ca tare m-a impresionat ce mare e si frumi rau. noroc ca are fratior mare sa o pazeasca.

vad ca multe fete stau mult mai bine decat noi cu amr de kile, asa ca nu mai zic nik pana imi mai scade. daca vad ca ma poticnesc o sa va cer galerie, sa stiti. pana acu' a mers ok, -2kg pe sapt. fara prea mult sport si regim rezonabil. sper sa o tin asa.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

Am pus si eu o poza cu bebe Simon www.flickr.com/photos/ami_si_cip/4335552282/" target="_blank">aici. Este foarte serios chiar si murdar de laptic la gura...

ce nervos e, cred ca visa ceva ! Si ce roz e si cu rosu in obraji! Ins ca e un flacau santos! E dulce dulce!

Citat:
am sa revin cu povestea nasterii. M-ati innebunit cu travaliul fals si eu pana la dilatatie 6 am tot crezut ca am travaliu fals si poate totusi se opresc contractiile ...
a fost de-a dreptul palpitant. Am facut pana si briose cu contractii la 10 minute ba chiar am primit si musafiri...

esti de coma....

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Citat:

cris.d yuhuuu!! ce bine ar fi sa fie mai blanda!! Macar sa compenseze durerile ingrozitoare ce le am la burta in timp ce suge.
Mi se contracta uterul de imi taie respiratia si am niste dureri de travaliu efectiv cand suge.

In maternitate mai aveam un pic si ceream un calmant!! Culmea, nu am cerut calmant in timpul travaliului si cer la alaptat! Sunt cumplite durerile. Acum sunt in a patra zi de alaptat si inca mai am dureri cand suge sau cand plange

Ce chestie....
Mai povesteau unele mamici care alaptau ca si daca erau plecate de lg bebe, daca el incepea sa planga incepea si laptele sa curga...
Cata chimie dom'le...

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

sunt si eu pe aici, dar foarte putin activa
n-am mai scris de ceva vreme si am vrut sa felicit si eu proaspetele mamici si sa urez bun venit pe lume noilor pufuleti!
felicitari in special pentru adina_bulina si multe pentru micuta ei!

cris_mario, ti-am vazut papusa! e tare frumoasa si dulce!

cris.dogarel, am citit abia azi povestea ta; mi-a placut foarte mult cum ai povestit - simplu, dar emotionant si captivant totodata! iar micuta ema se anunta de pe acum ca va fi o mica printesa si ii va face concurenta anei...

furia laptelui - si eu am avut-o un pic mai blanda la al doilea bebe; dar contractiile uterului dupa nastere au fost foarte dure cateva zile , in special in timpul alaptatului - mult mai dureroase decat la primul bebe - parca as fi fost iar in travaliu; bine ca erau doar cateva la numar...

vitamina D3, ii dau si eu direct in gurita 2 picaturi

as vrea sa intreb mamicile cum se comporta bebeii vostri la baie, ca madalina plangeeee, doamne (marcu n-a fost asa - se calma instantaneu in apa).... si in special cand incep sa o dezbrac, deci si atunci cand o schimb - e tare sperioasa, cel putin asa imi da impresia - cu toate ca vorbesc intruna cu ea; ieri la baita s-a calmat putin in timp ce vorbeam si o leganam in apa, dar apoi la urmatoare miscare, oricat de blanda ar fi, se agita iar si plange
ai vostri sunt toti cumintei la baita?

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!

Mergi la inceput

Salut Satulica!

Dastefa, ai un PM de la mine, doar ca eram logata pe userul comun, nu mi-am dat seama..

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui satulica

sunt si eu pe aici, dar foarte putin activa
n-am mai scris de ceva vreme si am vrut sa felicit si eu proaspetele mamici si sa urez bun venit pe lume noilor pufuleti!
felicitari in special pentru adina_bulina si multe pentru micuta ei!

cris_mario, ti-am vazut papusa! e tare frumoasa si dulce!

cris.dogarel, am citit abia azi povestea ta; mi-a placut foarte mult cum ai povestit - simplu, dar emotionant si captivant totodata! iar micuta ema se anunta de pe acum ca va fi o mica printesa si ii va face concurenta anei...

furia laptelui - si eu am avut-o un pic mai blanda la al doilea bebe; dar contractiile uterului dupa nastere au fost foarte dure cateva zile , in special in timpul alaptatului - mult mai dureroase decat la primul bebe - parca as fi fost iar in travaliu; bine ca erau doar cateva la numar...

vitamina D3, ii dau si eu direct in gurita 2 picaturi

as vrea sa intreb mamicile cum se comporta bebeii vostri la baie, ca madalina plangeeee, doamne (marcu n-a fost asa - se calma instantaneu in apa).... si in special cand incep sa o dezbrac, deci si atunci cand o schimb - e tare sperioasa, cel putin asa imi da impresia - cu toate ca vorbesc intruna cu ea; ieri la baita s-a calmat putin in timp ce vorbeam si o leganam in apa, dar apoi la urmatoare miscare, oricat de blanda ar fi, se agita iar si plange
ai vostri sunt toti cumintei la baita?

Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!

Nu, nici vorba, si noi plangem de mama-mama! Insa eu am remarcat ca gaza noastra plange pt ca il udam pe capsor si il spalam pe acolo, asta nu-i convine lui. Si cum cu capsorul incepeam, iti dai seama ce circ urma pana la final, ca ma treceau 10 randuri de transpiratii Mai nou, de vreo 3-4 zile, incepem frumos cu piciorusele, apoi cu putulica, cu corpul si manutele, eventual si cu spatele si funduletul (il intoarce tati de pe o parte pe alta asa usurel sa nu se sperie) si abia la urma momentul horror cu spalatul pe cap, si de-abia atunci incepe sa urle, insa nu chiar atat de tare.

Stiu ca nu e ca la carte, insa mi se pare de bun simt sa ma adaptez la copilul meu, nu sa urmez o regula oarescare. Pentru noi e o imbunatatire mare, baita lui bebe era cel mai stresant moment al zilei, ma gandeam cu groaza in fiecare dupa-amiaza ca mai e un pic si vine...

Vezi si tu, poate tot asa, are o anumita parte a corpului care ii declanseaza plansul cand se uda

Ratusca mami de Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

bebelul meu e fooarte cuminte la baie....plange oleaca cand in dezbracam dar imediat ce il bagam in apa parca e in elemenul lui...mai nasol e cand vrem sa il scoatem..se pune pe marait

-----------------------------------------
37+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

multumesc ratusca_mica! ai dreptate - ne adaptam copiilor nostri; o sa fiu mai atenta poate descopar ce anume o deranjeaza, cu toate ca si atunci cand o schimb, deci cand incep sa o dezbrac, se agita si plange, se agata de mine cu manutele, ca si cum, asa dezbracata, s-ar pierde mititica intr-o lume prea mare pentru ea... poate a ramas cu teama de schimbatul din spital, ca acolo ii schimba ca pe banda, nu conta daca si cat plangeau mititeii, ii mai spala si la chiveta cu apa nu prea calda, aproape de rece chiar ... lasa, ca o sa creasca fata mea si o sa fie cuminte

am intrebat asta pentru ca, asa cum am mai zis, la marcu n-am avut deloc probleme; de la prima baita a fost foarte ok, iar apoi, chiar si burtica daca-l durea, in apa uita de toate necazurile

Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Lorex am uitat sa te felicit pentru felul in care ai aranjat prima pagina. Felicitari!!! De cand nu am mai facut-o eu, uitasem cat de multa bataie de cap e si eu doar am updatat un pic informatia, nimic mai mult si mi-a luat o gramada de timp, d'apai tie cred ca ti-a luat toata ziua. Multumim
Mea culpa pentru ca am uitat sa pun un link catre noul capitol, problema e ca eram un pic grabita si nu mi-a mai trecut prin cap

Cris_mario iarta-ma ca nu am bagat si eu cateva majorete pentru tine, dar ma bucur sincer ca ati ajuns cu bine acasa!

Analessya noi pe la inceputul sarcinii eram mai tot timpul cu o saptamana in urma, de fapt daca as fi in Olanda tot asa ar calcula-o cei din spitalul de acolo. Insa acum la 36 de saptamani, ne-a spus tanti ginecoloaga ca are un avans de 2 saptamani. Sunt tare curioasa cate kg va avea la nastere.
Presupun ca in cazul asta te duci la control regulat, pentru a vedea daca totul este bine cu bebe.

37+ Lorena

AMR 16 zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby
Analessya noi pe la inceputul sarcinii eram mai tot timpul cu o saptamana in urma, de fapt daca as fi in Olanda tot asa ar calcula-o cei din spitalul de acolo. Insa acum la 36 de saptamani, ne-a spus tanti ginecoloaga ca are un avans de 2 saptamani. Sunt tare curioasa cate kg va avea la nastere.
Presupun ca in cazul asta te duci la control regulat, pentru a vedea daca totul este bine cu bebe.

37+ Lorena

AMR 16 zile

Mello motanelul iubit

Nu mi-au spus la spital decat sa fiu atenta ca bebe se misca, iar pt monitorizare la eclectrocardiograma mai merg marti, am fost ieri.

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput