Bravo Adina, Oani, Amiss_zip! Pufuleti (124)
Raspunsuri - Pagina 8
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui analessya13 Carmita baby, da, se induce nasterea in Italia. Dar ei considera sarcina prelungita doar dupa ce trec 2 sapt si 3 zile de la DPN. Mi-au spus ca folosesc un gel, cand am nascut eu acum 3 ani mi-au indus contractiile cu o injectie de oxitocina, dar aveam deja semne ca sunt in travaliu pt ca aveam apa rupta. In plus, eu ecografic sunt cu 1 sapt in urma asa ca nu stiu, probabil bebe are ritmul sau. Placenta inca functiona, avea cateva calcifieri si cica e de gr1. Bea, m-am uitat la puiul tau si mi-au dat lacrimile, mai ales in poza aia in care doarme razand. Imi imaginez ce mandrii sunteti de Ivan. 40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007In prelungiri de 2 zile Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
mersi mersi..da suntem amndri de el...............ne-a facut foarte fericiti nasterea lui,............

Bea
de
bebe roz Ivan Matei Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan
cris_mario spune:
cris.d ...e superba Ema,si cat a crescut 

gratiana super povestea nasterii 
amiss e un dragalas bb Simon 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lucia2000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Asta asa e!! Poti sa il crestinezi in post insa e pacat sa faci petrecere. Poti sa servesti ceva cu apropiatii, doar sa fie de post sau macar sa nu se danseze! Iar petrecerea/cumatria o poti face dupa ce se termina postul! _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile.. |
Pentru mine problema este ca nu pot face petrecerea dupa post pt ca nu mai gasesc muzicienii si fotograful pe care ii vreau eu(au nunti puse de un an) si nici localurile nu mai sunt libere.
Voi cand va botezati puisorii?
cris.dogarel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui amiss_zip
Nota apgar este 9. Dr. Isreb Nayel, clinica CF2. Vreau si eu sa felicit noile mamicute: Adina Oani Bravo!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eu am laptic si bebe mananca foarte bine. Deocamdata are icter usor si este cam somnorici. Fetita mea este foarte incantata de pui si ii pune muzica si ii arata tot felul de jucarii. Am avut prima seara in care am dormit toti 4 acasa. Voiam sa vad cum reactioneaza ca noi dormim cu bebe in camera noastra si ea in camera ei. A fost nesperat de bine. Totul firesc, nici un comentariu...ritualul ca in fiecare seara si se pare ca nu au fost nici un fel de dicutii .Sper sa se mentina asa lucrurile Am si eu o intrebare pentru mamicile la al doilea bebe (sau mai mult ![]() Amiss |
si la mine muuult mai blanda; de fapt, stiam ca vine si am cerut pompa in maternitate o singura data si acasa in prima seara am incercat tot o data, doar 5', sa detensionez un san. am scos 10 ml si l-am lasat. tot asa, dormea prea mult mandra de la icter. acu'... ma rog de ea sa astepte o ora cateodata
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
Ana(2003)AMR: 10 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui amiss_zip Am pus si eu o poza cu bebe Simon www.flickr.com/photos/ami_si_cip/4335552282/" target="_blank">aici. Este foarte serios chiar si murdar de laptic la gura... ![]() pupici! am sa revin cu povestea nasterii. M-ati innebunit cu travaliul fals si eu pana la dilatatie 6 am tot crezut ca am travaliu fals a fost de-a dreptul palpitant. Am facut pana si briose cu contractii la 10 minute ba chiar am primit si musafiri... Amiss |
serios, da' frumos

si rooz
.f. tare ai fost cu travaliul. bine ca nu a fost viscolul asta ca te vedeam la TV cum ai nscut tu in masina

Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
poze
povestea noastra
amiss_zip spune:
cris.d yuhuuu!! ce bine ar fi sa fie mai blanda!! Macar sa compenseze durerile ingrozitoare ce le am la burta in timp ce suge.
Mi se contracta uterul de imi taie respiratia si am niste dureri de travaliu efectiv cand suge.
In maternitate mai aveam un pic si ceream un calmant!! Culmea, nu am cerut calmant in timpul travaliului si cer la alaptat! Sunt cumplite durerile. Acum sunt in a patra zi de alaptat si inca mai am dureri cand suge sau cand plange 

cris.dogarel spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Pentru mine problema este ca nu pot face petrecerea dupa post pt ca nu mai gasesc muzicienii si fotograful pe care ii vreau eu(au nunti puse de un an) si nici localurile nu mai sunt libere. Voi cand va botezati puisorii? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
pana o botezam noi pe Ema voi veti avea toate copiii botezati. avem fetele si noi si nashii, la o zi distanta. fata nasilor s-a nascut pe 112 ian. asa ca am decis sa facem "impreuna" la biserica, dar va fi in Brasov, iar party-uri- 2
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
poze
povestea noastra
lorex spune:
Mitumac, mi-am luat Homeogene pt gat si mi-a trecut!
Multumesc fetelor care mi-au urat sanatate si au fugarit raceala!
(Nikole, Cris.d, Mamidepuiuti - iti doresc o sambata de 13 cu soare pt botezul drgalasului Alex).
Alicredo, DandanaG, Cris.D(succes cu AMR-ul),Ratusca_mica - ms pt aprecierile tehnice!
Nikole, eu am propus scoaterea apgarului, insa nimeni nu a reactionat. Daca se voteaza il scoatem!!
Analessya, vikinga parca la 41 de sapt si ceva a nascut!
Nu dispera, lasa-l pe bebe sa stea cat vrea el acolo, poate ca are nevoie sa mai stea, o sa vina cand e pregatit, oricum mult nu mai are cum sa stea asa ca, ce-ti strica inca doua trei zile de liniste!!!

Cristies, tot in vacanta la bunici sunteti?
Cat despre prima pagina, nu m-am suparat , Doamne-fereste, mai glumim si noi
, eu am inteles ca au ramas mamicile pe-acolo prin coada listei si ti-am dat dreptate, asa ca le-am vopsit in verde-lime si le-am facut un size mai mare ![]()
Pupam Gargaritzul cuminte de ziua lui! 
Andrelina, felicitari pt crestinarea patriotului!
Tudorashul.Sa fiti santosi, sa va bucurati de viata!
Cris.mario, merci ca ai postat sms-ul de la Adina, eu eram in oras la o aniversare si n-aveam cum sa ajung la net.Am stat pana tarziu si am papat bunatatzuri!
Am vazut pozele cu galushka ta
, ce bine arata pt un bebe grabit s-o vada pe mami.Si are deja si cercei!!!
Cand i-ai pus?
Lalitica, Anda_magda, multumim ca ne dai vesti despre Adina! 
Pana acum au fost foarte bune! Speram si ne rugam si de acum inainte sa fie la fel de bune! Si cred ca asa o sa fie! 
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..
cris_mario spune:
lorex cu placere
... cercelusii i-am pus joi,in ziua in care ne-am externat,ptr ca asa se procedeaza la filantropia 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
amiss_zip spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel f. tare ai fost cu travaliul. bine ca nu a fost viscolul asta ca te vedeam la TV cum ai nscut tu in masina ![]() |
da, insa sa nu fu inteleasa gresit. A fost foarte dureros. Dar totusi ma gandeam ca na...poate totusi e fals. Atat de dureros incat vb cu un musafir si nu puteam sa raspund in contractii cu da sau nu pentru ca nu mai puteam respira de durere si ma rozeam in obraji iar nanul meu(el era muafirul) imi spunea :"Ia uite ce emotionata esti

40
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
Bravo!