Bravo Adina, Oani, Amiss_zip! Pufuleti (124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

eram in urma cu un cap...si acum ca doarme printesa ... recuperez

hmm...vad ca s-a predat stafeta ... credeati k scapati de mine ????? ... nu ma supar,dar macar sa o vad pe arwen mai activa ... ca vad ca nu a scos nici o majoreta mica akl ptr mn

am vazut super poze la lorex ... FELICITARI!!! super amintiri

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

intru rapid sa felicit fetele, ca ieri nu am apucat sa postey galeria ptr adina

BRAVOOO, ADINA, AMISS SI OANI!!!

mai am putin si dau in judecata romtelecomu' ..se joaca cu nervii si timpul meu de lauza

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Amiss_zip am sa corectez imediat, ne spui si apgarul pentru a completa listuta si mai bine, te rog?

Nota apgar este 9. Dr. Isreb Nayel, clinica CF2.

Vreau si eu sa felicit noile mamicute: Adina Oani Bravo!

Eu am laptic si bebe mananca foarte bine. Deocamdata are icter usor si este cam somnorici. Fetita mea este foarte incantata de pui si ii pune muzica si ii arata tot felul de jucarii.

Am avut prima seara in care am dormit toti 4 acasa. Voiam sa vad cum reactioneaza ca noi dormim cu bebe in camera noastra si ea in camera ei. A fost nesperat de bine. Totul firesc, nici un comentariu...ritualul ca in fiecare seara si se pare ca nu au fost nici un fel de dicutii .Sper sa se mentina asa lucrurile ...'om vedea

Am si eu o intrebare pentru mamicile la al doilea bebe (sau mai mult ) ati avut furia laptelui mai "blanda"? Adica sanii mai putin explodati si angorjati? Deocamdata ii am rezonabil de plini si ma simt mai bine ca la prima "furie". sa ma astept sa creasca durerile de sani si dimensiunile sa fie la fel de "crunt " ca la primul bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

Pentru fetele tehnice....cap 123 nu e inchis...

39

eu nu stiu cum se inchide, probabil carmita ( tehnicianul de serviciu) are dreptate, moderatorii il inchid.
Cert e ca, la capitolul trecut, nu ati pus link catre capitol nou dar vad ca v-ati gasit si asa

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Dar nu de asta am dormit eu rau, ci pt ca visez tare urat fetele. Visez persoane care au murit, iar chestia asta ma sperie.

e de bine!! asa stiu de la mama..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

ptr mamici-voi ce dati la bb-vigantol sau Vit d3
eu am luat Vit D3 si dr a zis sa-i dau 2 pic/zi
pai fiind uleioasa cele 2 pic raman mai mult pe lingurita

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

noi dam Vigantol, 3 picaturi, direct in gurita

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Noi vrem sa-l botezam pe bebe pe 27 martie. Este sambata inainte de Florii. Deci in postul Pastelui.
Am vorbit cu preotul care trebuie sa-l boteze si a zis ca partea efectiv de botez in biserica se face oricand, nu exista restrictii, numai ca petrecerea teoretic ar trebui sa fie de post, dar ca nimeni nu face asta.
Voi ce stiti?

Asta asa e!!
Poti sa il crestinezi in post insa e pacat sa faci petrecere.
Poti sa servesti ceva cu apropiatii, doar sa fie de post sau macar sa nu se danseze!
Iar petrecerea/cumatria o poti face dupa ce se termina postul!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am pus si eu o poza cu bebe Simon www.flickr.com/photos/ami_si_cip/4335552282/" target="_blank">aici. Este foarte serios chiar si murdar de laptic la gura...

pupici!
am sa revin cu povestea nasterii. M-ati innebunit cu travaliul fals si eu pana la dilatatie 6 am tot crezut ca am travaliu fals si poate totusi se opresc contractiile ...
a fost de-a dreptul palpitant. Am facut pana si briose cu contractii la 10 minute ba chiar am primit si musafiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Carmita baby, da, se induce nasterea in Italia. Dar ei considera sarcina prelungita doar dupa ce trec 2 sapt si 3 zile de la DPN. Mi-au spus ca folosesc un gel, cand am nascut eu acum 3 ani mi-au indus contractiile cu o injectie de oxitocina, dar aveam deja semne ca sunt in travaliu pt ca aveam apa rupta. In plus, eu ecografic sunt cu 1 sapt in urma asa ca nu stiu, probabil bebe are ritmul sau. Placenta inca functiona, avea cateva calcifieri si cica e de gr1.

Bea, m-am uitat la puiul tau si mi-au dat lacrimile, mai ales in poza aia in care doarme razand. Imi imaginez ce mandrii sunteti de Ivan.

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 2 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
sunt si afise scrise ca din partea bblusului;de acolo am retinut ceva haios... citez : "dragile mele bunici,stiu ca ma iubiti,dar va rog sa nu tot interveniti cu sfaturi,lasati-o pe mami sa se ocupe de mine asa cum a invatat-o in spital d-na dr!"... sa stiti ca functioneaza...[cand ma streseaza mama mea cu ceva,repede ii amintesc ce scria pe afis ]

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

ffff tare o sa-mi fac si eu unu' si-l pun la intreare in casa

poze

povestea noastra

Mergi la inceput