Bravo Adina, Oani, Amiss_zip! Pufuleti (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

lorex, deci tu ai aranjat prima pagina! cand am vazut cum arata am fost placut surprinsa si m-am gandit, in acelasi timp, ca a fost multa bataie de cap si multa munca pentru cine a facut treaba asta frumoasa! multumiri si din partea mea si felicitari pentru un asa aranjament!

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

Eu sunt Marcu!
www.simonasibogdan.piczo.com/madalina-19ianuarie2010?cr=1" target="_blank">Eu sunt Madalina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Felicitari proaspetelor mamici Oani, Amiss si Adina

Sa va dea Dumnezeu sanatate si voua si bebeilor si noua tuturor!

Amiss, m-am uitat la pozele voastre, sunt super copilasii tai, imi pare intr-un fel rau ca n-o sa mai fac un bebe, poate se nimerea si un baietel scump cu laptic pe botic Dar pe de alta parte intotdeauna mi-am dorit doua fete... asa ca sunt foarte fericita.

Furia laptelui - m-as bucura nespus sa fie mai blanda ca prima data, cat despre contractiile uterului in timpul alaptarii... n-o sa fie foarte secsi mai ales dupa cezariana. c'est la vie

din amintiri... Oani, dr mea care m-a ajutat mult cu sfaturi despre alaptare este dr neonatolog la gine I in cluj, dr Mitea Rodica - venea regulat acasa, cand o chemam si o controla pe roxi si mie imi raspundea la toata lista de intrebari care se adunau intr-o saptamana sau doua cat nu ne vedeam cu dr. tare mult m-a ajutat, o sa o chem si de data asta s-o controleze pe aia mica din cand in cand.

Regim alimentar in timpul alaptarii - eu am mancat aproape orice, respectiv, am exclus ceapa, usturoi crude, varza gatita, fasole boabe (nu prea mananc de obicei) si la inceput nu mancam fructe crude. Cu timpul insa, treptat, am inceput sa pap aproape orice, singurul aliment care mi s epare ca o balona pe Roxi a fost mazarea pe care apoi am evitat-o...
Roxi nu a avut colici aproape deloc, vreo saptamana se mai chircea ea si o tineam pe burtica eu sau tati si se linistea. de fapt, dupa cum am mai zis, a fost asa cumintica incat prima data cand a plans tare tare a fost la 6 luni cand i-am pus cerceii, motiv pt care de data asta sper sa nu mai uit sa-i pun cercelusii in maternitate

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Carmita, Satulica:

Va multumesc f mult!
Da, a fost greu, mi-a luat vreo doua-trei zile , insa a fost alegerea mea sa fac asta si am facut-o cu drag!
Am avut si momente in care mi-am spus "oare ce mi-a trebuit?", apoi am descoperit ca merge mai usor cu CTRL+F ca sa gasesc mai repede persoanele cautate. Ma rog.. pana la urma...o treaba inceputa trebuie dusa pana la capat asa ca am continuat!
Acum e mult mai usor sa mai umbli pe la listutza, inainte mi se incrucisau ochii pe-acolo, cred ca asta e si motivul pt care am purces la "estetizari" :P

Oricum, cea mai mare satisfactie e cand aud ca va place si voua, fetelor!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Ivan al meu daca are burta plina pot sa il scot afara sa il pun pe zapada ca n-are nici o treaba..............

daca e satul, poti sa il imbraci si sa il dezbraci si sa ii faci baie de 100 de ori pe zi.,............

eu azi plina de musafiri
nu maim pot
ma duc ca virgula cred ca iara se trrezeste..........

v-am pupat!!!!!!!!!!!

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

Pentru fetele tehnice....cap 123 nu e inchis...

39

Mitumac, nu ai nascut? Ai fost la spital? Ce era cu acea scurgere?

Nu am nascut...am fost ieri la spital la control. col lung, cu OI inchis...cap mobil...revenim marti...mi-a dat niste pastilute....cred ca sa grabeasca un pic...si am inceput azi sa pierd din dop....sa vedem cum evolueaza lucrurile.si tu am vazut ca tot marti te duci...

39 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 2 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

40

Mergi la inceput

Vreau sa ofer un buchet special de flori mamicilor care nu ne-au abandonat pe noi, celelalte gravidutze care am mai ramas la odisee si care avem nevoie de voi, de sfaturile si incurajarile voastre!
Stim ca va e greu si va apreciem! Pentru noi inseamna foarte mult ca ati ramas alaturi de noi!

Din partea gravidutzelor

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

lorex,

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
AMR: 10 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Dicolo de toate, sper ca Plateea sa nu aiba probleme, caci nu a mai intrat deloc deloc de cand a nascut.
Nu pot sa ma gandesc decat ca poate s-a operat de colecist...desi nu cred ca atat de curand dupa nastere.Sper ca BbTeo e bine...

De doxa mai stie cineva ceva? Sunt sigura ca a nascut...

Marturisesc ca la mesajul de mai sus, initial am enumerat toate mamicile active de pe forum, insa nu stiu cum dar am reusit sa inchid pagina inainte sa dau send....e prima oara cand am plans de draci ca pierd un mesaj ..asa ca...am renuntat sa mai reiau de frica sa nu omit pe cineva. Insa voi, mamici ce sunteti, va stiti si va rog sa va serviti cu flori parfumate din buchetul de flori alese special pt voi!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am tot citit pe net pana m-am enervat despre botez in post.
N-am ajuns la nici o concluzie. Ca atare nici nu stiu ce sa fac.
Cred ca o sa merg maine sa vorbesc cu preotul care ar trebui sa-l boteze pe bebe si in functie de ce zice el asa o sa fac.

Mergi la inceput

Lucia, cred ca asa e cel mai bine!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

Mergi la inceput