Bravo Adina, Oani, Amiss_zip! Pufuleti (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Am revenit si noi. Am lipsit motivat pentru ca am ramas fara monitor. Voiam in primul rand sa ii multumesc lui Lorex. Multe .
Apoi voiam sa felicit noile mamici si sa urez bun venit pufuletilor proaspeti
Noi suntem bine. Bebe papa si doarme, deocamdata e devreme pentru colici asa ca inca ne bucuram de liniste.
Eu ma refac incet dar era cumva de asteptat, pentru ca nasterea a fost destul de grea. Revin si cu povestea nasterii desi nu a fost cea mai placuta experienta.
burticile, mamicile si pufuletii dulci.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 39+ Sebastian Petru

AMR ...nu se stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Marturisesc ca la mesajul de mai sus, initial am enumerat toate mamicile active de pe forum, insa nu stiu cum dar am reusit sa inchid pagina inainte sa dau send....e prima oara cand am plans de draci ca pierd un mesaj ..asa ca...am renuntat sa mai reiau de frica sa nu omit pe cineva. Insa voi, mamici ce sunteti, va stiti si va rog sa va serviti cu flori parfumate din buchetul de flori alese special pt voi!!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

lorex, m-ai emotionat cat suflet si munca investesti in forum! Si mie imi place mult prima pagina!

Nico de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

carmita stai linistita,nu am cum sa ma supar ... tu imi ziceai k are mult par bebica mea...eu sincer am ramas socata knd am vazut-o,ptr ca am avut arsuri doar de cateva ori ... seamana cu tati al ei

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Vreau sa ofer un buchet special de flori mamicilor care nu ne-au abandonat pe noi, celelalte gravidutze care am mai ramas la odisee si care avem nevoie de voi, de sfaturile si incurajarile voastre!
Stim ca va e greu si va apreciem! Pentru noi inseamna foarte mult ca ati ramas alaturi de noi!

Din partea gravidutzelor

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 36+ ....cu www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Bobitza si.. cu morcovetus de 13 kile..

lorex

un mesaj superb!!!

si tu meriti un buchet imens de flori si multi

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000

Mergi la inceput

cris.d ,satulica

satulica ... eu i-am facut prima baitza ieri si a fost super ok ... nu a plans decat atunci cand am scos-o din apa,fff putin.Sper sa fie asa mereu .Dupa baitza de ieri a dormit 4ore

fetelor am mai intrebat o data...pls ....cele care ati nascut normal,la cat timp ati mancat paine?

eu nu mananc prajeli,citrice,fasole,mazare,varza,ciocolata si nu beau acidulat,si nici cafea ... in schimb beau fff multe lichide,mananc banane,mere ... sper sa fie ok asa,sa nu apara colicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Felicitari pentru Adina bulina si tati si bblina lor...Doamne ajuta sa fie totul bine si sa se rezolve toate problemele acolo....sa veniti acasa in Romania supersanatosi!!!

40

Mergi la inceput

rebiana,ioana aveti PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Cris mario, pai nu vad sensul? de ce sa nu mananci paine? Eu am mancat paine normal dupa nastere si am fost atenta la alte alimente care ar fii putut determina colici la copil.

Am citit o carte despre alimentatia in timpul alaptarii si cica mama chiar nu tb sa se abtina de la nimic si sa manance ce pofteste pt ca in felul acesta copilul se va obisnui cu de toate. Mai de graba e risc de alergie daca din start mama isi pune restrictii alimentare. Normal ca nu ar tb sa bea cafea, alcool si fel de fel de prajeluri.

Eu cand l-am alaptat pe primul am mancat de toate, adevarul e ca baieteul avea niste colici de nu-i adevarat. In plus, habar nu aveam ca ii fac rau si dimineata eu continuam sa imi beau cafea si cine stie de cate ori i-am transmis-o prin lapte. In schimb, pediatra mi-a recomandat sa renunt la lactate ca le consumam in cantitati destul de industriale.

E bine ca mama sa fie atenta cat de cat la ce mananca, dar nu sunt de acord cu dietele stricte mai ales ca avem nevoie de laptic.

M-am intins cat o zi de post, dar nu vad Cris mario de ce intrebi daca se poate manca paine? Ti-a spus cineva ca nu?

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Mitumac, cum se numesc pastilele pe care ti le-a dat?

Ai intrat deja in sapt 40?

Eu am pierdut dopul, vad ca mai pierd ceva ceva, dar nu are relevanta pierderea dopului. Ca cica se poate sa nasti imediat cum se poate sa nasti dupa cateva zile.

40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007

In prelungiri de 3 zile

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

Mergi la inceput

analessya ms frumos de raspuns...mie mi-a zs dr,mai putina paine,sau nu ff multa..asta imediat dupa e am nascut ...akm de aia intrebam

Mergi la inceput