Bravo Adina, Oani, Amiss_zip! Pufuleti (124)
Raspunsuri - Pagina 12
analessya13 spune:
Aha, nu stiam nici eu, de fapt nu am mai auzit. Acum mananca si tu mai moderat painea.
40
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
In prelungiri de 3 zile
Doamne ajuta!
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui analessya13 Aha, nu stiam nici eu, de fapt nu am mai auzit. Acum mananca si tu mai moderat painea. 40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007In prelungiri de 3 zile Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
ms frumosAndreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
mitumac spune:
| citat din mesajul lui analessya13 Aha, nu stiam nici eu, de fapt nu am mai auzit. Acum mananca si tu mai moderat painea. 40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007In prelungiri de 3 zile Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
Ai PM
40 
anda_magda spune:
fetelor scuzati ca ma bag si eu asa in discutie... ca sa nu zic "ca musca" ![]()
eu ii dau clarei vitamina d3 de la firma natural si cred ca e mai bun la gust decat vigantolul ca ei chiar ii place. plus ca e mai usor de utilizat fiind un flacon din plastic pe care il poti baga in gurita bebelului si apasa pe el (stoarce) pt cate pic e nevoie.
ah, si eu mai stiu ca trebuie dat direct in gurita, nu pe alte lingurite sau altceva fiindca e destul de uleioasa si se poate lipi de peretii vasului sau de lingurita etc.
inca o data scuzati ca m-am bnagat si eu asa in discutie...
mariucasara spune:
| citat din mesajul lui cris_mario cris.d ,satulica ![]() satulica ... eu i-am facut prima baitza ieri si a fost super ok ... nu a plans decat atunci cand am scos-o din apa,fff putin.Sper sa fie asa mereu .Dupa baitza de ieri a dormit 4ore ![]() fetelor am mai intrebat o data...pls ....cele care ati nascut normal,la cat timp ati mancat paine? ![]() eu nu mananc prajeli,citrice,fasole,mazare,varza,ciocolata si nu beau acidulat,si nici cafea Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Sa-ti traiasca minunea, sa fiti sanatosi toti 5 si sa va bucurati unii de altii!
Eu am mancat paine a doua zi dupa ce am ajuns acasa, adica cam la 5 zile dupa nastere, dar moasa mi-a zis de cand m-a dat jos de pe masa ca pot sa mananca ce vreau, ce imi pica bine.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
39+
Sebastian PetruAMR ...nu se stie...
danyelana spune:
Salutare pufoase si pufuleti 
Nu am mai intrat de cateva zile ca veveritul ne-a ocupat tot timpul. ![]()
In primul rand sa felicit si eu noile mamici

si bun venit pufuletilor 

Maria Dalia de mami Adina_bulina
Simon de mami Amiss_zip
Lucas de mami Oani_2002
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
analessya13 spune:
Mitumac, multumes pt mesaj.
Nu am mai auzit de pastilutele astea.
Eu ce sa zic, nu am reusit sa imi sechestrez sotul, nu stiu nu am chef acum ca stiu ca AR TREBUI. In plus, doar la asta nu imi e capul, cu toate gandurile pe care le am, dar si cu catel si purcel in casa.
Si vad ca nici din partea lui nu prea e initiativa, asa ca...
nu cred ca mai intra in discutie. La tine situatia se prezinta altfel?![]()
Nu mi-ai spus daca ai trecut de termen?
Mie mi-au spus la spital ca daca bebe e bine la controlul cardiac si cel ecografic, sarcina pana in sapt 42 e considerata normala si la termen. Dupa care, poate induce nasterea mai intai cu un gel pt a inmuia peretii uterului parca si dupa, daca e necesar, perfuzii cu oxitocina pt a determina contractii.
Medicul meu gine m-a chemat marti pt ca e in tura el, moasa voia sa merg maine dimineata. Dar bebe al meu se misca, sughita, se comporta destul de normal.
40
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
In prelungiri de 3 zile
Doamne ajuta!
http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cris_mario analessya ms frumos de raspuns...mie mi-a zs dr,mai putina paine,sau nu ff multa ![]() Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Mai, faza cu painea eu am avut-o in primele trei zile de la nastere, insa strict din cauza faptului ca, fiind operata, trebuia sa imi reiau tranzitul intestinal si alimentele se introduceau usor-usor.
Dar la nastere naturala chiar nu vad sensul.
Ratusca mami de Andrei Ioan
danyelana spune:
Cris.m, bine ati venit acasa si acomodare usoara. 
Am vazut pozele cu Alexandra si e o frumoasa. 

Mamidepuiuti, si la tine am vazut niste poze 

Pup
pe Alex si pe mami. 
Lorex, merci
pt prima pagina.
Daca vrei sa mai completezi niste date si la noi pe prima pagina.
Nastere naturala cu epidurala, pe 07 ian la ora 08.07, 48cm, la Maternitatea Saint Vincent Rocourt-Belgique 
Azi dam si noi de baut ca am crescut, am facut o luna 

Pt fiecare ce vrea 

iar pt pufuleti 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mitumac spune:
| citat din mesajul lui analessya13 Mitumac, multumes pt mesaj. ![]() Nu am mai auzit de pastilutele astea. Eu ce sa zic, nu am reusit sa imi sechestrez sotul, nu stiu nu am chef acum ca stiu ca AR TREBUI. In plus, doar la asta nu imi e capul, cu toate gandurile pe care le am, dar si cu catel si purcel in casa. nu cred ca mai intra in discutie. La tine situatia se prezinta altfel?Nu mi-ai spus daca ai trecut de termen? Mie mi-au spus la spital ca daca bebe e bine la controlul cardiac si cel ecografic, sarcina pana in sapt 42 e considerata normala si la termen. Dupa care, poate induce nasterea mai intai cu un gel pt a inmuia peretii uterului parca si dupa, daca e necesar, perfuzii cu oxitocina pt a determina contractii. Medicul meu gine m-a chemat marti pt ca e in tura el, moasa voia sa merg maine dimineata. Dar bebe al meu se misca, sughita, se comporta destul de normal. 40 Edoardo si mami de Alessandro 3.01.2007In prelungiri de 3 zile Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
Noi azi facem 40 sapt...
legat ce problema cealalta...sincera sa fiu mie nu prea imi arde...pt ca e burtica mare si deranjeaza...dar din partea lui tati e super ok...are grija de noi, ne incurajeaza mereu...daca medicul a zis....incercam si noi.poate se declanseaza ceva...si la noi bb-lina da din picioruse...are activitate...dar nu se lasa induplecata sa vina...cred ca ii este frica de viscol...subscriu eu sotul...de venit o sa vina ...ca nu este azi ca nu este maine doar d-zeu stie si cand ne nastem si cand murim ...sunt sigur ca o sa vina si totul o sa fie perfect sau mai mult decat perfectul...peste cativa ani vom povesti (am avut o sarcina perfect de frumoasa).
40