Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *150*
Raspunsuri - Pagina 10
rodica2008 spune:
Diana,eu zic ca ii cam place la tataitu,este numai un zambet in brate la el,dar si lui tataitu ce ii mai place se vede cat de mult ii iubeste pe micut de la o posta.Ce zici nu este asa?Si mai ales ca ii cam seamana,ochisorii barbita sprancenele.Este un scump zici ca este fetita.Ce tare este cand l-ai scos din baie(in prosopel)
Andrei si mami.
Monnvas spune:
Pisigri si noi tot p-acolo cu pedeapsa corporala. Mama nu a facut gestul, in schimb ii mai zice "na na la pampers". Nu mai zic ca io mai am un pitic: sa nu se urle la mine-n casa. Mai ridic tonul, dar incerc sa nu tzip la pitic. In schimb, sotzul meu cand se enerveaza urla. La pitic n-a urlat niciodata - inca - insa acum 2-3 zile s-a rastit socru-meu la el. Stii, din categoria "io-s AP cu copilul, da' vine altul si o da cu bota-n balta".
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Dyana
Ca si Dodo, la mine "nu-i voie" are efect 3 secunde, cum am intors privirea exact aia face.
Nici eu nu prea stiu cum sa procedez cand explicatiile ("nu-i voie ca te arzi") nu au succes.
(7.03.2009)
dyana27 spune:
gata, ma duc si eu in pat; am avut limbaritza asta pentru ca sunt singura acasa, mutzu doarme lat si cristi l-am trimis la un chef, la ziua unei prietene; si cum nu am pe cine sa las cu mutzu... eu stau consemnata la domiciliu; m-as fi dus si eu vreo 3-4 ore, ca nu era bai!!! uite vedeti, de aia ma apuca dracii pe socrii, ca daca erau oameni zdraveni la cap acuma eram la chef si ei acasa cu mutzu; dar nu pot sa risc sa se trezeasca si sa dea doar de ei in casa.... ca se darama blocul pana ajung eu ; daca erau ai mei sau surioara acasa... alta poveste; chiar m-am ofticat ca ai mei au plecat ieri ca aveau treaba.... daca ramaneau la mine... acuma dansam de rupeam opincile
somn usor la fete si sa treaca supararile si maine sa fie totul bine intre noi, da??? hai, ca am nevoie de toate pe aici, nu vreau sa vad ca dispareti din peisaj... ca sufar rau de tot
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PetraTudor Pisigri, eu am reactionat exact la fel cu na-na, i-a facut -ul meu si a iesit un scandal pe cinste. Oricum noi ne certam la cutite si pentru ca eu am inceput sa-i dau cate o cojita de paine sau cateva bobite de cereale pe zi, sunt din acelea expandate care se topesc instantaneu in gurita.... Am si filmat astazi o cearta, fara sa ne dam seama, incercam sa fac un filmulet cu Bogdan mancand bucatele de fructe ca sa ma laud si eu ca si al meu stie sa mestece si nu tine cei 8 dinti degeaba - asta pentru ca la Verde Cafe TOTI bebeii mancau biscuitei & covrigei, numai al meu nu stia ce sa faca atunci cand a primit si el un biscuite, asa cum bine a observat Sympliana La noi insa orice neintelegere cu privire la copil escaladeaza la cu totul alt nivel , ajungem la taberele de vara in care va merge si la motocicleta pe care o va avea, la o eventuala cariera artistica vs. una de ... ITst :-P si tot felul de zapaceli. Mama ta a facut cum a simtit/stiut. Tu, mama la randul tau, simti/stii in felul tau. In orice caz, eu mi-as dori atat de mult ca mama sa traiasca si sa am cu cine sa ma sfatuiesc si pe pe cine sa contrazic incat eu zic sa te bucuri ca o ai alaturi de tine, dupa un parinte, numai un bunic poate iubi la fel de mult. |
si nu postezi si cearta?
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodica2008 Diana,multumesc mult,eu sunt in poza.Nu am mai intrat pe forum dinainte sa nasc si imi pare tare rau pt ca acum trebuie sa recuperez,imi este si am venit si eu dupa atata timp... Motonelul tau este grozav tu zici de Andreiucu'meu?Moto este numai bun de mancat. vroiam sa intreb si eu ,voi la cat timp le faceti baie?Eu ii fac la 2 zile dar soacra mea zice sa ii fac mai rar ca raceste,voi cat de des la faceti baita? Andrei si mami.http://picasaweb.google.com/andreisimami/Andrei?feat=directlink |
Are o figura de shmecherash...
Baie ii fac zilnic, chiar si cand are muci. Pe cap la 3 zile. Nu-ti face griji, daca e cald in casa nu raceste copilul.
(7.03.2009)
rodica2008 spune:
va pup sa aveti somnic pufos si haideti sa ridicam steagul pacii.Maine sa auzim numai de bine de la toate fetele.
Andrei si mami.
Ela78 spune:
Monnvas, nici eu nu suport sa se urle la mine in casa, de fapt, de la un anumit numar de decibeli eu nu mai percutez (sau refuz sa inteleg) indiferent unde asi fi. Dar sotul meu cand se enerveaza urla. Si bebe se sperie si incepe sa planga Acum ma intreb ca poate nu e bine ca l-am invatat asa numai in liniste si pace, la o tonalitate mai ridicata se sperie
"Nu are voie" intelege, cateodata respecta, cateodata ma priveste sagalnic si exact aia face. Am convenit sa-i spunem NU categoric doar atunci cand e periculos pt.el, in rest il luam din locul interzis si-i distragem atentia cu altceva.
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Monnvas spune:
Ma bag si eu langa pitic. Azi-noapte a testat tat-sau somnul cu pustiu' si de dimineata a decis sa ma lase pe mine la cosleeping Uraaaaa!!!
Apropo de 'maie si 'taie: ce apelative si-au arogat parintii vostri? Pe maica-mea ati vazut-o cum arata, daca ii zice fiu-meu "mamaie" cred ca-mi face o tigaie guler, io-i zic "a venit bunica", iar ea... "hai vino la mama!" (o mai corectez ca mama e una singura, dar pt ea e greu sa treaca de la mama la bunica). Deeeci, cum pana mea sa ii zici unei bunici pe care inca o mai agata barbatii pe strada?
Anamariame, si mie mi se parea ca nu ma iubeste piticu', ca se bucura mai tare cand o vede pe mama decat cand ma vede pe mine, da' are circumstante atenuante, s-o fi saturat de moaca mea toata ziua buna ziua (si mai nou si noaptea).
(7.03.2009)
Ela78 spune:
Grace, intrebai de dezumificator... Noi avem un aparat Ceresit, in care ii schimbam pastilele cand se consuma. Ayla avea unul mai smecher electric.
Ianis se bucura foarte tare cand aude seara soneria la usa si vine tati de la servici. Eu in sinea mea ma gandesc: pai normal, de mine te-ai saturat toata ziua cum te stresez cu papica, acum o sa te distrezi cu tati o ora doua. Si exact cand sint convinsa de ce gandesc, Ianis se apropie cu gura deschisa de obrazul meu si ma umple de bale
Oletshka, multumim mult pentru urare! Dulce si draguta cum esti tu de obicei
Novus, La multi ani! cu mare intarziere Alexandrei! (n-am mai intrat pe net zilele astea)
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)