Rugaciune colectiva pt a dobandi prunci buni (54)
Raspunsuri - Pagina 13

angel33 spune:
Salutare!
Cami-antonia vreau si eu sa duc pomelnicul nostru la biserica. Era cineva care spunea ca il are pregatit. As vrea si eu fisierul ca nu stiu daca am timp sa stau sa-l scriu. Multumesc

sandaa spune:
Dragele mele,
Angel daca imi trimiti adresa ta de e-mail iti trimit eu listele in format word. Poti sa-mi scrii pe pm.
Am fost ieri la Manastirea Nicula in Gherla. Am dus si listutele noastre. A fost foarte frumos la Manastire. Acolo este o icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului.
Deeva ma bucur ca te simti mai bine. Fiecare din noi care ne chinium de mult timp trecem prin asemenea stari de deznadejde. Dar nu stim noi voia lui Dumnezeu si cum e mai bine pt noi.
Va pup si va imbratisez pe toate cu mult drag. Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze. Post usor si binecuvantat.
Doamne ajuta!

fancy_mona spune:
Buna ,
Desi va citesc de cava vreme deabea acum mi-am facut timp sa va scriu .
Povestea mea : Dupa un an de incercari nereusite ...am fost diagnosticata cu endometrioza , si operata in ianuarie anul trecut , apoi in urma unei histerosalpingografii am fost diagnosticata si cu hidrosalpinx .
La indicatiile medicului am facut FIV- nereusit , apoi transfer de embrioni congelati -tot nereusit.
In decembrie la control ... chistul endometriozic a recidivat , de atunci fac tratament cu anticonecptionale in schema continua .Nu stiu ce va mai urma .... deocamdata post si rugaciune.
Va rog tare mult sa ma treceti si pe mine pe lista fetelor care citesc zilnic cate un psalm si daca nu cer prea mult pe lista familiilor in rugaciune pentru dobandire de prunci . Doamne ajuta .

deeva73 spune:
Dragele mele si Cipicah,
Simt ca zbor... de cand am ingropat securea care-mi statea deasupra capului. N-o sa am prunci, nu mai conteaza, o sa am... si mai bine. Dar is datoare sa nu-mi bat joc de lucrarea Domnului, ca si eu ca si fiecare dintre voi is din mainile Lui facuta... si nu am dreptu' sa nesocotesc daru' ce l-am primit, adica viata me'... Viata me' pe care ma straduiesc in fiecare secunda sa o fac tot mai frumoasa.
Am realizari la servici, lucrurile merg struna... ii asa o transformare brusca la fel ca atunci cand aprinzi becu intr-o bezna totala. Cum am reusit?... Taina mi-i si mie, ce pot sa spun este ca am suferit ingrozitor pana am ajuns aice'. Celor ce sunteti dar si celor ce nu sunteti mame va doresc asemeni mie sa traiti. Viata ii faina si fara prunci daca vezi ca in juru' tau exista si alte "daruri"... DESCHIDE-LE si nu le ignora. Fara sa-mi fie spre lauda Domnu' Bunu' mi-o dat niste parinti cum altii nu-s, un sot extraordinar, prieteni de neinlocuit, un colectiv super la serviciu si un IQ de 154 ca sa stiu ce sa fac cu ele. Is darurile Lui pentru mine, n-am niciun merit da' port in carca responsabilitatea de a le pretui.
V-am pupat, mai vorbin cand 'oi ave' ce sa va mai spun!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

cami_antonia spune:
mai feteleeeeeeeeee
din cauza ca antonia nu a fost chiar in apele ei azi nu am apucat sa reactualizez listele sa le dau sotului ... a ramas ca maine ... sper sa apuc sa le fac
daca stiam sandaa ca le ai ti le ceream dinainte ... acum deja m-am apucat de ele
pt azi si sambata duce cineva listuteleeeeee???????
sandaaaaaaaaa multumim ca ai dus listele
sa te ajute Dumnezeu
mona spune-ne numele vostru complet si te va trece ana pe prima pagina
haideti din cate suntem nu mai raspunde nimeni la apelul meu?
nu mai vrea niumeni sa ne ajute cu listele?
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

cami_antonia spune:
pai mai fetelor
ma lasati sa vb singurica??????????
din 100 si ceva de persoane cate suntem pe liste
nimeni nu ma mai ajuta?
hai
veniti
acum e momentul
cu cat suntem mai multi in rugaciune cu atat va fi mai bine
fiecare cat poate
hai
la apel
va rog
nu ma lasati singurica cu sandaa pe aici
dupa ce fac listele vi le trimit cui vrea
daca imi dati un mail ceva pe pm
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia mona spune-ne numele vostru complet si te va trece ana pe prima pagina |
Simona si Ovidiu
Va multumesc mult.
Doamne ajuta .

Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia nu stiu cum sa facem cu propunerea meaaaaa hai maine va fi pomenirea tuturoir listelor la noi la biserica cine se inscrie sa le duca pt vineri pe undeva? le va pomeni sotul meu si duminica deci vineri si sambata cine se ofera??????? SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca DOAMNE AJUTA! DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com |
Doamne Ajuta!
Sotul meu va pomeni pe toti din lista, dar Duminica..pt ca Vineri va fi Denie iar Sambata - pomenirea mortilor.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA

DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Livsy spune:
Buna seara, dragele mele,
Vreau sa fiu scurta si lunga in acelasi timp, as vrea sa va spun ceva si in acelasi timp as vrea sa treaca neobservat si eu sa fiu cea din ochii vostri mai degraba decat cea care sunt in realitate. Despre ce e vorba - mai jos:
Dar in primul rand, Deeva, ma bucur foarte mult ca iti e mai bine. Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa iti daruiasca multa bucurie in continuare !
Nike, multumim mult pentru retete! Par extraordinare! (eu admir cu atat mai mult femeile pricepute la gatit cu cat eu sunt varza.) Vreau sa mi le copiez si sa incerc si eu, macar cateva.
Foarte impresionanta povestea ta cu cerutul de sotie in fiecare an... foarte, foarte frumos....
Sa va ajute Bunul Dumnezeu!
Fetele noi, BINE ATI VENIT! Trec imediat ce pot in listuta. Sa va ajute Bunul Dumnezeu ! Honeys, nu am inteles clar daca doresti sa fii in listuta celor care doresc prunci, astept sa imi spui tu...
Cami, nu cred ca are legatura neaparat cu propunerea ta de a duce listutele in fiecre zi a postului... mi se pare ca poate odata cu postul m-a mai luminat si pe mine Dumnezeu si am mai vazut niste lucruri. Asa a inceput sa mi se para ca exista ceva in legatura cu mine ce ar trebui sa va marturisesc si cum nu vad un alt moment mai bun, voiam sa va zic ca eu nu am mai dus listuta noastra la o biserica de cand eram aproximativ 50 pe ea... Cred ca mi-a fost "rusine" ca eram prea multe si mi-era teama ca nu voi gasi pe cineva potrivit sa primeasca explicatii si mai ales cred ca nu aveam pe dinauntru atitudinea potrivita pentru a face asta. Ar fi existat mai multe feluri de solutii daca as fi vrut cu adevarat sa o duc, dar eu nu am gasit nici una... In fine, am tot vrut sa discut cu parintele duhovinc despreacest grup de rugaciune si sa il rog sa ma indrume, dar n-am faucut-o niciodata si apoi am schimbat parintele duhovnic si l-am cautat pe cel nou de cateva ori, anume pentru asta oarecum (si pentru chestia cu cititul psalmilor - si pentru multe alte lucruri pe care le avem in cap si voiam sa le vorbesc cu el, dar n-am reusit sa vorbesc cu el...) Se poate spune fara a se gresi prea tare ca n-am reusit fiindca n-am incercat destul. Puteti sa ma judecati, adica nu puteti fiindca din punctul de vedere al Lui Dumnezeu nu trebuie sa judecam, dar vreau sa spun ca eu inteleg daca sunteti suparate, sa spun asa, pe mine. Ma rog acasa (ce-i drept, nu mi-a reusit nici asta zilnic) cu multa dragoste pentru noi, dar stiu ca nu e acelasi lucru. Acesta e poate unul dintre motivele pentru care am inceput la un moment dat sa caut, asa subtil..., pe cineva dintre voi care cu adevarat slujeste acestui grup de rugaciune pentru a ma inlocui in postul de "conducator" al acestui grup.
De curand, de cateva zile incoace, mi-a venit in minte gandul ca ar trebui sa va spun aceste lucruri. L-am tot rugat pe Dumnezeu sa ma ajute sa vad adevarul despre mine. Iata-l... Bine, ar mai fi multe lucruri de spus, daca ar fi sa ne "dezbracam" de iluzii in privinta propriei persoane (vorbesc despre mine!), dar asta e cel mai important si singurul la care ma gandeam deocamdata.

ANITA75 spune:
buna seara fetelor!
DD sa va binecuvinteze pe cele care duc listutele la biserici,va multumesc ca sunt pe acea lista si suntem cititi(eu si sotu) la mai toate bisericile
deeva,ma bucur pt tine ca esti happy
cami-alina ce mai face?
nike tu cum mai te simti?
www mai a crescut burtikala toate ,si sa auzim de bine!