Rugaciune colectiva pt a dobandi prunci buni (54)
Raspunsuri - Pagina 14

sandaa spune:
Draga noastra Livsy cum sa fim suparate pe tine nici sa nu te gandesti la asa ceva. Tu faci destule pentru noi si de multe ori m-am simtit asa de bine cand am citit ce ai scris tu si binenteles celelalte fete. Eu iti multumesc pt asta. Nici eu nu am facut mare lucru adica mai nimic. Si noi ce putem sa facem daca nu ne ajuta bunul Dumnezeu. Noi sa cerem ajutorul Lui si celelalte sa le facem asa cum putem. Maicuta Domnului sa te lumineze si in continuare. Te pup cu mare drag.
Fetelor noi bine ati venit la rugaciune. Bunul Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti visul.
Va imbratisez pe toate cu mult drag. Maicuta Domnului sa ne ajute in acest post sa fim mai buni si mai milostivi.

happymum spune:
va pup si va urez multa sanatate si numai bine tuturor. nu am citit de mult din urma si nici nu am mai scris. nu stiu de ce, dar parca nu imi mai gasesc cuvintele, de aceea m-am retras in ultima vreme de pe acest forum.
insa pentru ca am primit pe mail acest mesaj, nu am putut sa nu il postez si eu pe unde pot. Doamne ajuta!
In August 2008 2 bebelusi nascuti cu aceeasi malformatie la inimioara (transpozitie de vase mari) au fost operati in aceeasi perioada la Institutului de boli cardiovasculare si transplant din Tg Mures. Din pacate numai unul dintre ei a supravietuit, acesta este Alexandru Vovcu, nascut pe 17 Mai 2008. Alex a iesit invingator din alte 2 operatii grele dar pentru ca totul sa intre in normal mai are nevoie de inca o operatie, corectoare, care din pacate nu se poate efectua in Romania. Operatia se va face in Israel luna aceasta (pe 22 Februarie este plecarea) dar numai si numai cu ajutorul nostru! Alex mai are nevoie de 3000 de euro ca sa devina un copilas ca toti ceilalti copii sanatosi! Va rog din suflet sa nu ignorati acest mesaj, acordati-i lui Alex o sansa de vindecare fie numai trimitand mesajul mai departe!
Donatiile se pot face la banca BRD, pe numele Vovcu Ana Irina
Cont in lei: RO81BRDE360SV46982983600
Cont in euro: RO83BRDE360SV89379703600, cod SWIFT: BRDEROBU
De asemenea exista un cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com - cu specificatia Pentru Alexandru!
Blog

pogonici1977 spune:
vreau si eu pe email listuta ptr biserica....eu voi merge maine la sf maslu si ii voi da preotului listuta noastra..
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Theiuta spune:
Buna dimineata, fetele!
Ce mai faceti?
Eu mai stau in concediu 2 zile si de luni, gata! La servici!
Livsy...cine se simte far' de pacat sa arunce primul cu piatra, nu-i asa? Eu cred, intuiesc faptul ca tu treci momentan printr-o transformare, o innoire de sine, ca sa zic asa. Devii mai constienta de defectele si calitatile tale. Daca bat cimpii, se iarta, nu-i asa?
Cami, tare ne-ai bucura daca ne-ai mai spune ce face Alina! Se simte bine, nu-i asa? Cind va ttrebui sa mai merga la control, sau cum se face acum, ca a scapat de ce-i mai rau?
Deeva, ma bucura mult starea ta!Dar...totul cu masura! Marile stari euforice, au si reversul...tradus in mari stari de deznadejde.
Vorbesc din propria experienta.Nu te supara, da?
Vvv, ce mai faci? Vrem sa auzim vesti bune!
Nike...cum te simti? La echo ai fost pina acum? Se vede bebe?
Va imbratisez Caciantoni, Luca2008, Sandaa, Pogonici, Anita75, Lili g, Georgia (unde esti?) si pe toate fetele dragi care posteaza aici!
Theiuta
Mami si Nicolas
"Te iubesc asa de mult...de parca s-ar atinge doua inimi" - Nicolas, 6 ani si 4 luni
Sanatosi sa fim!

nike974 spune:
am fost cand avea 6 saptamani la eco.azi terminam saptamana 9.
arata super.avea o inimioara mare de tot si era cel mai frumos bebe din lume.
rugati-va in continuare, va rog, pt sora mea, Cerasela.
eu vomit in continuare si am facut si o viroz aurata.
Lysvy, esti un suflet frumos.e minunat ca poti simti asa.

housepocket480 spune:
Doamne ajuta
Nu am mai intrat de mult!
O sa-i dau si eu Parintelui lista, dar cine poate sa mi-o dea si mie, actualizata, ar fi minunat. Eu o am pe cea de la Sfanta parascheva cand am dat-o la Sfintele Manastiri, dar nu sunt pe ea si fetele noi.
Asa ca astept de la cine o are sa mi-o dea si mie.
Ioanact, multumesc de intrebare si m-as bucura mult daca Parintele (sotul tau) continua cu ce a inceput!
Caciatoni, mai mergi la Sf. Spiridon? Cand?
Doamne ajuta si post cu multe roade duhovnicesti!
Mama lui Matei Alexandru

caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi......
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie18.htm

Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie18.htm" target="_blank">Sinaxarul de azi!
nike974 wwooww..9 sapt incheiate, ce trece timpul. Sarcina usoara in continuare! Vor trece si greturile..
Livsy nu suntem suparate (adica eu, nu sunt, banuiesc ca nici fetele), ai facut/faci (cand poti) destul pt noi.
Ar fi bine sa se ofere cineva care sa se ocupe de forum (prima pagina..etc), eu m-as ocupa dar nu reusesc tot timpul, iar cand va veni si Justina, nu voi avea timp.
Happymum multumim ca ne-ai scris!
Voi trimite mesajul la cat m multi prieteni!
Dumnezeu sa-l ajute pe Alex, in primul sa se stranga banutii si apoi sa-i reuseasca operatia.
Va si va doresc un Post usor in continuare, fara ispite.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
31+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

nike974 spune:
pt cand nu va mai fi post, de retinut:
Pui cu sos cu tarhon
Ingrediente:
Pentru pui
1 pui, curatat de piele
2 morcovi, feliati
6 boabe de piper negru
1 foaie de dafin
1 ceapa, tocata
1 mana de patrunjel proaspat tocat
1 lingura de tarhon maruntit
1 catel de usturoi, decojit si zdrobit
3 lingurite sare
Pentru sos
2 linguri unt
3 linguri faina
200 gr smantana
1 galbenus de ou Preparare:
Pune puiul, morcovii,boabele de piper, foaia de dafin, ceapa, patrunjelul, 1 lingurita tarhon, catelul de usturoi si sarea intr-o cratita mare, umple cratita cu apa cat sa acopere toate ingredientele si pune totul la fiert 45 minute – 1 ora pana cand carnea s-a facut.Scoate puiul din cratita si pune-l deoparte.
Strecoara 1L lichid in care a fiert puiul si pune-l intr-o cratita, pe foc mediu.Lasa-l sa fiarba pana cand scade la 600 ml.Intr-o alta craita topeste untul si adauga faina.Gateste faina 1-2 minute, amestecand continuu.Gradat, adauga 600 ml supa, amestecand continuu.Lasa sosul sa fiarba cateva minute pana cand se ingroasa apoi asezoneaza-l dupa gust.Amesteca smantana cu galbenusul de ou si tarhonul ramas si adauga aceasta compozitie la sosul din cratita.Gateste sosul pana cand se ingroasa putin, dar nu-l fierbe.Serveste-le cu puiul fiert.

pogonici1977 spune:
nik...nu ne mai zi retete de frupt ca salivammmmmmmmmmmmmmm
eu din pacate sunt cea mai chinuita la buacatrie
sotul meu mamanca de post numai miercurea si vinerea si ultima spataman posteste si eu postez tot postul
si ganditiva dragelor mele fete de suflet ca sunt mereu bucataresa..si nu asa
pe un ochi la araragaz fac de frupt pe altul de post si uite asa pana la ultima saptamana de pasti
eu in general sunt mai pofticioasa..dar atunci cand vine postul si ii fac sotului meu mancare de frupt credetoima ca mie greata numai cand o vad dar mi se mananc
si ii fac div fripturi..dulciuri..etc
ma ajuta bunul Dzeu sami infranez poftele
azi uite treb sai fac o lasagnia si parjoale cu sos..
ihhh numi plac nui asa??
daomne ajuta
eu de luni gata chiulul incep munca ca nu mai sunt asa de racita si treb sa fiu pe baricade
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti