America (190)
Raspunsuri - Pagina 3
philip spune:
La multi ani David!
La multi ani Nick!
Bun venit pe lume Adrian!
Mihutza, cand ai timp, te rog schimba si la mine locatia cu Oklahoma 
Carmenbr spune:
Ana-Maria, LA MULTI ANI lui Nick. Sa va traiasca amandoi baietii si sa va bucurati de ei. Mai, tu cati ani aveai cand l-ai avut pe Nick? 14?![]()
Corina, azi esti bine dupa cazatura?
Philip, bine ai revenit. Cum e la casa noua?
Buflea, brava lui Alex!
pumba spune:
ocebine- la multi ani! sa fie fericit si iubit in viata!

philip - sa va fie de bine, in noua locatie!
cum e?
ma duc, sa ma arunc pe treadmill, pina nu-mi pere cheful![]()
sanzi- ma ,ce de cadouri...
Delia21 spune:
Ocebine,ma alatur si eu celor care sunt convinse ca ai fost mamica de foarte tanara
;sa te bucuri de baieti toata viata!!!Am vazut pozele in pauza...si imi ploua in gura rau de tot
las...ca mai e asa de putin pana imi vine bucataru sef...care imi rasfata papilele gustative 
ocebine spune:
Multumesc mult de tot...dar nu sint chiar asa de tinara si nici nu l-am avut la 14 ani...fac 35 intr-o luna! Sinteti voi prea dragute
Hai ca mi se urca la cap!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ocebine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilanda ocebine, La Multi Ani lui Nick!! Ce bine iti sta blonda!!! ![]() "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Lilanda

! Multumesc!Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Anamaria, la multi ani pentru fecior! Ce-mi faci tu cu pozele astea?! Funny cu toaleta aia buclucasa. Cred ca greu convingi lumea ca nu esti sorella mai mare.![]()
Sinzi, zboara avionul ala?
Wow, ce de toys acolo! Party serios nene!![]()
Corina, sper ca esti OK si are dreptate Buflea, nu mai tine fata de mina.![]()
Andreea, cum e la noua casa? Copiii ce zic?
Buflea, suna fain tabara copilului si tu ai schiat in liniste.
philip spune:
Fetele,
, e ok, avem o casa mare si frumoasa in care imi voi petrece muult timp asa ma macar asta e bine. e solida, de caramida si muuult mai ieftina decat ce am fi luat in utah. dar e si la dracu' in praznic
jumate e mocheta, jumate gresie, imi ia jumate de ora sa spal pe jos. hehehe. copiii sunt ok, inca n-au realizat ca aici nu-i downtown, e numai un prapadit de walmart. nici macar trotuare nu sunt sa iesi la plimbare. cred ca-mi voi petrece mult timp in baza dupa ce pleaca bunica in martie. miercuri ma duc sa-l inscriu pe P la scoala, am sunat azi dimineata si m-a sunat principal inapoi, f draguta, am vrut sa-i explic situatia lui Philip, ca a fost la un Montessori etc si ma intalnesc cu ea sa-i dau toate detaliiile si sa-i arat raportul de la vechea scoala. Nico a inceput sa mearga taras si e simpatic ca inca nu-i pe genunchi, misca asa din coate si se tranteste in cap.
au spital aici si joburile bune ar fi acolo din cauza benefits-urilor. sau in baza, evident. azi fulguieste, de vineri vine vine vreme frumoasa. cand ies din casa ma apuca claustrofobia.
pupici la gasca
blackpanterro spune:
Andreea, ma bucur mult pt voi si felicitari pt casa! O sa fie bine si aici :)
Adriana
9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier