America (190)
Raspunsuri - Pagina 4
sinzi_ana spune:
Anamaria, La multi ani pentru Nick!!!! Sa iti traiasca!!!!
Avem 3 baieti sarbatoriti zilele astea!!!!
Ruxij, va pregatiti de party??? Unde o faceti???
A plecat avionuuuuuuuuuuuu!!!! A si ajuns....ah....azi sunt in renovari
ruxij spune:
Anamaria, la multi ani lui Nick! M-am uitat si eu putin la poze, arati super, sunt verde de invidie!
Baly, cu intarziere, felicitari pt. bb!!
Philip si voua bravo pt casa si sa va mearga bine!
Sanzi, in premiera, noi nu facem petrecere anul acesta. Vom face ziua lui Bogdan in familie, vine si sotul meu din New Jersey si vom petrece impreuna plus o familie de prieteni si cei doi copii ai lor, cu tort si ce voi mai pregati eu. Nu mai am nici o idee unde sa mai fac aceste petreceri, costa multi bani dc. inviti multi copii si noi nu prea am fost invitati inapoi. O sa facem un an da, un an ba din astea la "venue".
corinadana spune:
Ruxij mai bine asa! nici noi nu am facut anul asta. Si in loc de atata cheltuiala si munca (eu le am facut papa bun, nu le pot da pizza si suc) am sarbatorit o pe Ralu doar noi iar o parte de bani care s ar fi dus pe papa i am folosit ptr Ralu, sa si cumpere ea ce si a dorit. Si asa multe din cadouri ajungeau sa umple sertarele airea, nu mai bine si a cumparat ea?! Toata lumea a fost happy!
Mie mi a placut cum l au sarbatorit pe Nick a lui Ocebine. F frumos.
Fetelor am sa va ascult si nu am s o mai tin pe Ralu de mana. Am sa ma tin de marginea aia ... Acum un an am "invatat" sa patinez. Ca si copil nu am patinat niciodata si i tare greu sa inveti acum.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Ramona J spune:
Ce cale intortocheata sa-ti gasesti "your calling":
http://www.nytimes.com/2010/02/09/us/09bar.html?no_interstitial
philip spune:
Ramona, interesant. uf, mi-e si jena sa intru la subiectul cu slabitul ca am fost tare rea :)
CRISMIR spune:
La multi ani baiatului Anamaria!!!Sa va traiasca!!!Super bine aratati voi,toata familia,mi-a placut mult
Andreea,nu stiam unde disparusi de pe mess...deci gata mutarea???...bravo...spor la treburi si la aranjat casuta...sa ne pui poze sa va vedm in noul loc
Ce va invidiez eu pe voi astea cu schiatul,hmmmm
Corina,ai fost mortala cu patinatul...si nu stiu daca am zis,dar am vazut pozele voastre,si de la botez...o minunatie de fetita e Francesca...de Raluca nici nu mai trebuie sa zic...foarte frumoase fete faci tu
"Before you judge me, try hard to love me."MJ
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ocebine spune:
Vad ca slaba activitate pe aici...poate de la zapada.
Eu sint acasa (office-u' s-a inchis azi din motive de blizzard) si eu cica lucrez acasa - ma rog, am de scos rapoarte si stau agatata cu un oki la comp si cu unu' la pizza. Am facut pizza buna in casa (from scratch)...miroase traznet a busuioc in casa (am pus si un pahar de vin).
Copiii sint afara in omat pina la git se bat cu copiii vecinului din spate cu bulgari de zapada (avantaj ai mei ca si-au cumparat din Canada www.unique-idea.com/PS3682BL.htm" target="_blank">aparat de facut bulgari
In fata casei s-a "shoveled" de 5 ori pina acum si nu s-a oprit zapada inca.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Delia21 spune:
Ocebine,opreste robinetu de zapada,te rog;uite asa valentinu meu ajunge abia duminica in loc de vineri...din cauza zapezii caci se anulara o gramada de zboruri.Tare mi-as fi dorit sa vin eu incolo cu odoru la o portie de zapada.
buflea spune:
Fetele si eu tot acasa azi si eu tot in zapada.
Oricum am o veste buna - mi-am gasit job. Nu va pot spune ce greu a fost, am avut asa o stare azi, imi venea sa ies pe strada si sa urlu la toata lumea, sa dau anunt la ziar, sa ies pe posturile de TV - am mai patit asa in anul ala in care am intrat la facultate.
Deci inca se mai poate si fara pile dar cu mult, mult, noroc si stres - cred totusi ca m-am nascut norocoasa ca daca trag linie, nu am avut des noroc in viata, dar am avut in momente cheie. Asta asta a fost unul dintre ele - in 2 saptamani ma disponibilizau de la actualul serviciu.