America (190)
Raspunsuri - Pagina 2
buflea spune:
Am fost ieri la ski - orgasme succesive . A fost soare si partiile superbe. Pe Alex l-am dus la camp - mi s-a parut extraordinar. Al 9:00 A.M. eram cu el la partie, l-am predat acolo, s-au ocupat ei de tot - i-au dat echipament, l-au incaltat, au organizat toti copiii si i-au scos pe "magic carpet" ...m-am dus si l-am privit de doua ori - erau 2 copii la un instructor, ce puteam sa-mi doresc mai mult de atat ? La 1:00 i-a dus la lunch (pizza, juice si ceai cald) si apoi i-a scos iar pe partie. La 3:30 P.M. m-am dus sa-l pescuiesc, era dezechipat, avea in mana o carte de colorat cu tot felul de skiori, un DVD si report card-ul in care spunea ca stie sa se ridice singur, sa vina la vale sigur pe el in pozitia pizza (adica plug) si stie sa se opreasca. Mai trebuie sa stea o sedinta la magic carpet ca sa invete sa faca curbe in plug si dupa aia il muta pe panta mai abrupta. Sunt absolut incantata de progresele astea dupa 2 sedinte, am vorbit cu instructorul si mi-a spus ca se simte ca face patinaj pentru ca are simtul echilibrului foarte bun. Nedumerirea mea este daca trebuia sa ii dau ceva tip instructorului ? Ca atunci cand m-am dus sa-l iau nu m-au lasat sa intru in sala aia, mi-au spus sa astept afara ca vine cineva sa mi-l aduca si a venit instructorul ... oare trebuia sa ii "multumesc" cumva mai mult decat din gura ?
In timpul cat Alex a fost la camp, am skiat si eu - vreme buna, zapada buna, ingrozitor de aglomerat - bai si am ceva cu cei care fac snowboard, ma incomodeaza teribil, mi se pare ca placa aia este mult mai greu de controlat si mi-e frica ca intra in mine. Asta pentru ca mi s-a intamplat anul trecut cand luptam concentrata pe o partie diamant si a venit unul din spate si mi-a taiat picioarele, nu va spun ce acrobatie a fost acolo ...in 2 min era salvamontistul langa mine - eu inca imi numaram membrele sa vad daca le mai aveam pe toate, mi-am pierdut skiurile, betele, ca sa va spun m-am imprastiat pe jumatate de partie. Acum cand aud placa aia cum pune cantul in zapada mi se face un nod in stomac. Deci aglomerat dar superb ... Surpriza cea mai mare a fost ca am vorbit cu o gramada de romani ... habar nu aveam ca vin atat de multi romani la muntele asta. Cea mai draguta a fost faza cu un tip cu care m-am suit in telescaun si care a inceput sa ma intrebe in engleza daca am incercat partia cu 2 diamante, eu i-am spus ca nu, ca e prea avansata pentru mine, el m-a intrebat de unde am accentul ala cristalin, eu i-am spus ca e romanesc si atunci a bufnit in ras si mi-a marturisit ca si el e din Bucuresti ..hahahaha ! ! ! Mai dar el nu avea nici un fel de accent, cred ca venise de mic aici ...
Acum abia ma misc, am o febra muscularaaaaa
blackpanterro spune:
Sunt inscrisa pe mai multe situri de real-estate si vad uneori "this is not a short sale", ce inseamna asta? Sota-miu nu stie nici el si uit mereu sa o intreb pe soacra-mea.
Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
buflea spune:
Ocebine, sa-ti traiasca baiatul, sa va aduca numai bucurii.
Aratati foarte bine cu totii, aia sunt parintii tai ? Par foarte tineri
buflea spune:
"Short Sale" inseamna cand casa se vinde exact pentru suma datorata la banca. Deci nu se negociaza nimic, nu este in foreclosure in sensul ca daca o cumperi nu mostenesti datorii ... proprietarul in general pierde, pierde banii pe care i-a platit pana in momentul respectiv bancii, deci este de preferat ca si cumparator sa iei o casa in "short sale".
blackpanterro spune:
Aha, got it! Multam fain!
Anamaria, La multi Ani lui Nick! sunt invidioasa de nu mai pot ca pruncii tai mananca sushi si chestii exotice, tare as vrea sa incerce si Aidan chestii noi, e atat de incapatanat la mancare...mai ales ca noi mancam mereu tot felul de lighioane.
Fancy toaleta :)), pe mine nu m-ar ajuta toate alea ca nu ma pun pe nici o toaleta pe unde ma duc dar fain!
Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Ocebine, sa-ti traiasca baiatul, sa va aduca numai bucurii. Aratati foarte bine cu totii, aia sunt parintii tai ? Par foarte tineri |
Multumesc...da, parintii mei sint
Deci aglomerat la Hunter (parca acolo ai zis ca mergi)? Ma batea gindul sa-i duc in winter break vreo doua zile...dar nu-mi convine la inghesuiala (sint mai "padureanca" si imi place mai raruta lumea pe pirtie).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
corinadana spune:
Anamaria LA Multi Ani!!! feciorului sa va traiasca si sa aibe tot ce si doreste el in lumea asta.
Da' ce buun paparati voi acolo! si ce mamica tanara ai. Parca ar fi mama si cei trei copii acolo. Aoleu si trandafirul ala acolo cu desertul si flambat...Nebunie!
Si nu v a fost frica de ninjia ala pe la gratii?!
Buflea eu ieri m am trantit pe gheata la patinaj , mai rau este ca am tras o pe Ralu dupa mine si i am strivit manuta intre mana mea si gheata...Noroc cu un nenica ce a venit sa ma ridice ca saracuta Ralu dupa ce s a ridicat ea incerca de zor sa ma traga si pe mine.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
buflea spune:
citat din mesajul lui ocebine Deci aglomerat la Hunter (parca acolo ai zis ca mergi)? Ma batea gindul sa-i duc in winter break vreo doua zile...dar nu-mi convine la inghesuiala (sint mai "padureanca" si imi place mai raruta lumea pe pirtie). |
Nu, nu .. merg in Jersey, la Mountain Creek. Hai ma, incearca si tu Jersey o data, peste tot e aglomerat dar cica in timpul saptamanii e mai liber. Am vorbit in telescaun cu unii care veneau din upstate NY si spuneau ca Mountin Creek este mai aproape de ei decat Hunter.
Ce sa fac ca sa te conving ?
buflea spune:
citat din mesajul lui corinadana Buflea eu ieri m am trantit pe gheata la patinaj , mai rau este ca am tras o pe Ralu dupa mine si i am strivit manuta intre mana mea si gheata...Noroc cu un nenica ce a venit sa ma ridice ca saracuta Ralu dupa ce s a ridicat ea incerca de zor sa ma traga si pe mine. |
Pai Corina, tu patinezi de mana ? ... eu nu, acum intelegi de ce, nu-i asa ? . Fiecare patineaza, skiaza, alearga, bicicleste pe raspundere proprie ca altfel de omoram unii pe altii
ocebine spune:
Buflea, as veni io...dar la Hunter am 50% off ski lift passes (prin servici) oricind si la buzunar da bine
Corinadana, of-of-of...asa mi-am rupt eu incheitura miini acu ceva timp...pe gheata la patinoar...dar eu am cazut cu toata greutatea mea direct pe mina indoita. Ai grija si sper sa nu doara prea tare
Pantera, ai mei maninca chestii mai exotice ca mine (trag linia la melci si insecte)...sint aventurosi si (prea) gurmanzi!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."