La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 250

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

elle, e nesting sindrome la mine:)) preacunoscutul si inconfundabilul...m-a apucat in 1 august si atunci am stiut ca sunt gravida.. ma apuca acu, inseamna ca e un semnal...pana una alta am pus hainutele la spalat (deja am adunat o masina de haine!!!!!) si m-am jurat ca altele nu mai cumpar. nu pt 3 luni.

cu plecatul... nu-mi ilmaginam ca e chiar asa de rau la voi. zapada, ok, dar daca sunt mashinile intepenite, neah, mai bine nu.

s-a trezit sacha. a fost la somn de la 9fara 10 pana acu. dormeau saracii pe ei, ca-s treji de la 5juma. e sifonat:))) si cu cornite. numa bun de rontait.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Elle, ce ti-e si cu visele astea...cum lucreaza subconstientul. Lasa ca e buna si fripturica pe gratar de aragaz. Petrecere frumoasa!

Miri_mik da, clar e nesting sindrom. Dar e bine ca e ai luat-o din pripa, pana nu se face bebeloiul mare si greoi de purtat. Bafta cu permutarile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

In Bucuresti din cauza de viscol si nameti au amanat inceperea scolii pentru marti
Am castigat o zi de vacanta

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

MILAN
LA MULTI ANI BAIAT FRUMOS !!!
Ema, sa-ti traiasca puiutul mare, sa fie sanatos impreuna cu fartiorul lui, sa fiti sanatosi cu totii sa aveti putere sa-icresteti!!!
am vazut fotografiile de la botezul printisorului mic. este tare dulce!!! m-a impresionat milan... ce-mi place cum este tuns... ca taticul lui. tu arati, bineinteles nici nu ma asteptam la contrariu , bestial.... nu se vad deloc kg. in plus de care vorbesti...

Ramona, am vazut micutul gimnast in inregistrarea... Doamne ce scump este, cum te imita si ce-mi place ca numara si el...
tipa aia misto de langa copilu' tau - instructoarea de fitness - esti chiar tu ??!! pai acum inteleg de unde ai mijlocelu' acela... ca daca dansezi si faci gimnastica cu baiatul tau...
aveam si eu obiceiul acesta intr-o vreme... acum am inceput sa fac miscare mai mult cu mana care tine fruculita/lingura/lingurita

lalaD, interesante activitatile pletsoelului cu pufuletii aceia. dar , m-a impresionat cum isi construieste piramidele alea... cata grija si cata indemanare are...

ups, am ratat ziua de nastere a stancutzei...
cu intarziere spun si eu din suflet "la multi ani !!!" si sa dea Domnul ca anul viitor sa auzi glasul de ingeras al fetitei tale frumoase cum iti canta chiar ea la multi ani

Simonik, wow ce vis ai putut sa ai... deci... stie sotul ca visezi la cristale swarowski ??? oricum, darnica ce esti... pui si pe borduri... daca mai ai... - vino si prin militari sa decorezi niscai borduri... ca poate s-or dezlipi vreo 2 cristale si pentru niste cereci pentru eleni a mea

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Mirikule, am vazut ca nu a fost cu folos mutarea... hmmmm.. nu-mi pot imagina ce o fi in mintea bietului copil de vrea sa doarma pe jos langa usa... uffff!!! macar sa o gasesti mai repede pe moasa de bruxel!!! ai tu grija cu zugravitul peretilor ... de fapt, intrebarea este: o faci chiar tu personal sau angajezi pe cineva ori presteaza sotul??? pe bebeloiul jeremy l-ai intrebat daca mami lui poate sa faca asta ??? cu drag !!!
( p.s. eu ma bucur ca nu mai te bagi si pe la alte topicuri asa ai mai mult timp de noi !!!)

gratiela, fara cuvinte !!! ma lasa muta "aca" a ta!!!

miutza, wow cate stie frumoasa ta !!!! m-a impresionat teribil!!! laura pe ea ca este si frumoasa si desteapta !!!!
ce bine ca te-ai distrat in club!!! si mie imi place la nebunie sa dansez. si ma bag si la populare, si la meneuto, ba, la petrecerea de craciun de la serviciu am incercat si un dansul pinguinului ca sa fiu in ton cu mai marii tarii....
barbatu' meu nu se misca de la masa la petreceriii... ceea ce este bine ca are cine sa-mi pazeasca gentuta si este bine si ca evit bataturile la degete ca daca ar fi obligat sa danseze clar ca m-ar calca pe picioare de as vedea stele verzi

ceska, Doamne ajuta cu apartamentul !!! 15.000 de euro este o suma frumusica si un inceput de negociere extraodinar !!!cum i-au iesit spaghetele lui tati ??

AlinaK, ce mai faceti ? nu ne mai arati poze cu dariuca ta ?

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Hai sa ma mai bag un pic in seama. Cumnata-mea a nascut o fetita superba martea trecuta uitati-o aici.

Va urez un week-end excelent in continuare.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

wow! chiar ca-i frumoasa foc !!!!
sa va traiasca, sa fie sanatoasa !!!

doamne, mor de dragul copilasilor... la petrecerea lui ioana lui sora-mea a venit o tipa cu un bebe de 7 luni. l-am tinut in brate, l-am dragalit, l-am mirosit , de nu-mi venea sa-i mai dau drumul spre bucuria maica-sii care nu prea are ajutor de la nimeni sa-i ia si ei copilasul in brate ...

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

laurici la inceput sunt poze de la petrecerea de doi ani a ioanei?

super zi a avut printesa ta grecoaica!! ce de cadouri, ce de copii si voie buna! ce tinuta frumoasa a avut eleni si nici mami nu s-a lasat mai prejos! si dimi cu coiful pe caput e tare tare simpatic! imi pare rau de tortul tau, conteaza ca a fost bun la gust si de altfel, placerea copiilor e sa sufle in lumanare! cat de dulce e eleni adormita cu capul pe puzzele .. imi vine s-o pap! imi cer scuze ca ma intrerupt asa brusc convorbirea acum doua zile insa eram cu ai mei in masina si cu eva in brate si trebuia sa cobor .. poate vb la tel mai pe indelete.

si voi sunteti fan oraselul lenes .. vai, ne-a capiat eva azi. de fapt de cand mi-au venit primele 3 dvduri acasa .. numai cu "baca" e .. azi i-am scos dvdul din priza ca nu mai rezistam.

sa va povestesc .. am fost s-o tund pe eva la ciufulici. toate bune si frumoase pana cand a venit timpul s-o urc in vehicul s-o tunda .. s-a pus frate pe un urlet de am iesit val vartej cu ea de acolo, n-a vrut neam sa stea .. deci tot latoasa e .. in schimb, a tuns-o ta=su pe anna .. cu masina de tuns .. off .. i-a lasat un smoc mai lung in vf capului si in rest e nr 1 .. arata ca basescu cu suvita .. ii voi face poze s-o vedeti ce hal arata ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

daaa, primele poze sunt de martea trecuta de la petrecerea ioanei.
si daaaa din nou.... sunt mari fani ambii copii la oraselul lenes... in dormitorul mare merge non stop cate-un dvd cu oraselul lenes...
eleni nu prea urmareste cap coada filmuletul in schimb cand aude cate-o melodie alearga repede in fata televizorului si canta si ea si danseaza de mama focului...
ce bine ca nu ai tuns-o pe eva!!! ca mie imi place asa de mult perisorul ei...
abia astept sa ii vad suvita de basescu a lui anna ti-am rasfoit albumele... Doamne cat de scumpa este aici anna:
http://family.webshots.com/photo/2762988800102349464GdQdnA

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Godzila,
felicitari pentru nepotica!

Laura_D,
ce frumos ati petrecut! Se vede ca a fost vesel si e important ca s-au simtit bine copiii (si n-au fost putini, nu?). Daca tortul a fost gustos e mai important.

Elle,
of! Dar ce i-a venit lui tati al vostru? Pe al nostru il inteleg ca are baiat si a vrut look tata-fiu (il tunsesem intai eu scurt pe tati si m-a innebunit sa il tundem si pe gaza).

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

9 copii si 11 adulti
dar ne-am distrat pe cinste!!!!
spatiul cam mic mi-era teama ca va fi o problema dar ne-am impartit in fumatori si nefumatori , fumatorii ( fetele in general )in bucatarie iar restul in sufragerie.

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Buna seara zuzici!

In primul rand, urez si eu La Multi Ani piticutilor sarbatoriti zilele acestea:

Eleni, Eveline, Andrei, Laura si Ralph! Sa aveti parte numai de bucurii in viata, sa fiti sanatosi si fericiti!

In al doilea rand, va multumesc pentru urarile de ziua mea, si va pe toate, mi-ati facut ziua mai frumoasa cu prietenia si cuvintele voastre frumoase!

Am vazut pozute cu Dudu cel frumusel si cu Eleni sarbatorita eleganta inconjurata de prieteni. Si, bineinteles, cu Pletoselul acrobat (am ramas impresionata). Si cu Sasha mic si buflei frumos, la botez. Ema, sa iti traiasca baietii, cred ca esti tare mandra de ei!

Elle, de ce ati tuns bebelina??? Uff... sper sa-i creasca repede perisorul la loc, sunt tare draguti in primul an cu pufisorul din dotare pe cap! Iar pe Eva, de ce nu o tunzi tu? poate nu e perfect ca la coafor, dar ceva-ceva tot iese...

Am incarcat si eu in sfarsit pozele de la ziua Sofiei, le gasiti in album, daca aveti chef de vizionari :-)

Va pup, ma duc la culcare pentru ca Sofia e la fel de matinala si in week-end ca in timpul saptamanii!

Stancutza, mama de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

frumoase poze, ca intotdeauna. tati este un artist !!
dar si mai frumoasa sarbatorita
vorba ellenutei... nu am mai vazut-o de mult... ce mare este !!!!
ce rochita frumoasa are. ce-mi place numele aris ...este de origine greceasca baietelul?

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput

multumesc mult tutoror pentru aprecierile la adresa printesei mele !!! am citi toate laudele si marturisesc ca mi-au mers la suflet!

ma duc sa ma bag in pat langa eleni si ii cedez locul la "pupitru" barbatului

am o dispozitie... despre vremea de afara...

nu mai pot , nu mai vreau iarna, nu mai vreau zapada....
ven? tu unde esti ? te-ai mutat deja intr-o tara mai calda???
nu vreau vacanta! vreau sosele curate sa pot circula!
astazi dimineata am dezapezit 30 de minute la locul de parcare a lui grbata-meu ca venea de la serviciu si nu avea unde sa parcheze...
si acum nici nu zici ca am lucrat la zapada...

si Eleni - 05.02.2008

iarna2009-2010

Mergi la inceput