Bobocei de sept-oct 2008 (255)
Raspunsuri - Pagina 5
Nocom spune:
Multumesc fetelor,
Pana la urma ne-am inteles cu seful taximetristului ca ala s-a dus repede a firma , pe o caciula de bani, dar oricum bine ca ne-am inteles...
Of, of
kllemi spune:
buna fetele
nocom oooffff, imi pare rau ptr. incidentul petrecut, bine ca sunte-ti sanatosi, iar in legatura cu asigurarea cum a zis si anemona, poate reusiti sa vb, cu taximetristu' sa va mai pasuie cateva zile....ideea este ca daca va face-ti azi asigurare, intra in vigoare dabea peste trei zile ...stiu de la sotu' ca si lui ia expirat asigurarea, ar fi caz penal, dar a-ti putea sa spune-ti ca a-ti fost plecati din tara si dabea a-ti venit si nu a-ti avut cum s-o face-ti.......in legatura cu bubitele de pe corp...eu stiu ca dac este rozeola, trebuie sa stea in casa cel putin 4 zile, in rest nici o alta restrictie, asa ne-a spus noua Stanciu cand am avut asta-vara.....sanatate multa
ada bine, ca incepe sa revina la ganduri mai bune si apa si caldura s-o fi suparat pe vooi un pic, dar sunt sigura ca le va trece
La noi a fost o noapte, cum sa spun, nici alba dar nici neagra, cred ca a avut o tenta de gri, sa foit la greu dupa ce a manacta la 6.30 un bibe de 180ml de lapte la 8.30 sa trezit si a inceput sa faca din gura, ca si cum i-ar fi foame .....mam si speriat zic unde o fi laptele de acum 2 ore???.....in fine sa uitat la mine a vazut ca dorm si nu o bag in seama, cred ca ia trecut foamea
Nu mai stiu cum s-ai dau fructele sa le manance, nu le vrea sub nici un chip, si azi dim. ii curatam o para sa incerc din nou si mia- venit ideea sa i le tai mici cat un dumicat, si am incercat sa ii dau o scobitoare sa vad ce face cu ea (a mai avut tentative sa manance cu scbitoarea) am lasat-o un pic si a inceput sa infiga scobitoare in bucatelele de para si sa le bage in gura ...ce sa mai zic,am copil elevat ...si uite asa cred ca a mancat vreo 5-6 dumicati e ceva, decat deloc
Hai ca mam intins...
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alexa si mami spune:
Clau, felicitari vorbaretului!!! bravo lui, sa vina vara si gata scapati de pampers:) Poze n-am pus:(, dar promit ca cel tarziu luni sa pun.
Laura cind iesi? de luni iar la scoala:( cum merge Andy?
Ada, Nicol aveti un stil aparte sa faceti haz de necaz
Nocom imi pare rau de intamplare:(
Ramo, fratii tai care stau cu voi chiar nu te ajuta la nik?
Anamona
la noi inca nu ninge, dar bate un vant...brrrrr
ne pregatim sa plecam la un party de'al Alexei.
claudinna spune:
Alina, fiti pe faza, ca ajunge ninsoarea si la voi..vine de la veste spre est...acum e pe la Caracal
astept pozelem, nu te iert
si da, cum s eface cald cum trecem la operatiunea scapat de pampers!
si chiar acum s-a repetat faza de dimineata...de data asta mi-a zis mie si pana m-am intors de la baie cu olita, facuse...important este ca spune si nu spune aiurea
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Claudinna poti incerca sa tii olita in camera unde stati de obicei. Ai mei asa au procedat la ralu si mai tarziu se aseza singura la nevoie. N-o fi frumos dar e mai comod mai ales acum la inceput.
Alina ma mai ajuta dar fratele doarme la un prieten in dr taberei, n-a prea stat acasa iar sora mea e in sesiune si la arte lucreaza mult in atelier ca fac lucrarile pt licenta. Ea mai calca pt anda, spala uneori vase, are perioade si ea.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
anamona spune:
clau, razvanel ne uimeste pe zi ce trece!
apropo de ninsoare a ajuns si la noi...suiera vantul asta intr-un mare fel.....
claudinna spune:
Ramo, o mai tin pe hol, ca avem usile deschise, e ca in spatiul in care umbla el
dar o spalasem si o lasasem la baie...mai uit
dimineata o tin in camera sa fie calda, cand se trezeste, dar deh, o mai uit si la baie, ca azi..
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Io sper ca a mea sa faca direct la wc si sa se spele pe maini pe urma. Stie deja sa se stearg, mi-a luat hartia igienica din baie si in timp ce-o schimbam ea rupea cate-o bucatica si se stergea.... .
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
Nocom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Io sper ca a mea sa faca direct la wc si sa se spele pe maini pe urma. Stie deja sa se stearg, mi-a luat hartia igienica din baie si in timp ce-o schimbam ea rupea cate-o bucatica si se stergea.... . Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008 b de la bebe, blog... |
Ha ha ha, si Daria se sterge la pasa cu hartie igienica!! De cate ori reuseste sa se strecoare in baie rupe o bucatica de hartie si sterge cu o patimaaa....
Xor spune:
Nocom - imi pare rau de intamplare...bine insa ca v-ati inteles cu taximetristul si ca sunteti toti bine...Daria cred ca are roseola asa cum au spus si fetele...si mark a trecut prin asta....
Dya si Claudinna - multumim pt felicitari...eu ma ingrijorasem putin pt ca citisem undeva ca fierul peste limita nu e in regula dar apoi am vazut ca daca toate celelalte analize sunt ok nu are nici o treaba...si la noi asa e...
A propos de sters....mark se sterge pe maini si pe la gura cu servetelul
Nusha - singurul punct comun e FEEA....
revin