Bobocei de sept-oct 2008 (255)
Raspunsuri - Pagina 6
claudinna spune:
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
v-am zis ca Razvan se face comentator sportiv?
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
de ce razi????
Nocom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna v-am zis ca Razvan se face comentator sportiv? www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Ce tare eeeeeee!!!! Am ras de ma doare burta!!!! Are toate sansele sa se faca comentator!!!
300 spune:
Gagici poate stiati, poate nu... am gasit un baton de cereale expandate Rommac - miere, visine si catina ale carui ingrediente nu m-au speriat (nu stiu ce e antioxidantul, e ceva cu T dar nu-l pot mentiona ca scrie prea mic, mie mi-a citit sotul lista de ingrediente). Eu i-am dat Andei ca si l-a "cumparat" de doua ori din supermarket si e bun la gust, acrisor-dulce. Are un ambalaj transparent cu rosu si probabil ca de-aia l-a luat :)
edit: criminal Razvan cu dolul lui! Anda face a-haaa! - aude in counter strik-ul lui barbatu-meu.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
fetele
Ufff ma intristeaza mult situatia verisoarei Alessiei din mai multe motive...unul ar fi ca mamaia mea nu a cunoscut-o pe Crina desi mi-am dorit mult nu s-a mai putut materializa gandul acesta, altul ar fi ca mi-as fi dorit ca tata sa fie aici desi nici el nu mai este...am gandurile astea pt ca azi am fost la cimitir dupa mult timp...incoltesc in mintea mea multe idei...oare cum ar fi reactionat tata la faptul ca are o nepoata??? oare situatia mea ar fi fost mai buna...psihic macar...mai mult ca sigur mamaie ar fi fost incantata sa isi cunoasca stranepoata....uffff. Familia nu ar trebui sa ii refuze dreptul de a sti situatia ei, oricare ar fi, are un copilas, macar sa il mai tina in brate si sa il pupe (poate fi pt ultima oara acest lucru) sau sa lupte pt viata ei, caci are pt ce. Sper sa nu supere pe nimeni postul meu
am aprins lumanari pentru ingerasul Andrei de Moni cat si pentru Darius de Camy
Oana imi pace cum arata lista
Clau eu imi iau adio de la concedii sau drumetii penrtu un timp...super tare Razvan pe post de comentator
Ada ma bucur ca aveti apa si caldura
Anamona pe aici e super naspa, viscol si frig, felicitari pentru vorbareata
Nocom imi pare rau de intamplare, sper sa o rezolvati
Apropo de sters, Crina se sterge pe fata sau haine, in schimb daca dau cu gel dezinfectant pe maini vrea si ea
Crina doarme de pe la 17.40...la noapte sigur avem disco iar eu sunt franta, azi mai toata ziua a stat cu sor'mea si tacsu mare, tare bine s-au inteles...mai putin cu somnul...sa va zic ce era in casa pe jos cand am venit?
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
andy.p spune:
Claudinna super tare Razvanel...chiar e bun de comentator:dooooool..super!!
Ange,esti trista mami,...ff dragutza surioara ta,ne-am conversat azi
Alexia tocmai ce-i rearanjeaza lu'taica-su geanta de job
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
lala77 spune:
Noi inca asteptam codul galben. Care vad ca nu mai vine.
comentatorul.
Alice plimba doua papusi prin casa si spune ca sunt fetele ei. Citez: "am vrut baieti dar nu ne-au iesit".De unde le-o scoate, frate!?
Nocom, imi pare rau de intamplare!Bine macar ca v-ati inteles cu taximetristul.
Apropo de sters la pasa cu hartie: cand era Alice de vreun an si un pic am fost la cumparaturi si a luat de pe un raft un pachet mare de always si se chinuia sa si-l indese intre picioare. Eu eram cu spatele la ea si doar am vazut un cuplu ca se prapadea de ras si atunci m-am intors...
Deci atentie la ce vad copiii acasa.
dyanira spune:
Lala ce tare e Alice faza cu alwaysu e super tare.Iar cea cu baietii poate o fi vreun gand ascuns al ei o vrea un fratior???
Laura ai iesit cu fetele???
Claudinna ce tare e Razvanel.
Nocom bine ca ati rezolvat pana la urma.A fost mare caciula de bani???
Ange Eu nu am stiut ca tatal tau nu mai e ca te-am tot auzit vb ca a stat Crina cu tac-su mare.Imi pare rau ca nu si-a cunoscut nepoata si bunica ta stranepoata.Si eu as fi vrut tare ca bunicii mei care m-au crescut sa isi fi cunoscut nepotul dar nu a fost sa fie...asta e viata...
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
anamona spune:
Am apucat oare sa va zic ca T a spus prima ei propozitie?
A zis intr-o dimineata: "Uite ham" - aratand spre fereastra cu vedere la catel :)