Bobocei de sept-oct 2008 (255)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hei,

se pare ca de la o vreme mi-am format obicei sa intru doar in weekend
pur si simplu in timpul saptamanii adorm odata cu T...pic lata si nu ma mai trezesc decat cu greu de dimineata.

babytza, ai reusit sa faci comanda? au intrat banutii? am avut un stres tot acest timp

nushalica, felicitari ,sa ai o sarcina usoara si sa fie intr-0un ceas bun

LE: babytza, am citit acum ca totul a fost in regula
si eu as fi interesata de numarul de tracking

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nocom, imi pare tare rau! nu dispera, insa! tot timpul exista o portita! chestii d egenul asta se mai intampla, ce sa-i faci?!
v-ati inteles cumva cu taximetristul?
bine ca nu a patit nimeni nimic, pana la urma!

Laura

300, sa vezi ca va fi bine. e adevarat ca acum ei sunt nedezlipiti de noi, dar daca va avea ceva activitate si eventual sa nu te vada cand pleci, nici nu o sa simta cand trece timpul fara tine. poate ca vei avea timp sa o obisnuiesti cumva, sa pleci cateva ore de acasa, sa vezi cum reactioneaza copilul, cum se descurca soacra...
eu asha m-am gandit sa fac si vad ca merge treaba. Razvan intreaba de noi si tot el isi raspunde, ca suntem "pa, titi-tutu!", apoi isi vede de joaca.
insa cand ne-am intors...a stat lipit de noi si o ora, pana l-am culcat,radea cu gura pana la urechi si canta: "mama-tata-mama-tata!!"
nici nu vreau sa-mi imaginez cum faci tu cumparaturi cu Anda dupa tine si singura! te doboara!

Xor, ma tot tin sa va felicit pentru rezultatul analizelor!! noi, din pacate, cam avem probleme la capitolul asta. tr sa ajung neaparat la dr sa incepem cura de fier...

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

nocom, poate va intelegeti cu nenea cu taxiul si va raportati accidentul luni- marti... intre trimp faceti repede asiguarea

o fi el suparat ca nu mai are cum sa isi faca meseria dar nu il ajuta cu nimic daca intrati voi in necazuri
oricum este mai usor sa usor sa recuperezi banii de la firma de asigurare decat de la o persoana fizica....

stii ca acum sunt intelegerile amiabile valabile, deci nu e nevoie sa mergeti la politie

Mergi la inceput

T a invatat aseara sa zica "pipi"

de atunci se duce intruna in baie la closet si striga razand " pipi - pipi"

apoi, azi de dimineata a mai zis pipi la inca 2 chestii: -
cand a vazut pisica
si cand am intrebat-o cum face puisorul

Mergi la inceput

babymom, foarte haiosa intamplarea cu napolitanele
au avut un concurs recent cu lucruri traznite, daca castigai iti ridicau statuie la tine in oras:)))) si zic eu ai fi avut toate sansele

Mergi la inceput

hihi, ce dulce e Thea! Razvan zice la pisica Miam
insa cand il intrebi ce face tata sau mama la baie, e clar: pipi

la noi a inceput sa ninga!

lala, la voi ma gandesc, ca iar va inzapeziti...sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocomule imi pare tare rau.Exact la solutia zisa de Anamona se gandea si sotul meu.Poate reusiti asa si scapati de belea eventual daca zice ca pierde zile de munca ii dati voi ceva bani si nu mai intrati in alte probleme ca din pacate cica e caz penala avut sotu un coleg care a patit la fel.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nocom Doamne ajuta sa fie totul bine

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Alessia referitor la sotia varului tau ...e tare trist extrem de trist de fapt nici nu imi imaginez o situatie mai trista din cauz aca are fetita mica tare...eu sunt in tabara care crede ca e mai bine ca ea sa stie asa va pleca mai impacata zic eu ca lasa totul rezolvat...si mai cred ca ea oricum stie deja ca ceva nu e ok cu ea.
Xor super ce rezultate bune la analize.
Claudinna da ai dreptate cu plecatul de langa ei o sa incep si eu usor usor cu Andrei sa il mai las cu ,,bua' sa vedem daca vrea.
Vroiam sa te intreb ca nu mai tin minte de ieri ce ceai ai zis tu ca ii mai dai lui Ravanel in afar de musetel ca i-as mai da si altceva.
Lala si eu ma gandeam la tine cu zapada asta si la noi ninge de vreo 7-8 ore intr-una.
Ce gatiti azi bun pt weekend??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Dya, ii mai dau sunatoare, galbenele, macese, i-am dat si afine si ceai pt intarirea imunitatii, fructe de padure...cam ce bem noi, ii dau si lui, mai putin ceai negru, verde...
le alternez, nu ii dau doua zile la rand acelasi ceai...asha m-am gandit eu ca ar fi ok

maine fac budinca a la babymom si supa de pui cu galuste...la felul 2 nu m-am hoatart
astept idei

Mergi la inceput