Bobocei de sept-oct 2008 (255)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

xor eu vreau sa te intreb la ce gradi l-ai inscris pe mark...eu deocamdata nu-l dau pe david(ar fi culmea,nu?)dar ma intereseaza pt viitor daca e ok

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

jurnal de cartier: la ora 12 avem caloriferele calde.
Asteptam apa

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

am executat si noi un sufle de dovlecei, s-a mai dezmortit casa de la cuptor cat nu au mers caloriferele.
Acum ma intreb oare cum s-o face un peste la cuptor... ca sa nu iasa prea uscat. Am niste file congelat.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata la amiaza!
Felicitari noilor burtici, Nerantula si Nushulica, sarcini usoare si bebei sanatosi sa aveti!
Ada, eu las file-ul la dezghetat apoi il pun in folie de aluminiu pe pat de cartofi cu putin usturoi si sare, la foc mic. in 3 sferturi de ora (chiar si mai putin, pestele se face repede) iese o minunatie de file cu cartofi, fraged si numai bun de mancat

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

Veselia mea s-a spulberat... Azi am vrut sa ma duc pana la piata cu Matei si tati a zis ca vrea si el sa mearga ca vrea sa ascuta niste cutite, asa ca am plecat cu totii si tati conducea. Cand am ajuns la piata nu aveam loc in parcare de un microbuz si cand a dat barbate-miu cu spatele a intrat intr-un taxi care trecea. Noi avem doar spoilerul spart dar la ala cu taxiul i-a facut praf amandoua usile si aripa spate Partea cea mai nasoala este ca pe 2 ne-a expirat asigurarea si nu stiam, asa ca nu avem asigurare, cica e caz penal...vedem..

Bubitele Dariei s-au mai ameliorat, la dr nu ne-am mai dus...sunt cam varza...

Mergi la inceput

Nocom, imi pare rau!!!!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata,

Abia acum am terminat treaba de ieri . Anda a stat numai calare pe mine la propriu, m-am dus si la baie cu ea in brate, cred ca e sindromul asta de separare de vina. Fac tot ce pot sa nu planga si pana la urma tot plange din orice. Mi se rupe sufletul cand vad ca-mi pierd rabdarea (ca mi se mai intampla). Respir adanc si incerc sa nu ma exteriorizez dar si Anda si sotul ma simt. Ieri la cumparaturi a inceput sa planga , era sa las cosul si sa plec cu ea de-acolo dar ne-am jcuat cu niste fructe, a vazut ca o tin in sling si ne-am continuat treaba. Am lasat plasa la intrare insa ca deja nu mai puteam de oboseala si ma durea si spatele :). Am avut grija s-o care sotul meu de-acolo ca sa inteleaga cam ce mananca el zilnic si cum ajunge in frigiderul propriu si sa nu-mi mai comenteze nimic EVER. Era destul de usoara fata de altele pe care le-am carat dar parca era cat Anda de grea.

Cand ma gandesc ca e posibil sa incep serviciul mai devreme mi se rupe sufletul. Eu sper ca va scapa de problema sta si ca soacra mea va fi o mama suficienta pentru ea cat timp voi lipsi. Oricum nu pot spune ca s-au hotarat lucrurile deocamdata.

Legat de caldura, am avut si noi caldura oprita cu o seara inainte de Ada si stiu ce nasol e. DIn fericire diminineata era restaurata dar a durat cam o zi sa se incalzeasca casa cat de cat. Ne-a lipsit si apa de orice fel seara. :(

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nocom offf...imi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Cludina si cate situatii de-astea vor fi!

Oana cea metodica, votez si eu cu listuta. Cum e la munte?

Nikole avetyi servetele umede iarta-ma ca rad dar ai un stil sa faci haz de necaz!

Vai, Nocom, tocmsai am citit! Imi pare tare rau!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nocomce groaznic!!,,imi pare tare rau.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput