Bobocei de sept-oct 2008 (255)
Raspunsuri - Pagina 17
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro mai fetelor sunteti niste dragute toate si nu va mai scuzati atata ca se poate intampla oricui sa mai uite o zi de nastere....eu doar am fost putin surprinsa dar nu atat cat sa ma supar pe voi....nu pot sa ma supar niciodata pe voi daca ma suparam nu mai scriam si gata eu VA IUBESC pe toate si nu se pune problema sa dau vina pe nimeni un buchet maaaaare de flori pentru voi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |

Acu sincer puteai sa te superi pe noi ca aveai motive dar tu esti o persoana extraordinara si stiam eu ca nu te-ai suparat.
Dar nu ne spui cum ai petrecut de ziua ta???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Moama Babytza 1800 ron???????Adica 18 milioane??Oau ce mult.Si la gaz platiti imens de mult dar la voi cheltuielile lunare sunt peste 2000ron extrem de mult pai voi trebuie sa aveti venituri serioase sa puteti acoperi asa cheltuieli.Asa de mare e casa???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
fce spune:
neatza!
gaz noi platim max 300 de lei pe luna, asta acum iarna...bine pt 3 camere nush cum e la casa...
intretinere 100 ron/luna
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
cicescu 
anca81 spune:
Noi gaz am platit doar 90 ron pe luna Decembrie, apartament cu 3 camere, mediu ca marime. Dar am izolat si pe exterior blocul in Noiembrie iar cand ne-am mutat aici am izolat pe interior. Babytza 

Dyanira, cred ca din cauza dintisorilor e asa, mai avem 8 - cei 4 canini si cele 4 masele 
Carla &
mami
iriss_04 spune:
hello gagics!
va tot citesc de cateva ore si nu mai apuc sa postez nimik ca tot apar pagini
andy_gla multi ani iubita!si un pupic pt andrei cel frumusel
lumi:
odihneste mult, stiu cum e ,,,am trecut prin asta tinp de o luna,,asa ca jos palaria in fata ta in care totul la tine se intamppla la dublu
babytza:incet se rezolva tot,,,
nu fii supi,,,eu ma stiu pe mine cand nu am bani intru in febrilatii
andy:[hy]
fcece faci cuscra cum mai sunteti?
pt frumusica noastra
si acum sa dau si eu cateva bile albe taticilor vrenicuti si sa ne laudam si cu tati nostru care ieri ne-a facut paste carbonara,,,suuuper bune
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
fce spune:
cuscra si noi il
am pe bimbirica, i-am admirat camera e ff frumoasa...uite aici poze mai noi cu nora http://family.webshots.com/album/575808327wWKgBm?start=0
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
cicescu 
claudinna spune:
Lumi, Anca
sa iasa dintisorii mai repede!
din fericire, noi n-am avut asha probleme cand au iesit, adica am scapat destul de usor...nu i-am dat cu nimic pe gingii, nu pastile de dinti, nurofen i-am dat o data sau de doua ori...
insa la canini a coincis cu episoadele de febra...or fi contribuit si caninii la treaba asta
mai avem 4 maselute si gata
babytza, super mult! zau, cat de mare este casa?? noi avem 10 calorifere, dintre care 2 din alea de baie..deci si 2 bai, suprafata maricica si am platit cam 500 ron/luna in ultimele 3 luni, in cond in care de Craciun si Rev a mers si centrala de sus...si acolo sunt 6 calorifere si camerele maricele...inalte de 4 m
suntem 4 adulti in casa, deci si dusuri pe masura...adica se consuma, zic eu, destul de mult. uite, la curent nu stiu cat am platit..ca de fapt nu pltesc eu![]()
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Pentru cine vrea drepturi de scriere pe blogul boboceilor e foarte simplu:
- va logati cu contul (septembrieoctombrie2008, atentie, e diferit de mailul comun), folositi parola pe care deja o folosim la toate conturile.
- mergeti la Setari/ autorizatii si trimiteti-va o invitamie pe mailul vostru de gmail.
Asta e tot.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
iepurila spune:
repede, repede.
am fost la Dr. Iritatia (care intre timp a trecut de la sine)se pare ca a fost de la transpiratie. Iar fatuca e intr-adevar iritata, uscata de la codul portocaliu.
m-am plans de trezirile noaptea si in special de ingrijorarea mea ca imi cere noaptea. Mi-a confirmat ce stiam eu ca nu e bine sa manance noaptea (nu sariti in capul meu, vorbesc exclusiv de copii hraniti cu formula). Cica nu e indicat la varsta asta sa manance mai mult de 500 ml lapte. Si cu cat mananca mai mult lapte cu atat elimina mai mult calciu (??????). sunt intr-o maaaare ceata. ma depaseste teoria asta rau de tot.
Babymom, te imlor daca esti prin zona si ai un pic de timp lumineaza-ma si pe mine. zi-mi si mie parerea ta.
buuun. din ce-am mai apucat sa citesc:
Ramo
, mi s-a facut pielea de curcan si alea doo fire de par pe care le mai am (din totalul de trei) sunt maciuca. si noi am bagat un hanorac in aerisire. iar cand ma fuse la noi codul portocaliu de ma plangeam eu ca nu imi face fata centrala si nu imi urca temperatura mai sus de 17,5-18 grade, am bagat cuptor la greu.
Nocom, imi pare taare rau de accident. Bine ca sunteti voi OK. As fi spus ca banii asa cum ii faci asa se duc....dar cu criza asta....ma abtin de la comentarii. 
Oana si eu votez pt noul format de listuta. Pup pt initiativa
ma duc sa mai citesc 2 randuri si daca apuc revin
anca81 spune:
As vrea si eu sa stiu cum faci fata unui copil de 1-1.5 ani care se trezeste noaptea si urla pana ii dai sticla cu lapte. Ce-i dai? Apa nu vrea, ceai nu, efectiv ce poti sa faci? Eu am intrebat-o pe doctorita mea chestia asta cand mi-a spus ca n-ar mai trebui sa-i dau Carlei lapte noaptea (undeva intre 4-6 dimineata) si m-a lasat fara raspuns.
Carla &
mami