Bobocei de sept-oct 2008 (255)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

jurnal de cartier. Pana la metrou am vazut zece femei cu cizme UGG. Din alea cu G mai mare la mijloc, adica suposedly produse de firma Deckers Outdoor Corporation care insfaca trademarca.
Deja salivez, ideea de cizme din blana de oaie fara captuseala in care te bagi cu laboantele goale, fara ciorapi, mi se pare appealing rau de tot de vreo doua luni trei. Oare de cand a venit frigul?
Pana sa ajung in centru la Xray, tot intrebandu-ma daca sunt false au ba (nu aratau toate la fel, unele mai dezlipite, altele parca nu pareau blana deloc... altele aratau beton..) am mai vazut zece.
Inapoi spre casa mi-am luat inima in dinti si am oprit o mamica s-o intreb. Mi-am cerut scuze, ca o scot din ale ei cu asa ceva... da sa-mi zica si mie de unde are ea UGGuri..
"de la Unirea"...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ada la gradinitza particulara sta altfel treaba...mult succes iti doresc.

Alina nu o voi da la gradi pe Alexia,ea implineste fix 2 ani cand incepe gradi,mi se pare muult prea mica.

Si Alexia mananca la 5 dimineata.Incerc sa o pacalesc cu tot felul de alte chestii da nu vrae si se pune pe plans..noi depasim mult 500 ml lapte pe zi.

iriss

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anca

Eu am optat pentru incalzirea centrala si avem repartitoare In aceste conditii, intretinerea la noi este cam 350 iarna.

Babytza, in viitor, ai putea trece pe la electrica sa schimbi consumul estimat. Eu am avit o problema asemanatoare si cand am schimbat titularul contractului am aranjat ca suma estimata sa fie cam un milion (vezi ca ei cer in KW, la mine nu mai stiu cati veneau spre 300 dar te ajuta ei). De asemenea, pe cactura mea vine un numar telverde citire si un interval in care pot transmite datele. Nu stiu daca avem acelasi furnizor dar merita sa incercati si asa.

Un inceput promitator iti doresc cu afacerea!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Anca, nu prea vad cum sa faci fata la asa ceva. Banuiesc ca ai incercat si sa-i dai altceva, si sa-i dai seara mai mult/ sau cereale de mancare... daca nu merge si plange, ce poti face?!
Stai linistita. De fapt, poti face ceva: o speli pe dinti mai des. Si gata.
Pana la urma unii dintre noi mai mananca noaptea si la varsta asta.

Dya, eu de ex platesc la curent (doua garsoniere) cam 1mil pe luna (calcul) si de doua ori pe an 10mil, regularizarea. MA rog nu contreaza spatiul, ci ce avem in priza... calorifere electice, masina de spalat, cana electrica, cuptor cu microunde... uscatorul de par, frigider, bla-bla.
Intretinere 3-5 mil pe luna iarna. Vara, 1mil, si mai putin.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

As vrea si eu sa stiu cum faci fata unui copil de 1-1.5 ani care se trezeste noaptea si urla pana ii dai sticla cu lapte. Ce-i dai? Apa nu vrea, ceai nu, efectiv ce poti sa faci? Eu am intrebat-o pe doctorita mea chestia asta cand mi-a spus ca n-ar mai trebui sa-i dau Carlei lapte noaptea (undeva intre 4-6 dimineata) si m-a lasat fara raspuns.

Carla & mami

Ii dai ce are nevoie, adica lapte.

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html

Petitie impotriva folosirii unui pesticid pe care numai noi, din toata uniunea, l-am acceptat...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Anca, Iepurila nu stiu ce sfat sa va dau cu mancatul noaptea.Noi pe asta chiar nu am avut-o, am scapat si noi de una.Andrei nu a mancat niciodata noaptea si de aia cred ca nu stie de lapte noaptea.Se trezea si el tare des cand i-au iesit maselele si caninii si plangea ba a avut o perioada intre 7 si 9-10 luni cand se trezea pe la 3 noaptea si satea si cate 2 ore treazdar nu i-am dat lapte niciodata de fapt nici nu cerea ii dadeam suzi de cele mai multe ori.Dar intr-adevar la voi daca sunt obisnuiti sa pape noaptea eu zic ca e imposibil sa ii linistesti fara lapte.Sincer chiar nu am idee si cred ca nici metodele barbare cu lasa-l sa planga nu functioneaza.Dar trebuie sa ganditi pozitiv pana la urma nu vor mai bea lapte noaptea si asta zic eu ca se va intampla in curand.
Cu cantitatea de lapte si pe mine ma preocupa si intr-adevar si mie mi se pare ca ar fi destul la varsta asta sa bea 500ml lapte pe zi deoarece la varsta asta aprox 1,5 ani ar trebui deja sa primeze hrana solida si nu laptele sau gresesc eu???
Andrei bea insa inca de 3 ori pe zi lapte dimineata si seara si acum la pranz la culcare insa eu i-a mai micsorat portiile si acum nu depaseste 600 ml cel mai adesea bea 550ml.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ada, ce 'e alea' UGG-uri? Sa nu radeti de mine, da' nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo cu curentul exact asa e la noi.Eu am abonamentul cu autocitire cu plata la 2 luni si sun la numarul ala verde si anunt indicele contorului.Ei vin si fac regularizarea de 2 ori pe an dar niciodata nu am avut nimic de plata la regularizare ca intotdeuna sunt inainte cu citirea fata de contor cu vreo 50 kw.
Ada vad ca si voi platiti la fel ca si noi tot 2 camere avem.Iar la curent intr-adevar depinde de ce avem nu de spatiu.De cand sunt casnica platim noi 2,5 mil la curent ca inainte plateam cam 1,2 mil pe 2 luni eram plecati toata ziua copii nu acum insa masina de spalat merge zilnic daca nu la 2 zile sigur, cuptoru cu microunde merge mult, caloriferul electric la greu si ala si consuma nene nu se joaca, tv vreo 2 din 3, laptopul nonstop aspiratoru la greu ceea ce inainte nu se intampla aspiram o data pe sapt , masina mergea o zi pe sapt 2-3 masini etc.Deh asta e copii aduc si cheltuieli mai mari, noi sa fim sanatosi sa le putem plati

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Anca ai perfecta dreptate. Asta i-am spus si eu Dr-tei. Mi-a sugerat doar sa incerc cu ceai.
La Elena a mers pacaleala asta (ceai cald si putin indulcit). M-am oprit din el acum cateva zile cand, pe buna dreptate Ramo m-a intrebat de ce nu dau copilului sa manance? deci i-am dat sa manance: acu doua seri al 01.30, asta noapte pe la 3.
Voi incerca sa o mai pacalesc cu ceai, dar daca nu va functiona, clar ii voi baga lapte.

si noi la fel de agitate noaptea cu multe treziri, cu plansete, si crize de nervisori ziua.
oare pana cand tine? si cand se termina etapa asta ce mai urmeaza?

hai va pup

Mergi la inceput