Bobocei de sept-oct 2008 (255)
Raspunsuri - Pagina 16
tzitziri spune:
Acum astept doar sa va vad pro-active si pe blogul ala adica sa adaugati ce credeti ca ar putea fi de interes general.
Si nu a fost mare lucru, sincer![]()
Ramo, poti sa faci ce vrei tu
.De aia am si dat adresa de gmail si parola care este aceeasi cu cea de pe contul de yahoo..poti sa faci absolut ce setari vrei.E blogul nostru, nu al meu![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
si eu m-as autentifica cu contul meu, e mai usor, (Ramo, cum se face??)
Dya, la mine "babele" ale sunt reprezentate de sotul meu. DAr na, io-s mai nesimtita asa.
Nu reusesc oricum sa ma trezesc inainte de primul pipi al zilei... ca sa-l pun pe oala pe oricare din ei. Asta e... mea culpa.
Acu ma duc sa infrunt viscolul cu parul meu jegos, trebuie sa ajung sa fac radiografie....
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
claudinna spune:
Ada, saracutul Radu!!
Oana super idee!

noi am fost afara vreo ora. e superb!! sotul a dat zapada si noi ne-am plimbat pe strada, toti vecinii iesisera la zapada. bineinteles ca am intrat in casa cu plansete...
si aseara am fost la zapada si Razvan voia si el sa dea cu lopata, se certa cu tac'su![]()
e bine ca stam acasa, ca nu avem drumuri de facut, desi aveam programare la dr la Craiova...dar am anulat
din ipostaza omului a carui ocupatie este copilul, iarna asta este minunata!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Beeeeey , ce mi-ati facut....ma simt ca naiba 

Andy g iarta-ma 

La multi ani cu sanatate , fericire, bogatie si tot ce iti doresti sa ti se indeplinesca !!!!!!!!!!! Mii de pupici si un buchet mare de flori pentru tine 

M-am tacanit fetelor, sunt numai cu ochii in facturi, suntem in urma cu o factura de regularizare la curent si tocmai ne-a mai venit una. Cu cele lunare suntem la zi, dar aste de regularizare m-au dat pe spate. Sunt foarte mari diferentele si ne aduc in pragul disperarii 
Nu stiu ce vom face , cum sa le facem fata in conditiile in care noi si la gaz platim cat la bloc plateste o famile cu un apartament cu 4 camere intretinerea pe luna la toate (gaze, apa , curent)
Si ca sa fie toate bune, acum sunt in curte unii de la electrica si am crezut ca la noi au venit ...era sa ma arunc pe geam la ei sa nu opreasca curentul...dar nu erau veniti la noi , doar bagasera masina cu botul in curte din lipsa de loc pe strada 
Iar fata cu care incep afacerea are gripa nasoala, se pare ca porcina...si are telefonul inchis de vineri, nu stiu nimik de ea....produsele mele sunt la ea...nu pot incepe sa lucrez...si nu pot sa fac bani.....f.....ck 

andy g iarta-ma
Stiu ca fetele se bazau pe mine 
Babytza si puii
Valentina
David
anca81 spune:

Andreea 

Multi multi ani fericiti de acum inainte 
Ramo,
am citit si eu patania.
Noi suntem bine, cu nopti albe, nemancat, tzipete & crize dar sanatosi 
Si tati de Carla a avut ieri o "sclipire" si a dus-o pe fi-sa la verisoara ei, sa se joace.
Carla &
mami
dyanira spune:
Anca bine ca ai mai scris ca deja ma gandeam ce faceti daca sunteti ok???
Ma bucur ca sunteti sanatoase, mai aveti dintisori de iesit sau care e cauza noptilor albe.
O bila alba si pt tati de Carla deci rectificam Tati din nord-vest au fost extra mega ieri.![]()
Babytza imi pare tare rau ca aveti probeleme cu facturile.Dar cum e la voi cu regularizarea asta???Ca la noi e cu autocitire si nu platim nimic in plus ca citim exact cat e pe contor si platim la zi e drept ca mult cam 2,5 mil pe 2 luni dar noah asta e...Chiar vroiam sa intreb pe aici cam cat platiti pe luna la curent???Si la intretinere???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Tocmai m-a sunat fata
E mai bine, nu a fost porcina
Si maine ajung produsele 

Yupiiiiiiiiii !!!!!! Va mai scriu de probleme, ca vad ca imediat se rezolva o paret din ele 

Dya s-a intamplat ca in ultimile luni cand a venit baiatul sa citeasca sa nu aud soneria din spate. Asa ca a pus pe factura cu aproximatie cat ne venea in vara. Numai ca normal pe perioada de frig, merge si centrala si consumam mai mult, asa ca luna trecuta cand a citit ne-a spus ca avem mult mai mult consumat si ca se face regularizare sa fim la zi. Si acum suntem ....cu vreo 1800 ron in plus... 

La gaze eu am factura de 1300- 1400 ron pe luna 
Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Tocmai m-a sunat fata Si maine ajung produsele ![]() ![]() Yupiiiiiiiiii !!!!!! Va mai scriu de probleme, ca vad ca imediat se rezolva o paret din ele ![]() ![]() Babytza si puii Valentina David |
Ce bine ca nu a fost porcina.Iti trimite produsele si te apuci de treaba.Nu stiu daca ai mai spus sau nu dar vroiam sa te intreb daca doar vinzi produse sau si altceva.Sunt ok produsele???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Si mai am si eu o intrebare de mult vroiam sa va intreb
CE CREMA DE FATA (de zi si de noapte) FOLOSITI????Eu le tot schimb si nimic nu ma multumeste
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andy_galro spune:
mai fetelor sunteti niste dragute toate si nu va mai scuzati atata ca se poate intampla oricui sa mai uite o zi de nastere....eu doar am fost putin surprinsa dar nu atat cat sa ma supar pe voi....nu pot sa ma supar niciodata pe voi
daca ma suparam nu mai scriam si gata
eu VA IUBESC pe toate si nu se pune problema sa dau vina pe nimeni
un buchet maaaaare de flori pentru voi