Bobocei de sept-oct 2008 (255)
Raspunsuri - Pagina 15
alexa si mami spune:
misto idee Ada!!! cred ca o sa fie topit Teo la Disney. cu Raducu ce faci? aaaaa am uitat, a venit apa calda?
Laura, gata te-ai hotarat ce faci cu Alexia, merge la gradi?
gaia.nevia spune:
Nu, nu a venit apa calda!!!
Raducu ar ramane cu tati, buni, bunu si eventual gradi daca incepem pana atunci.
Sa va zic ce a patit RAdu azi, ca mi-a venit sa-mi trag palme cand m-am prins....
Stateau ei copiii in scaunele lor, unul langa altul, si asteptau sa aduc micul dejun.
Teo urla de mama focului ca vrea laptele, asa ca i-am adus cana cu lapte, timp in care mesteream branza cu cereale pt Radu si sandwichul lui Teo.
La scurt timp dupa ce-i duca cana lui Teo, Radu incepe sa urle, dar urla ca din gura de sarpe, tiua mai mult... ma duc la el, vrei apa? ii dau apa, o arunca, masina? vrei masina? o arunca... zic mai, daca urli asa nu apuc sa termin castronul si de foame urli, nu?
Ma rog, dau zor si ma infiintez cu mancarea... ma asez in fata lui Radu, nicio bucurie pe fata lui... tot plangea si urla. Cand ma uit mai bine... tinea o mana cam ciudat, de fapt nu ciudat ci o tinea nemiscata. CAnd colo, era sa mor. Mesele lor au o acoperitoare de plastic colorat, care se f usoara si se detaseaza usor ca sa o speli numai pe aia, nu toata masa.
Radu avea degetul mare, ala pe care il suge non-stop, prins intre foaia aia si masuta, si de aia urla. Cum ajunsese asa? Pai simplu, Teo incercase sa-i scoata masa, ca sa-l enerveze, nu reusise, dar reusise s-o ridice atata cat sa-i prinda degetul dedesubt si apoi sa o puna frumos la loc... era degetul ala ros-vanat extraplat... cred si eu ca plagea copilul....
Si Teo cica :eu i-am prins degetul. Si de ce nu mi-ai spus? Pt ca nu am vrut

Cred ca scot fetele alea si le arunc... plus ca le departez mesele ca se bat mereu pe mancare, ori pe masini, Radu incearca sa fure din mancarea lui Teo, si tot asa.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nocom spune:
LA MULTI ANI FERICITI ANDY_GALRO!!!
eu recunosc ca nu am obiceiul sa ma uit in listuta si daca nu vad la babytza ca ureaza ceva inseamna ca nu avem sarbatoriti. Imi pare tare rau ca te-am omis, nu a fost cu intentie, sti ca toate tinem la tine!!!! Un buchet mare de floricele pentru tine si un pupic din suflet!! 

si
!
nikolici spune:
andy_g La multi multi ani fericiti cu sanatate si cu tot ce iti doresti!!!
Bis la ce-a zis Nocom , referitor la listutza de sarbatoriti, in babytza ne stau asteptarile
.Nu vrem sa fi suparata pe noi, pupici multiii.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
LA MULTI ANI, ANDREEA!!!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Of, sa-mi fie invatatura sa ma mai uit pe lista aia. Andy-g, la multi ani fericiti,
Chiar imi pare rau ca te-am ratat ca mi-esti draga.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
dyanira spune:
LA MULTI ANI ANDY.G!!!SA FII SANATOASA, SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI SI INCA 100 DE ANI DE ACUM INAINTE ALATURI DE MINUNEA TA ANDREIAS!!!!
Multumim de tratatie chiar daca noi am uitat dar sa stii ca au dreptate fetele Babytza e de vina
ca ea e responsabila urarilor.
P.S.Babytza sa nu te superi
dar acu serios tu tot timpul esti pe faza si acum ai uitat tu si a uitat toata turma![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
lala77 spune:
La multi ani si din partea mea!

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!
Scuze de intarziere.

dyanira spune:
Lumi bine ca ai aparut.Imi pare tare rau ca hunisori sufera asa tare la maselute dar trec ele si astea si sa vezi ce bine o sa doarma.Off si nici tu nu te simti prea bine cred ca si oboseala contribuie la asta.
si pune-o si pe soacra la treaba.
Tzitziri e tare faina ideea cu blogul.
Si da tatici din Vest au fost ieri cei mai tari![]()
Ramo vai ce am citit Doamne ce se putea intampla.Bine ca ati scapat cu bine.
Ada si cu Andrei mai patesc asa doar ca el isi prinde manuta singur de exemplu ieri si-a prins degetul la o masina din aia excavator undeva acolo pe langa cupa excavatorului si urla ca disperatu si nu intelegeam de ce 
La particular eu zic ca sunt locuri acum depinde si de pret ca si pe aici pe la noi care sunt mai ieftine putin sunt mai aglomerate.Si deci Teo are inca pampers.Ce ti-ai mai lua-o tu de la babele de pe aici plus rude binevoitoare etc.Ca eu deja mi-o iau imi spun Doamne are 1 an jumate aproape si face kk pe el
Copilul meu de la 7 luni nu mai facea pe el etc
Imi vine sa ma incui in casa sa nu ma mai intalnesc cu de astea.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Nocom, nu am in casa Arnica, pana acum n-am avut nevoie.
.
Oana, super idee cu blogul. Ma pot adauga cu propriul profil google ca sa nu ma autentific/deautentific de mai multe de ori? Am salvat si eu cateva retete recente & stuff.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...