Bobocei de sept-oct 2008 (255)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

brrrr, ce vorbiti voi aici.... mi-e o frica de gradinita asta... cu racelile ei cu tot...

desi, iata, e aproape mijlocul lui feb.. trebuie sa incepem demersuri de inscriere.
nici nu stiu cand sa incep. 1 aprilie? 1 mai? 1 martie? In aprilie as vrea sa dau o fuga pana la Paris cu Teo, de sau dupa ziua lui... dar nu cred ca merita sa aman gradi pana atunci doar din cauza asta, lipseste si el cateva zile... Ma rog... sunt meganehotarata... asta-i clar.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Andreea oare o sa ne poti ierta???
urez acum sa fiti sanatosi, fericiti si puiul mic sa va aduca numai bucurii si un buchet maaare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

andy_g, imi pare rau pentru omisiune.Cred ca de la codul portocaliu ni se trage

Totusi iti uram un maaaare La multi ani si multa sanatate si putere sa le duci pe toate de acum inainte!
si sa nu te superi!E duminica si trebuie sa recunosc ca am fost surprinsa si eu sa vad ca nu prea s-a mai scris weekendul asta deci nu prea a mai intrat nimeni

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI ANDy_G!!!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA ALTURI DE CEI DRAGI.MII DE SCUZE

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

neatza sa fi zis si eu inainte sa ma vait!!!?

Andreea, la multi ani, sa fii sanatoasa si mereu voioasa si sa-ti mearga numa' bine!

Oana, super idee!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Oana, esti tare gagico!!! felicitari si multumim pt blog
Ada la paris?! ce planuri ai?
Lumi ma bucur ca ai aparut. pune soacra la munca daca tot vine
Lala, multa sanatate, sa scapati mai repede de muci, nu de alta dar de azi au reinceput gradinitele, glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi off imi pare rau ca nu te simti bine,si hunii cu maselute si canini,incearca sa te odihnesti si las+o pe socrela azi sa se ocupe de toate

Ada la noi s+au terminat inscrierile neoficiale la gradi,cele oficiale sunt doar o formalitate de trecere de pe lista educatoarei pe lista gradinitei.

Oana super idee!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Sora mea va fi la Paris vreo luna, cu serviciul. M-am gandit ca, daca tot putem sta la ea cateva zile, sa-l iau pe Teo (numai noi doi, ca mai mult de un adult nu poate baga in camera) si sa aruncam un ochi prin Disneyland, pe la "raionul" Cars...

nu stiu, zic si eu asa.... si poate sa ne plimbam prin parcul Luxembourg cu cine se mai ofera sa se intalneasca cu noi un shopping mic... si poate corul de la Notre Damme sa-l impresioneze pe Teo, ca eu am plans doua ore.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Laura, noi o sa mergem la o particulara. Sper sa nu am probleme cu inscrierea... dar o sa le trimit un mail de azi, ca cine stie.
Particulara pt multe motive...
1) vacante, pe care eu nu le voi mai avea, si nu am cu cine lasa copiii trei luni zi de zi
2) urasc sa ma ploconesc la niste acrituri pt un loc, pentru antentie...
3) learning methods...
4) merge si Radu, de-odata cu Teo
5) Teo nu face (inca) la oala si nici nu pare a avea de gand...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Oana frumoasa si utila idee, multumim! Sper sa pot si eu contribui cu ceva, candva

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput