Bobocei de sept-oct 2008 (255)
Raspunsuri - Pagina 13
andy.p spune:
Buna dimineata...

si ceai cald cu lamaie.
Noi avem nopti plangacioase,adica totule bine pana pe la 5.apoi bea laptic si adoarme,dupa care se trezeste toot plangand de nush cate ori.
Multumesc fetelor,a fost intr-adevar super bine,si da sper sa mai merg.
lala off asa era si Andy in gr.mica,nu bine il duceam ,ca-l opream iar acasa.Sanatate multa.
Oana m-am gandit la voi ieri,ma bucur ca ati ajuns cu bine
Ramo ingrozitor ce-ati patit,ma bucur ca sunteti bine
Ada bafta la stomatolog.
Nocom o noua saptamana mai buna si mai frumoasa iti doresc
Ange unde ai disparut??
Lau data viitoare sigur te iau,daa?
Claudinna hai la cafea.
Kllemi sedinta mami,sedinta![]()
Lumiiii azi te trec absenta daca nu apari..pana acum te-am iertat
Lavinia,Babytza,Alina
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
Neata
Dau eu 

si 

desi ne-am trezit la 9!
Haideti somnorosilor, ca e zi faina de sanius!!!! 

Xor spune:
Ramo - mare grija mami...bine ca tot rau s-a terminat cu bine si de data asta Anda a avut grija de voi...sa nu mai spuneti ca numai voi aveti grija de ea....
Nocom spune:
tzitziri, andy.p multumim mult, chiar sper sa avem o saptmana muuult mai buna. Sarumana 
lumi daca nici azi nu apari la apel, ma ingrijorez rau!!! Hai mami, fetele te asteapta!!! 
tziziri ma bucur ca a fost super la Sinaia!
Hai baga vestea, ca ne-ai bagat cuiul!!!

andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lala77 Andy, si cat a durat? Sau si acum e la fel de bolnavicios?! http://community.webshots.com/album/568109497amcroS anna-rebecca-02.10.2008 alice-mihaela - 21.01.2007 |
In gr.mica pana a venit caldura si implicit vacanta
Urmeaza Alexia si atunci iar o sa ma apuce

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:

hei, am lipsit de la apel intrucat nush ce s-a intamplat cu timpul meu liber zilele astea. noptile imi sunt tot albe, asa incat incerc sa ma odihnesc cand dorm hunii, n-am mai putut sa forumesc atunci, iar in rest, sunt toata toata a lor... ne chinuim rau cu maselele, cand unul, cand altul, crize si noaptea, dar si ziua mai nou
... acum au 4 masele fiecare, cate 2 din ele, la fiecare, sunt iesite bine, celelalte doua si 1 canin ne dau fff mari batai de cap. iar azi m-a lovit si o indigestie urata, abia pot sa ma misc de durere, si eu care vroiam sa fac curat
... cica vine soacra-mea mai devreme, sa ma ajute cu hunii...
laura, clau, xor, nocom
, multumesc ca va ganditi la noi!
revin.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
andy_galro spune:
Neatza! mie tot stricat imi este calcu de acasa
si vad ca daca nu am mai intrat ati uitat de mine
...dar se mai intampla ce sa facem....
eu totusi va fac cinste cu prajituri, tort,sampanie si pepsi ca ieri a fost ziua mea, asa ca serviti: 

Nerantula spune:
Ramo, m-am cutremurat citind, bine ca s-a terminat doar cu o durere de cap! Pe viitor .. stiti voi ..
Oana, is tare curioasa ![]()
Are cineva o oferta buna de vacanta in Bulgaria la sfarsitul lui August? 
Gruia, farama de steluta
tzitziri spune:
Lumi,andy_g, sa stiti ca sunt convinsa ca s-a gandit lumea la voi
.
Asa...ca cine stie ce asteptari o sa aveti
.Cum se pare ca lista dureaza mai mult decat 'surpriza', ta-tam:
M-am gandit ca ar fi frumos daca am avea un loc unde sa punem informatiile de 'tinut minte'.Gen retete, listute, informatii utile pe care sa nu le mai cautam apoi in alte capitole si sa nu le gasim.Asa ca va invit la blogul boboceilor septembrie octombrie 2008.
Deocamdata are putina informatie - sunt doar 4 categorii:medicale, concediu, antrenament olita si incaltaminte (ce mai salvasem eu acum ceva timp de pe forum) dar va rog sa ma ajutati sa mai punem acolo chestii interesante (tin minte acum o reteta de paste de la Babymom
) si chiar va rog sa postati si voi.
Contul de logare este septembrieoctombrie2008 pe google iar parola este cea de pe contul comun de yahoo.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso