Bobocei de sept-oct 2008 (255)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laura felictari pentru iesire . Si la mai mare!

Lala, la bona ma gandeam si eu, sa stii.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

vai Ramo ce intamplare! Bine ca nu s-a intamplat vreo tragedie. fam de zoozie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramo ce intamplare...bine ca sunteti toti ok. DD va iubeste

Mai dar ce de tatici minunati astazi Cate o bila alba pentru fiecare

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mi s-a format o pata rosie sub ochiul stang, zici ca m-a caftit barbatu-meu si n-am nimic in casa care sa ajute. Si ce ma bucuram eu mai devreme ca sunt clean. Cred ca doua captete de Anda au desavarsit minunea. Noapte buna!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

300 ai uitat?!?! Traiasca ARNICA!!!! nu te cred ca nu ai in casa!!!

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hello la ceas de seara, a fost super azi afara, dar, parca prea multa zapada...de unde nu a mai avut asa ierni de foarte multi ani, mi se pare prea multa acum...

claudinna ce sa fac la facultate...niste cursuri, niste examene...chestii dinastea...

ramo dar ce sa intamplat?? ca eu nu prea am inteles..

Mai, dar sau pus tatici pe facut treaba buna.....,ma bucur ptr. voi fetelor, al meu daca il lasa putin cu ea.....sta nu zice nimic, dar peste un timp sa zic 10-20 de min ea vine calare pe mine....si el de colo "ce sa-i fac, daca vrea la tine"...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

ramo bine ca a fost atata, uuuf

andy bravo tie ca ai iesit, pe mine de ce nu mai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ramo, m-a cutremurat relatarea ta! Slava Domnului ca sunteti bine! Sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

ne-am intors cu bine de la Sinaia cu tot cu codul lor portocaliu.

O sa modific listuta si mai am o surpriza pentru voi.Dar imi trebuie putin timp sa o realizez....NU, NU e vorba de II

Ada, acum am fost la Sinaia dar nu am fost multumita de cazare.Pana acum sunt foarte multumita de o pensiune din Busteni - Casa Alba se numeste.Au si site.Camerele sunt (cam prea) mari, au restaurant cu circuit inchis ca sa nu mai iesi din casa daca nu ai chef, am inteles ca au si o curte pentru vara, e si aproape de DN1 (dar nu suficient cat sa fie galagie).Adica e destul de kids friendly indirect (ca nu au facilitati special pentru copii)

Si noi am vrea sa mergem la Busteni la inceputul lui martie.Nu hotarasem daca chiar primul weekend sau al doilea, dar daca ne mai strangem si putem sa ne luam si noi macar o zi de concediu poate punem de o intrunire

Nocom, imi pare rau de accident.Ati avut o saptamana cam urata si cu temperatura si acum cu asta, dar azi e luni si sper sa fie mai buna saptamana asta.Nu stiu cu cazul penal si altele.Chiar nu stiam ca daca nu ai RCA e caz penal.Dar intr-adevar, poate va intelegeti si raporteaza mai tarziu.Ca mai ales cu zapada asta ar intelege cineva de ce s-a intamplat..
Acum am citit ca v-ati inteles...asta e, macar stati linistiti!

Ange, si eu ma gandesc deseori cum s-ar fi inteles mama cu David..dar din pacate nu voi mai afla niciodata.Asta e!.Si un alt 'din pacate':tatal meu, desi mai traieste, nu manifesta nici un interes deosebit pentru nepotul lui.Cand am stat in prima saptamana in spital cu el pentru enterocolita aia nu stia decat sa zica :"asa sunt copiii mici" - desi el nici macar habar nu avea de diagnosticul lui.Putea sa fie si ceva mai grav si el tot asa ar fi zis...Asa ca din pacate cine merita nu mai e si ... (continuarea nu o pun ca ar fi cam dura)

Ce de vesti bune de la taticii din Vest- am gasit si eu marea 'categorisire' (adica sotii de Dynira, de Lavinia si de Laura).

Ramo, groaznic.Poate fac haz de necaz..inca un avantaj al alaptarii

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Sper ca ati dormit bine!

Noi suntem tot cu muci. O sa treaca pana la urma, apoi vin altii. Toata nadejdea cu gradinita lui Alice. Nene, parca o duc la spital, nu la gradinita.

Tzitziri, ma bucur ca v-ati simtit bine!Si ca ati reusit sa va intoarceti.
Zi surpriza ca eu sunt o baba curioasa rau.

Mergi la inceput