Bobocei de sept-oct 2008 (255)
Raspunsuri - Pagina 11
Nocom spune:
Karvol - se gaseste inca in farmacii. A fost o perioada cand nu s-a gasit dar acum este sigur, am vazut cu ochii mei, de vre-o 3 ori in ultimele 2 luni! Deci SIGUR exista!!!
Ne-am intors de la cumparaturi, a fost OK, nu ne-am impotmlit, dra erau asa putine masini pe strada!!
Laura SUPER. Sper sa repeti curand experienta!! 
lala77 spune:
Alice isi pune televizorul pe Etno tv si danseaza si ii zice Annei: "zi Anna!" si Anna striga "haida!"
Unde s-or fi inspirat nu stiu.![]()
300 spune:
Morning,
Tocmai mi-am revenit din morti, n-am patit de cand sunt asemenea chestie si sper sa nu mai fie cazul vreodata. Azni n-am vazut zapada live (mai multe detalii la semnatura).
Am si uitat ce mai voiam sa scriu. Ma duc la micul dejun...
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
300
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
abe spune:
ce de bile albe zilele astea!
lala mor de ras!! etno!! haida!! 
la noi merge etno toata ziulica si nu mai stiu ce sa fac!!noi stam cu strabunica mariei si desi e tv in camera ei din cauza ca da foarte tare rasuna in toata casa!
cum mai e la voi?
la noi sunt niste nameti imensi si viscoleste.nici n-am iesit azi...
nocom sunteti curajosi!! mie mi-a fost teama sa o scot pe maria pe vantul asta! ce-i drept prin zona noastra bate vantul foarte tare.
lala77 spune:
Abe, la noi e zapada nu prea mare dar minunatul vant de Baragan o spulbera si o pune pe unde gaseste un drum.Nici noi n-am iesit azi ca nu se poate sta afara de vantul asta.
La Etno se uita bona si cred ca de acolo s-au inspirat.![]()
300 spune:
Multumesc, fetelor. Asa e, se putea intampla mai rau. V-am scris de episodul asta ca sa aveti grija mare. Noi suntem in general ft grijulii la capitolul gaze si tot era s-o sfeclim.
Abe, la mama a fost aceeasi chestie cu mama ei, mare amatoare de muzica populara. A corupt-o pe Raluca inca de cand era in burtica
, mama lucra de-acasa din camera bunica-mii, de altfel sufrageria lor.
Nu-ti spun ce dansuri regiza Ralu cand ma prindea pe-acasa!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Bine ca a fost doar atat.