Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
krelia spune:
rgagapie - eu am apa fiarta in termos si i-l fac proaspat atunci, pe loc...adica, torn cat imi trebuie in bibi, plus masurile..agit..si gata...asta nu mi-e greu sa fac..cel mai greu imi e insa sculatul din pat si drumul pana la bucatarie ...din caldurica aia de sub plapumioara
Camy - stii melodia aia..."dau la pompa..." Cred ca asta trebuie sa faci, daca zici ca ai laptic si apoi, reincercat cu Favius la tzitzi (ce experta sunt .....sau mai exista varianta 2a....ii trimitem pe Dominic si pe Rares la tine si poate asa ii vede Flavius si isi apara bunul (adica tzitzi )
gata, somn!
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali
shtephy spune:
Doris revin eu cu un pm mai incolo
Camy nici daca-i e foame tare nu suge ?Adica dupa un somn mai lung sau o plimbare la frigut?Incearca sa nu-i oferi bibe de la primul refuz .
Rgagapie sa va faceti bine repede.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
ralu_seby spune:
Saliu fetelor! Nu am timp sa scriu prea mult. Micul meu doarme de la ora 17 !!!!!!!!!!!!! Nu stiu dc sa rad sau sa plang....oare voi face noapte alba???
Incepe usor-usor sa se miste, cred ca de foame...vom vedea.
Multumesc mult pt urari !
Dc mai am timp revin.
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
shtephy spune:
Forumul asta se joaca cu mine
Doris te rog sa imi spui daca ai primit Pm
Ralu ce face poponitzu tau?
_
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DORIS_71 Shtephy mersi mult, am primit, acum sa vad daca reusesc. Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 .. poze |
Mda,ziceam ca-mi joaca feste forumul ca mi-a scris mesaj trimis dar in outbox nu era.
Bine ca a juns,spor la treaba.
_
Poze cu Strumfici
_
ralu_seby spune:
Asadar, iubitul meu copil s-a trezit la ora 2, can't believe it!..a papat si vad ca a adormit la loc , acum l-am pus in cosuletul lui. Doamne ajuta sa o tinem asa pana dimineata!
Kiss u all!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Alinus25 spune:
Neata
Poftiti la cafea. Noi raportam a doua noapte agitata si nu stiu din ce cauza... offf.
Shtephy multumim de griji. Din pacate a luat din nou antibiotic, Dragos a fost foarte rau de aceasta data, a vrut sa ne interneze, dar i-am explicat ca avem botezul duminica si ne-a lasat cu tratament ambulator. Am facut aerosoli acasa. Inca nu este complet bine, tuseste si inca are muci, asta dupa o saptamana de tratament. Voi cum sunteti, cum sunt copiii, am vazut ca si ei sunt raciti. Tare scumpi is, m-am uitat la poze, cred ca Stefi il iubeste f mult pe Iustin. Eu nu apuc sa le fac poze impreuna, ca smecheruta mea nu prea sta la poze, nu-i place, dar si ea e calare toata ziua pe el il pupa si-l "mangaie". Va doresc multa sanatate si petrecere frumoasa sa aveti.
Mamici in actiune, io n-am tinut nici o dieta momentan, nu am slabit nici nu m-am ingrasat. Am primit o banda de alergat, asa ca ma apuc si eu incet, deocamadata de miscare, ca de la mancare vad ca nu ma prea pot abtine.
DianaR spune:
Neatza!
Mersi de urari, sper sa iasa totul bine. Monis mi-a scapat cand ai zis ca aveti azi botezul, distractie placuta!
Ramo,
Cami, mameloane de silicon ai incercat? Poate, poate.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete