Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am uitat sa ofer apa plata...

Alinush, multa sanatate puiutilor!

Stephy cum ti-e ochisorul? O sa fi nasa frumoasa?

Krelia, merita sa incerci. daca merge ar fi minunat, daca nu poti spune ca ai facut tot ce ai putut!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Am uitat sa ofer apa plata...
Si fara apa plata de la tine nu am putut face cafia.Buna dimineata tuturor! Mamicile care botezati azi, sa va fie ziua de neuitat, sa iasa totul asa cum v-ati dorit. Iar Stephytza noastra sa fie o nasica minunata, ceea ce sunt convinsa ca va fi, cu ochii rosii sau fara. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Sanatate Rgagapie!
De ce nu ti s-a putut administra un antibiotic permis in alaptare?Si piticuta e asa rau de primeste tratamentul asta?

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Nu e din cauza antibioticului, ci restu de medicamente (Tador, septolete, paragripale...), am facut o viroza urata e farmacie pe masa la mine. Partea proaste e ca pitica ma mosteneste, nu face febra .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Poti sa-mi spui si mie ce simptome ai de e chiar asa nevoie de toate medicamentele astea? Viroza respiratorie trece ea cu sau fara tot carnatul asta de medicamente, sunt facute doar sa te faca sa te simti mai bine, nu sa grabeasca vindecarea. Antibiotic in viroza, chiar nu inteleg, nu-si are rostul dar nu ma leg de asta acum ca zici ca nu ala te retine de la alaptat... Multe fete au trecut prin stari f proaste, migrene ingrozitoare, dureri de dinti dar au cautat o solutie sa continue alaptatul, au stans din dinti si si-au zis ca merita ptr puiutul lor... E pacat sa ai lapte, puiuta sa vrea sa suga si tu te mulgi si sa arunci laptele. Risti sa nu-ti mai primeasca sanul si sa scada laptele din lipsa de stimulare. Si zau ca e pacat...
Nu mai spune ca "din pacate" micutza nu face febra, chestia cu febra=organismul lupta contra infectiei e un mit neverificat de dovezile medicale, pe cand faptul ca febra declanseaza convulsii febrile la bebelusi e ceva bine cunoscut si clar dovedit...
Cu mare probabilitate ca te-am suparat, dar zau Ramona, eu in locul tau as face orice efort ptr ca micuta sa primeasca laptic de la mine...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

m-am prezentat repede-repede la cafia de la Cluj si in dimineata asta o sa beau chiar si niste apa plata de la Arad

sa aveti o zi minunata cu toatele!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza!

Am racit!
Rares a adormit din nou la 1, dar s-a trezit la 7, a papat si acum inca doarme!

Distractie placuta familiilor care isi crestineaza astazi comorile!!!

pentru toata lumea!

RamoC, ma bucur ca te-am vazut pe aici, si imi pare rau ca Dominic e pasare de noapte

Diana, multzam de apa plata!

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI:

4 LUNITE - Maya Andreea de Simina KIn

3 LUNITE - Dragos Mihai si Emil Gabriel de Ariadna33
3 LUNITE - Sophia Ioana de LauraB
3 LUNITE - Maria de Lili_a

Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, iar toate visele parintilor vostri legate de voi sa se indeplineasca!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Neatza all!!! Ma bag si eu la o aroma de cafea si o apa plata
Am un copil tare bun (eh, mi-l laud si eu), v-am scris deja ca a dormit de ieri dupa-amiaza de la 17 pana azi-noapte la ora 2. Ei bine a papat si a dormit iar pana la 5:30. A papat din nou si iar a adormit. Trezirea a fost la 7:20, chiar dc mie inca imi mai era/inca imi este somn. Acum este in bratele mele, se maraia de somn si iata ca a inchis ochisorii .
Am asa niste emotii cand ma gandesc ca maine il botezam si ne petrecem..nici nu stiu de ce.
Urez tuturor fulgusoriloore care vor fi botezati wee acesta o viata plina de reusite si sa fie inconjurati de dragoste si familie.
La multi ani tuturor fulgusorilor sarbatoriti astaaazi?: Maya Andreea de Simina Kin, Dragos Mihai & Emil Gabriel de Ariadna33, Sophia Ioana de LauraB si Maria de Lili_a!!!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

DianaR multumesc frumos. Ce frumosi copii ai... m-am uitat acum la poze.

Krelia pozele cu Rares sunt dementiale! Super!. Imi pare rau ca nu mai este laptic, dar sunt convinsa ca ai facut tot ce-ai putut.

Ralu_seby esti f frumoasa si ce bine iti statea gravi. Si Matei e un scump

Mai revin mai tarziu. O zi buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

neatza

m-am prezentat repede-repede la cafia de la Cluj si in dimineata asta o sa beau chiar si niste apa plata de la Arad

sa aveti o zi minunata cu toatele!

Io am facut prima cafea... Deci de la Oradea, da??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Io am facut prima cafea... Deci de la Oradea, da??

Alina de Dragos-Andrei 07.11.2009 si Riana-Antonia 25.01.2007

ma scuzati . Luam si de la "Oradia"
ce ai mai facut cu ochisorii lui Dragos? sau nu ai mai avut timp de asta cu toate celelalte?

Mergi la inceput

Monis merci de intrebare. Acum e mai bine cu ochisorul. Cred ca incet se desfunda canalul. De duminica de la botez nu i-a mai curs ochisorul... poate fff putin.

Am pus poze pe picasa pe contul fulgusori pentru cine doreste sa ne vada.

Mergi la inceput