Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitza35 spune:
hei Ramo.... nu mai fi blue... fruntea sus... suntem mai multe mamici, din pacate, in aceasta situatie.... o sa creasca copiii nostri si cu LP mari si frumosi si sanatosi...
@ te-am simtit eu din postari ca esti olteanca
eu sunt din Craiova, dar de aprox 4 ani , din cauza sau datorita ( sunt si parti bune dar si rele...asa ca nu ma hotarasc cum sa ma exprim) am ajuns in bucuresti...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 hei Ramo.... nu mai fi blue... fruntea sus... suntem mai multe mamici, din pacate, in aceasta situatie.... o sa creasca copiii nostri si cu LP mari si frumosi si sanatosi... @ te-am simtit eu din postari ca esti olteanca eu sunt din Craiova, dar de aprox 4 ani , din cauza sau datorita ( sunt si parti bune dar si rele...asa ca nu ma hotarasc cum sa ma exprim) am ajuns in bucuresti... Dragos si Eva _30.11.2009 mucosii |
In sfarsit am si eu o olteanca pretina pe forum.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Se pare ca la ora asta port monoloage pe acilea ... Ce sa va mai zic,...ca m-am simtit tare rau de la raceala/gripa zilele astea si ca si eu is blue ca de o saptamana gata lapticul de la tzitzi pt Dominic. Nici nu mai vrea sa puna gura pe san, chiar daca nu mai curge nimic din ei . Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Sanatate multa multa.Sper sa termini cu starile blue ,imi pare rau de laptic dar stiu ca ai facut tot ce ti-a stat in puteri.
Cu nepotica chiar nu stiu ,imi inchipui ca e tare greu sa o pacaliti cumva.In putin suc de porto sau de ce-i place ei ati incercat?
Eu acum doua ierni vroiam sa o fac pe Stefi sa bea suc de portocale pt vit C si ii dadeam un pai ,iar eu cu altul tot in paharul ei ma prefaceam ca beau.Poate ar merge si la voi daca nu ati incercat deja .Sanatate si micutei.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
krelia spune:
am termenat si eu ciorbixu' de fro 2 or2....fi-miu doarme de pe la ora 7....acu', exista 2 posibilitati...ori doarme in continuu pana la 2 noaptea....cand o sa se trezeasca plangand, iar eu cu ochii impaienjeniti n-o sa-mi gasesc nici ochelarii sa merg rapid la bucatarie..deci, va urla ....ori, se trezeste maxim 12...se foieste de 2-3 ori si atunci am timp sa ii fac bibi....nu mai plange..dar nici nu mai adoarme imediat....in oricare din cazuri m-as afla...tot nedormita as fi....ca sa nu mai zic ca m-a istovit ciorba aia...de zici ca am gatit pt un regiment intreg....ma dor calcaiele..in spate...si in lateral....
Diana & stephy - si saru'mana. Cred ca daca maine gasesc la farmacie Galafor (ca de-acu vreo 2 sapt e criza - lili, sa stii ca nici acu' nu am ajuns acolo...)...mai incerc putin...si cu ceai...si cu masaj plus comprese....macar sa spun ca le-am facut si p'astea....desi, parca ma amagesc singura....daca nu e el, care sa declanseze.....ca pus la san...zici ca-i dau piper, nu alta....
i-am zis azi pediatrei ca nu fac Rotarix....nici Varilix nu i l-as face.....sunt in dubii cu Prevenar (nu i l-am facut la 2 luni, deci intru in schema urmatoare, de la 8 luni) si inca unul pentru hepatita A (am uitat cum se cheama); astea 2 parca sa zic ca le-as face....in rest, urmatoarea intepatura peste 1 luna, cu infanrix ipv.
cred ca ma risc, bag somn si fie ce-o fi....ca deja am nevoie de scobitori
Nb
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai
Muhammad Ali
rgagapie spune:
, mai greu e pe la noi. De luni m-am ales cu o raceala de toata frumusetea, care s-a transmis si la pitica mea , amndoua luam antibiotice si ..., nu am voie sa , dar ma mulg. Sper sa nu pierd laptele, k mi-a trebuit sa o duc pe soacra mea 100 km la tara si sa vin inapoi in aceasi zi (era sa raman acolo ca s-a pus polei pe drum si abea am urcat un deal).
In rest ieri a fost sotului meu si luni e a soacrei , o tinem din chef in chef.
Botezul a iesit mai bine decat ne asteptam, din toate punctele de vedere.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
shtephy spune:
Sanatate Rgagapie!
De ce nu ti s-a putut administra un antibiotic permis in alaptare?Si piticuta e asa rau de primeste tratamentul asta?
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
rgagapie spune:
citat din mesajul lui krelia am termenat si eu ciorbixu' de fro 2 or2....fi-miu doarme de pe la ora 7....acu', exista 2 posibilitati...ori doarme in continuu pana la 2 noaptea....cand o sa se trezeasca plangand, iar eu cu ochii impaienjeniti n-o sa-mi gasesc nici ochelarii sa merg rapid la bucatarie..deci, va urla ....[/b] |
Pai de ce te chinui? Eu de seara pregatesc LP pentru noapte/dimi, masor apa si o pun intr-o cana (pe care o bag in microunde si numai ii dau drumu) si in biberon pun masurile de LP. E mult mai eficient si nici nu mai e stres.
Poze noi
Poze botez
vias spune:
fetelor...acum am lapte si Flavius nu mai vrea sa bea de la san...ce fac
?????? am niste zile negre...negre... si maine dimineata merg la biserica si cimitir la Darius, maine sunt mosii de iarna..
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
rgagapie spune:
citat din mesajul lui shtephy Sanatate Rgagapie! De ce nu ti s-a putut administra un antibiotic permis in alaptare?Si piticuta e asa rau de primeste tratamentul asta? _ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009) Poze cu Strumfici _ |
Nu e din cauza antibioticului, ci restu de medicamente (Tador, septolete, paragripale...), am facut o viroza urata e farmacie pe masa la mine. Partea proaste e ca pitica ma mosteneste, nu face febra .
Poze noi
Poze botez
DORIS_71 spune:
De citit mai reusesc din cand in cand dar de scris mai rar ca nu prea mai am timp. Am intrat sa ii urez destractie placuta nasicii Ramona si mamicilor Diana, Monis, Ralu_Seby, Simina, Dymomo ptr. increstinarea copilasilor.
Am si eu o rugaminte la cine se pricepe, nu-mi mai aduc aminte cum sa pun poze. Daca are cineva timp sa-mi spuna si mie pas cu pas cum sa fac. Mersi, .