Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mihnea are capul tuguiat bine... si mie imi place asa.... stiu sigur ca se va face rotund si frumos singur, fara sa fac eu ceva. Finutul meu avea capul tot asa si mama lui nu l-a chinuit nicicum, iar acum, la 3 ani are cel mai rotund capusor dulce

De putulica nu ma ating, am interdictie de la tati... mi-a spus ca in viata lui nu m-ar lovi indiferent ce as face dar nu garanteaza nimic daca ma ating de putica lu fiu'su ( glumea, binenteles, ideea era ca si fara decalotare el a reusit sa aiba un baietel frumos si sanatos, asa ca sa las natura sa-si faca treaba si mie imi convine)

pe burtica mai doarme ziua, cand stau cu el in camera, noaptea niciodata

La baita, facem din cap pana-n picioare de fiecare data, baia dureaza cam 10 minute, masajul cam 20, papa cu jum de ora inainte de baie dar si dupa baita imediat. Tati a spus ca si lui ii e foarte foame dupa ce inoata asa cae normal ca fiu'su sa-i semene. Poate daca era mai pletos ma mai gandeam daca ne spalam zilnic pe cap, dar e cam cheliuta. Oricum, mi-ar fi greu sa nu-i ud si capul

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

azi l-am scos pe Flavius in mall ...am incercat sa-l reobisnuiesc in carut, ca ultima data a facut figuri...si a mers......apoi l-am bagat si prin super market...si i-a placut

..a fost prima data cand l-am bagat prin multime

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si....nu mai am lapte suficient ...asa ca i-am dat si lp ..of...of...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

buna seara fetelor si scuze ca nu am mai intrat zilele astea, cred ca de la viscolul asta groaznic mi se trage. Sper ca fetele care au avut botez week-endul asta in Bucuresti n-au avut probleme. Monis? Simina?
Diana felicitari, abia astept pozele
Am recuperat tare repede si n-am retinut tot, raspund si eu la ce s-a pastrat lipit de neuron
laurairina superbe rochitele, eu cred ca o sa-ti iasa si tie, avind in vadere ca tu esti talentata si-ti place. Si eu am invatat sa tricotez la lucru manual, dar doar fulare si bentite si nu cred ca mai stiu...
dankutza n-am inceput inca sa-i dau Topfer pt ca inca ii dau LP antireflux si sin la fiecare masa. Cred ca dupa ce vom incepe diversificarea (pediatra zice ca la 4 luni jumate-5 din cauza refluxului sa incepem cu cereale) o sa trec pe Topfer bio. Testele le-am recoltat pe 1 dec si rezultatele au venit la pediatra mea dupa sarbatori, dar de abia acum am reusit sa ne vedem, imi spusese prin tel ca-s ok
Laura Garner si eu am oitza d-aia alba, mi-a trimis-o o prietena din Chicago, e tare simpatica. Sint si eu de acord cu tine si Lumi cu privire la dormitul pe burta si frica de Sids, si eu o pun asa doar la joaca si la masaj
Lumi ai o splendoare de ursulet
Ramo C imi pare tare bine ca reusesti sa intri si de la Strehaia sa vorbesti cu noi. Sa-ti fie de bine cumparaturile pt printisor
Shtephy cum e ochisorul, ai fost nasa "ochioasa'?
Sa raspund si eu la ce s-a discutat:
eu spal hainutele cu detergent bio la 60 de grade iar masina e setatasi pe clatire suplimentara, le calca soacra-mea sau mama, rar eu Eu le si usuc in uscator deci trebuie musai calcate ca se sifoneaza rau
Despre baita bebeilor, eu i-am cumparat fetitei numai chestii bio ca mi se par mie mai sanatoase (si eu tot d-astea am) deci folosesc ulei de masaj de la Alverde din DM, o spuma de baie cumparat de la mamica bio la Babyexpo, crema de galbenele si servetele umede de la Earth Friendly Baby. N-a avut niciodata iritatii sau coji, are niste bubite sub barbita din cauza ca vomita des
Kreliutza imi pare rau sa aud de laptic, si eu traiesc cu "securea" asta deasupra capului... Poate mai incerci cu bebe pus la sin, ca sa nu te stresezi cu nr de ml trasi de pompa. si stiu ca te-ai straduit tare!
Camy ce bine ca e Flavius de gasca si ii place la shopping
micki,padi bun venit!
oof, sa trimit placinta ca v-am adormit de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Capitol nou

Simina va ...noapte buna!!!!!!!

Mamici de fulgusori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lumi . Dominic a avut multe zile cand a urlat la propriu cand ii bagam biberonul in gura. Acum pare ca si-a revenit. si eu m-m gandit ca e posibil sa fie si la no ca si la voi, dar din moment ce doua zile papa bine si nu plange iar a treia zi face scandal si apoi tot asa, banuiesc ca are el alte dureri/neplaceri de nu vrea bibe. Ieri a papat din nou bine si a reusit la o masa sa pape chiar 140 ml premiera pt el, asa ca sunt tare fericita si mandra de el.
Si eu am tot citit diverse pe net cum ca e bine sa se inceapa la 5 luni diversificarea, dar in acelasi articol citesc ca e bine sa se dea de la 2-3 luni

urla piciul

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput