Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Hai ca nu am mai facut galerie de mult, asa ca scot agitatele putin sa o incurajam pe Lavi:
HAI LAVI- CU CAPITOL NOU

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Fetelor sa stiti ca nu e motiv de ingrijorare ca bebii au capul tuguiat. este din cauza ca ei sau mai mult pe o parte, de aceea se recomanda sa ii tinem cand pe o parte cand pe cealalta. Eu desi il pun pe Dominic asa el tot pe partea dreapta prefera sa doarma si isi intoarce capul singur. Se va face rotund si fumos cand or sa inceapa sa stea si ei in fundulet si nu or sa mai stea atat de mult cu capul pe salteluta. Pana atunci ne amuzam asa de "oblio".

Ramona,

Mergi la inceput

Si noi suntem cu calcatul hainutelor, dar cred ca doar din cauza ca le calca mama cu mare devotament. Inainte sa se nasca am spalat si calact eu toate hainutele, dar de cand am nascut a preluat mama aceasta sarcina si eu pana acum nu am mai calca deloc. In scurtele sale plecari de langa noi, am avut destul de multe hainute in dulap cat sa n trebuiasca sa le calcam pe cele spalate si a fost tare bine. Insa daca nu aveam ajutor in mama, nu stiu daca reuseam eu sa i le mai calc, mai ales ca nu trebuie sa le calc in aceeasi camera cu el din cauza de aburi. Cu spalatul am ramas la ariel si pt si pt noi si masina a ramas setata pe clatire suplimentara tot timpul.
Pt fata folosim si noi cremutele de la Mustela (am primit de la sensiblu si help net niste mostre si deocamdata mai avem din ele - aviz amatoarelor, puteti sa cereti si voi sa le incercati) si pt fundulet cand mustela cand sanosan si nu a avut vreodata nici urma de iritatie.

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

salutare!
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

1.Bb-ul meu are caputul tuguiat pe spate si in parti turtit.Stiti ceva de masaj?Sau se modeleaza de la sine?Cu capul doarme numai intr-o parte.
2.Pt mamici de baietei...la putulica voi faceti decalotare la fiecare baita? La noi pielicica nu se duce deloc in jos si mie mila de puiut sa-l chinui.
Marti mergem si noi la primul vaccin...am niste emotii
Sa va traiasca puiutii increstinati week-endul acesta
toate fetele

incepu cu punctul 3 - al meu doarme numai pe burta de pe la 5 saptamani, stie sa-si intoarca capul si se prinde cand nu mai are aer

capul se va modela in timp, eu ziua il tin pe spate si pe parti il mai rotesc dar nu mereu

la putzulica eu il las la inmuiat intai pana spal restul coprupui si apoi decalotez cate putin, nu-l doare oricat as trage, nu zice nimik. dar din cate am inteles poti sa-i dai pace, sa nu-i faci nimik ca nu se intampla nimik

bafta la vaccin

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Mda...acum am ramas eu singura sa pe aici.
Ma duc si eu sa mai bag o tura de bibe la sterilizat si mai dau cate un "desti" pe F5 ca parca singura nu mai am inspiratiune .

Ah..tare ma bucur ca Flavius e din nou "calare" pe tzitzile lui mami.

Apropos de diversificare daca Dominic nu mai papa tzitzi deloc oare o fi prea devreme sa ii dau de la 4 luni cereale fara gluten (bio de la milupa, am luat azi o cutie) ca parca nu as vrea sa incep direct cu sucul de mar sau morcov. Sau sa astept pana la 5 luni?? Dilema. daca mai aveam lapte la tzitzi eram hotarata ca pana la 6 luni sa nu ii dau nici macar ceai...dar asa zau ca nu stiu cum e mai bine pt ei.
Simina voi cum sunteti acum cu suculetele? Ati ajuns si la pulpa?

Ramona,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

LauraG,cum mai e Nicholas? Si eu sunt impotriva dormitului pe burtica,am citit toate acele informatii despre `sindromul mortii subite` si nu am pus-o niciodata sa doarma pe burtica.

RamonaC sa treaca raceala! Cum mai e Domi,te-am mai intrebat....el plange cand ii dai sa pape?
Multumim de urari. Diversificarea...e un pas important la care nu vreau sa ma gandesc deocamdata...vom incepe la 5 luni,dar voi cere parerea a 3 medici,sa fiu sigura ca voi incepe corect. Data fiind situatia noastra(cu refluxul gastro-esofagian),presupun ca vom introduce cereale la inceput.
Si noi am trecut la pampers 4...e bulanoasa fiica-mea!

Raluci,ma bucur ca Remus s-a invatat sa doarma asa,sa nu crezi ca am criticat mamicile care-si culca bebeii pe burtica,ma refeream strict la situatia noastra.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Padi,pai la voi cat dureaza baita?
Si noi facem baia cam cu 40 min inainte de masa,dar nu dureaza mai mult de 10 min...apoi putina iubareala in prosopel,un masaj scurt cu crema hidratanta de la Mustela( daca nu ii dau,i se usuca pielea),plange cat e imbracata si apoi,rapid biberonul!

RamoC,ar trebui sa consulti un pediatru si el te va sfatui cu ce sa incepi diversificarea...la copilasii predispusi la constipatie,se incepe cu suculete/pulpa de fructe,la ceilalti cu cereale etc (vorbi experta care nu are habar ce va face).
Si Annabelle doarme mai mult pe dreapta,capusorul e cam tuguiat,dar ii sta bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RAMONAC ce masina de spalat ai cu program de clatire suplimentara?

Mergi la inceput

Am uitat,mai are experta ceva de spus RamoC, cica sunt cateva semne care arata ca se poate incepe diversificarea: sa nu se mai sature doar cu lapte,sa-si tina capusorul bine, sa fii sigura ca va fi in stare sa impinga afara cu limbuta alimentele si mai erau cateva,dar mi-e cam somn si nu ma ajuta neuronul singuratic!

La noi,Annabelle are toane,din cauza refluxului,deci ea se satura si cu mai putin lapte decat ar trebui sa bea! E posibila,totusi, o diversificare timpurie daca continua problemele cu refluxul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

lumi- stai linistita

plus de asta pusul copiilor la dormit pe spate reduce riscul de SMSS cu 50%

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput