Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Citat:
citat din mesajul lui floricik

mamicile si fulgusorii.

Noi raportam o noapte grea...a adormit abia la 6 dimineata. S-a trezit la 10 , a papat ai apoi nani pana la 2. Cred si eu ca iar s-a dereglat...cu vremea asta de kk
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Floricik! Sa stii ca pana la urma se va regla ea... cu somnicul...si eu cu Raresh, pana la 2 lunitze am facut numai nopti albe....Si acum doarme noaptea, chiar daca sunt zile cand imi adoarme mai greu!(SI apropo de asta, vreau sa va zic ca am urmat sfatul lui Dymomo, si ziua cand adoarme puiul meu stau cam 30 de minute langa el, pana doarme mai profund, sa se poata odihni, si am observat ca imi adoarme mai repede seara si se odihneste mai bine si in timpul noptii) Curaj si multa rabdare, ca o sa treaca si perioada asta! Trust me!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Eram asa fericita ca ultimele 4 nopti dormise de pe la 1 noaptea pana la 6-7 dimineata cand papa si mai baga o tura de somn pana pe la 10:30. Sper incet incet sa se regleze si cu somnul. Deci tu spui sa fac tot posibilul sa se odihneasca ziua ca daca oboseste rau nu mai doarme bine noaptea? Am inteles bine?

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Eu zic sa incerci sa o lasi sa doarma ziua...chiar si dupa amiaza, important e sa se odihneasca, fiindca si daca e f obosita e posibil sa nu mai poata adormi si sa fie nervoasa!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

despre spalat/calcat/imbaiat:
eu spal rufele la 40 de grade cu persil sensitive si nu le mai calc deloc, deci laura nu esti singura, si nu avem niciun fel de problema cu pielea.
baita ii facem aproape in fiecare seara, am sarit-o doar de cateva ori pana acum, cu multa apa si nivea din cap pana-n picioare. de o saptamana am luat de la bubchen

phiu...ma gandeam eu ca is chiar singura...Deja imi starnisem o armata de pitici cum ca ar trebui sa ma harnicesc si eu cu calcatu ala...Si spalatu rufelor tot la 40grade,deci hainutele nu ies prea sifonate..
Masaj noi ii facem cand e in cadita, o maseaza tati de ii merg fulgii, iar odata la 2-3 zile o masez cu lapte de la bubchen, nu vreau sa o dau cu creme prea des sau prea multe pe pielicica decat daca e absolut nevoie..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

salutare!
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

1.Bb-ul meu are caputul tuguiat pe spate si in parti turtit.Stiti ceva de masaj?Sau se modeleaza de la sine?Cu capul doarme numai intr-o parte.
2.Pt mamici de baietei...la putulica voi faceti decalotare la fiecare baita? La noi pielicica nu se duce deloc in jos si mie mila de puiut sa-l chinui.
Marti mergem si noi la primul vaccin...am niste emotii
Sa va traiasca puiutii increstinati week-endul acesta
toate fetele

1. eu ii fac masaj, si incerc saa il pun sa doarma pe spate
2. il decalotez la baita . nu il doare
3. rares nu doarme pe burta deloc!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

sa fac capitol nou?

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

LAVINIA cum ii faci masaj la caput?Cu miscari circulare?
Da,ca tu sti sa faci capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Cristinica, la prima intrebare nu stiu ce sa-ti raspund, pt ca noi nu avem problema asta; la a doua - Nicholas are circumcizie, asa ca iar, nu e cazul la noi (cinstita sa fiu, daca nu ar fi avut circumcizie, nu cred ca m-as fi incumetat sa-i fac decalotare); cat despre dormitul PE BURTA IN NICI UN CAZ NU E BINE. Eu am mai spus de multe ori ca aici se face mare tam-tam pe chestia asta si sunt total de acord. Cel mai bine e sa doarma pe spate, astfel scade foarte mult riscul de SIDS (sudden infant death syndrome). Am auzit de curand la stiri ca s-a facut un studiu sa vada de ce mor unii bebelusi care dorm pe burta. S-a ajuns la concluzia ca acei bebelusi aveau un nivel scazut de serotonin in creier (e vorba de o substanta care duce informatiile intre celule, asa ceva). Din acest motiv, bebelusii respectivi nu intorceau capul sa poata respira... Cert e ca statisticile arata ca (cel putin aici) de cand se pun bebelusii pe spate la somn (si pe burtica doar la joaca si doar supravegheati) a scazut numarul deceselor in patut. Of, suna oribil, dar ma simt datoare sa spun asta de cate ori vad ca cineva se intreaba daca e bine sa-si culce bebelul pe burtica.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutari si de la Strehaia!
Eu azi am fost bagaboanta la Craiova prin Real. Am facut provizii de laptic si pampers(am luat deja nr 4, ca nr 3 mai avem vreo 40 buc), body-uri mai mari, pijamalute, cremusse, samponel...si cateva nimicuri si gata banii lui mami de pe card , asa ca luna asta nu cred ca mai am ce sa mai cheltuiesc si o sa stau cumintica acasa.

Raceala asta imi da mari batai de cap, la propriu si ma simt mereu obosita. Noroc ca are cine sa aiba grija de Dominic si pot sa ma intind si eu ziua cate o ora sa imi revin.

si Alexa Annabelle Denise esti domnisorica mare de acum. Mami asteptam sa ne zici ce ai decis cu diversificarea.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Buna fetelor, am si eu ceva intrebari:
1. Pana la ce vasta calcam toate hainutele inainte sa le dam la ?
2. Ceai de musetel in apa de cat timp a-ti pus?
3. A dat careva pentru raceala la sirop Paxeladine, ca pe prospect spune de la 30 luni????????

Buna seara fetelor,
Raspund si eu la intrebari:
1. Eu nu le calc. Urasc calcatul.
2. La inceput am folosit ceai de musetel. Acum folosesc solutie Romazulan - aprox. 1 lingura mare într-o cadita de apa. Solutia este concentrat de musetel si se gaseste la farmacie.

Vreau sa va intreb ceva: voi cand faceti baita? Eu ii fac baie cam cu 1 ora inainte de a manca. Problema este ca dupa ce o scot afara din vanita urla de nici nu se poate pune problema de masaj. Bag viteza la imbracat si pe urma papa. Ar trebui sa-i fac mai repede. Unde gresesc?

In alta ordine de idei, am reusit in sfarsit sa-mi termin si eu proiectele pentru master. Acuma trebuie sa ma gandesc la lucrarea de disertatie si nu am nici un chef. Simt ca irosesc timpul, in loc sa stau cu Laura

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lavi si un buchet de pt lucrul manual. Asteptam pozica si cu botoseii .
Merge treaba la capitol nou, sau s-a plictisit Rares cu tati si vrea sa stea cu nasul in tzitzi?

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

LauraG, multumim pt info

RamoC, sa-ti fie de bine bagabondeala

Lavi, ce s-a intamplat cu cap. nou?

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput