Fulgusori Noiembrie - Decembrie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Rares jucandu-se si povestind cu tati:LA JOACA

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

sa va spun ce sunt, am uitat sa salvez nr. de telefon a fotografului si daca nu ma mai ????ufffffffff. nu pot sa cred ca sunt asa de aieriana si culmea nu mai gasesc de unde sa il iau.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

sa va spun ce sunt, am uitat sa salvez nr. de telefon a fotografului si daca nu ma mai ????ufffffffff. nu pot sa cred ca sunt asa de aieriana si culmea nu mai gasesc de unde sa il iau.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Ramona chill out! Sunt sigura ca o sa te caute el! Sau l-ai platit dinainte? SIgur te va cauta sa iti aduca fotografiile si sa le platesti!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Gabitza si Danut al meu a avut nasucul infundat, tusit si stranutat sporadic fara febra. Eu una nu am facut nimic special: am aspirat nasucul si am renuntat vreo 3 zile la baia generala(dar la noi era in perioada aia de -25 de grade si era cam racoare in casa). Daca stiam ca niste prieteni au aparat de aerosoli il imprumutam pt Danut dar cum nu am stiut a trecut si asa. Acu tu nu trebuie sa faci ca mine... iti va spune instinctul tau de mami ce e mai bine.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Cristina scuze daca a sunat prea sec intrebarea dar eram curioasa pt ca si eu i-am dat lui Danut hidrasec cand am foas prima data cu diaree la spital. A doua oara, acelasi spital, alti medici care nu sunt de acord cu hidrasecul. Vroiam doar sa stiu. burtica.
Lavinia ma bucur tare mult ca ti-am fost de folos. Raresutul mic si cuminte. Cred ca asa is ei... mai mamosi.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

salutare!
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

1.Bb-ul meu are caputul tuguiat pe spate si in parti turtit.Stiti ceva de masaj?Sau se modeleaza de la sine?Cu capul doarme numai intr-o parte.
2.Pt mamici de baietei...la putulica voi faceti decalotare la fiecare baita? La noi pielicica nu se duce deloc in jos si mie mila de puiut sa-l chinui.
Marti mergem si noi la primul vaccin...am niste emotii
Sa va traiasca puiutii increstinati week-endul acesta
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Aaaa si mai era si punctul 3.dar sunt zombi la ora asta.

Voi lasati copiii sa doarma pe burtica?Mie mie teama sa nu se sufoce ca daca-l intorc pe burtica ridica caputul si il propteste direct in nas...daca-l las nesupravegheat mie teama ca se poate sufoca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Citat:
citat din mesajul lui floricik

mamicile si fulgusorii.

Noi raportam o noapte grea...a adormit abia la 6 dimineata. S-a trezit la 10 , a papat ai apoi nani pana la 2. Cred si eu ca iar s-a dereglat...cu vremea asta de kk
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Floricik! Sa stii ca pana la urma se va regla ea... cu somnicul...si eu cu Raresh, pana la 2 lunitze am facut numai nopti albe....Si acum doarme noaptea, chiar daca sunt zile cand imi adoarme mai greu!(SI apropo de asta, vreau sa va zic ca am urmat sfatul lui Dymomo, si ziua cand adoarme puiul meu stau cam 30 de minute langa el, pana doarme mai profund, sa se poata odihni, si am observat ca imi adoarme mai repede seara si se odihneste mai bine si in timpul noptii) Curaj si multa rabdare, ca o sa treaca si perioada asta! Trust me!

BOTEZ
RARES CRESTE

Eram asa fericita ca ultimele 4 nopti dormise de pe la 1 noaptea pana la 6-7 dimineata cand papa si mai baga o tura de somn pana pe la 10:30. Sper incet incet sa se regleze si cu somnul. Deci tu spui sa fac tot posibilul sa se odihneasca ziua ca daca oboseste rau nu mai doarme bine noaptea? Am inteles bine?

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

salutare!
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

1.Bb-ul meu are caputul tuguiat pe spate si in parti turtit.Stiti ceva de masaj?Sau se modeleaza de la sine?Cu capul doarme numai intr-o parte.
2.Pt mamici de baietei...la putulica voi faceti decalotare la fiecare baita? La noi pielicica nu se duce deloc in jos si mie mila de puiut sa-l chinui.
Marti mergem si noi la primul vaccin...am niste emotii
Sa va traiasca puiutii increstinati week-endul acesta
toate fetele

1. eu ii fac masaj circular in ambele sensuri de cate 20 de ori la fiecare baita, adica in fiecare seara

2. noi l-am decalotat, sunt pareri pro si contra acestui lucru...nu-l doare, mi-a spus si pediatra si nici el nu schita niciun gest ca l-ar durea

3. eu nu il pun pe burta decat ziua cand stau langa el si ne jucam, nu sa doarma

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

despre spalat/calcat/imbaiat:
eu spal rufele la 40 de grade cu persil sensitive si nu le mai calc deloc, deci laura nu esti singura, si nu avem niciun fel de problema cu pielea.
baita ii facem aproape in fiecare seara, am sarit-o doar de cateva ori pana acum, cu multa apa si nivea din cap pana-n picioare. de o saptamana am luat de la bubchen, dar nu-mi place cum miroase, asa ca o sa revenim la nivea. il spalam pe cap e fiecare data. dupa baita facem masaj cu ulei de masline.
cat de curand o sa trecem la cada mare, caci n-avem loc de desfasurare in cadita

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput