Algocalminul-medicamentul cu cap de mort!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hannen,

sau ar putea fi o reactie de la unul dintre excipientii care intra in compozitia algocalminului...poate nu a fost de vina substanta activa in sine, ci restul elementelor care alcatuiesc pilula de algocalmin...nu stiu, zic si eu...
cel putin bine ca s-a mai ameliorat situatia, dar e rau ca tot nu sunteti siguri la ce anume este alergic, ca sa evite pe viitor un nou episod alergic/anafilactic...iti dai seama, in cazul unei reactii violente si rapide, daca este singur acasa, poate nici nu reuseste sa ceara ajutor...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Hannen, nu stiu daca iti va fi de folos:
Acum vreo 3 ani am facut o alergie severa. Am avut pe corp, in acelasi timp, toate tipurile de manifestare cutanata: spuzeala, pete de leopard, dungi ca de bici. Mancarimi nu mai povestesc. Mi s-a dat produs pe baza de cortizon si alte medicamente.
Ca regim: complet fara sare (din cauza cortizonului), niciun aliment care sa contina potentiala proteina alergica. Adica am mancat timp de o saptamana numai legume fierte.
Am suferit asa vreo 8-9 zile.
Dupa 9 zile am inceput incet, incet sa mananc normal si m-am scapat in sare, fiind inca sub tratament cu cortizon, dar doze mai mici. Atunci m-am umflat foarte tare de nu ma mai incapea nimic.

Testele alergice: nu se fac niciodata cand este boala manifesta.
Eu am insistat sa le fac si am iesit alergica la absolut toate substantele-alimente ce mi le-au pus pe mana si la toti alergenii de mediu. Ceea ce nu este adevarat. Nu am fost in viata mea alergica la nimic.

Totul mi s-a tras de la o cafea solubila la pliculet cu alune iesita bine din garantie si poate cine stie ce E-uri nenorocite mai erau pe acolo.

Sanatate multa!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Corina,iti dai seama ca de asta am ajuns in halul asta!!Am citit fetele de aici,experientele lor si/sau a celor dragi si m-am speriat ingrozitor.
Sunt convinsa ca trebuie sa ne lamurim la ce substante este alergic!
Probabil ca exista si posibilitatea ca alt component al algocalminului sa-i fi declansat reactia,nu ma pricep,poate kiki ne explica.(daca nu cumva ma ia la bataie pina la urma,la cit am batut-o la cap)

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

hannen intai de toate multa multa sanatate sotului tau si insanatosire grabnica. am tot evitat sa scriu ca mare lucru nu puteam sa iti spun in plus de ce s-a scris deja. si eu am un sot alergic la lactoza si am trecut prin episoade de reactii alergice urate.
in afara de medicamentele prescrise pentru momentul in care se declanseaza o astfel de reactie medicul ne-a recomandat ca temperatura la care sta sa fie mai scazuta, adica racoare, dusuri cu apa calduta spre rece. eu ii mai pun pe el prosoape udate in apa rece si stoarse, insa cu grija ca sa nu faca frisoane. la noi foloseste asta deoarece ajuta ca substanta la care e alergic sa treaca in sange mai lent si sa nu mai provoace reactii atat de urate.

multa sanatate

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

E greu de spus daca vina o poarta metamizolul care e substanta activa a algocalminului sau vreun excipient al acestuia,dar din cate stiu eu alergiile sunt mai frecvente in cazul substantelor de baza ale unui medicament decat in cazul excipientilor.Dupa disparitia simptomelor poate sa mearga la un alergolog,sa povesteasca ce s-a intamplat si acesta poate sa-i faca un test cutanat la metamizol.Si vreau sa mai spun ca reactia a aparut ca o intoleranta a organismului fata de substanta respectiva si nu are legatura cu faptul ca in unele tari acesta este un medicament interzis.

Mergi la inceput

Predninul trebuie sa fie prednisonul o sa vezi ca umflaturile se vor retrage ,important este sa nu manance nimic sarat cat timp ia prednin.Cum i s-a spus sa il ia?In doze descrescatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

kiki,multumesc pt. informatii.
tratamentul e pe 5 zile,iar predninul de 3 ori pe zi cite doua tablete.(una are 5 mg)
Acum ,dupa ce a luat medicamentele pt. seara a izbucnit iar nebunia de pe el ,arata ca batut cu urzica.Cel mai mult ma ingrijoreaza durerea subita din piept si senzatia de sufocare.Am inchis caldura si stau de paza.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Hannen, el ia doza mare.
Nu-i da absolut nimic sarat, si nici dulce (dulciurile contin sare)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Cu multa placere,Hannen.Noi nu administram prednison pacientilor decat dimineata si la pranz(poate da agitatie) iar dozele erau in scadere,cortizonul nu se intrerupe brusc.Oricum este foarte ciudat ca inca mai are pusee pentru ca fiind sub protectia cortizonului si probabil a unui antihistaminic simptomele ar trebui sa dispara treptat.
Doamne ajuta sa treaca mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eeee, si mi-e mi-au mai reaparut asa puternice cand am stat la un foc de tabara, asa am aflat ca tb evitat soarele, baile calde.

Acolo se gaseste alcool mentolat? Eu umblam cu el in geanta
Daca nu poate gasesti ceva apa de corp nemirositoare, parca de la Avene era un spray, sau fa tu dintr-un pulverizator ceva sa-l racoreasca. E cumplita senzatia.
A descoperit si soata mea dupa ce a luat un Acc expirat, ce inseamna sa iti arda pielea.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput