Algocalminul-medicamentul cu cap de mort!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Asa e !
Mixtura mentolata calmeaza pielea mult. Se da cu solutia pe pielea iritata. Uitasem complet. Are efect aproape instantaneu.
Fugi la farmacie si cumpara.
Multa sanatate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Poate fi de la altceva si a coincis cu algocaminul?
Un detergent nou, o mincare pe care o maninca seara, un sapun nou, haine noi, wipes...etc.
Tot citesc si astept sa se imbunatateasca dar seara ii apare din nou.
Poate seara intra in contact cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nico,sanatate multa omului!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Neatza(la mine)
Kiki,Sabina,dicirstea,allinta,valentina
Andrada,reactia a aparut prima data vineri pe la prinz.Atunci a inceput sa se umfle,deci nu pot sa asociez cu nimic decit ce i-am dat dimineata.Nici nu stiu daca si ce a mincat in dimineata aia dar multe posibilitati nu sunt ,muffins,cheese,omleta si ca de obicei cafeaua.Cind a inceput sa ii apara reactia,era in masina,conducea.Simtea cum se umfla,il mincau ochii,pielea pe ici pe colo.
A ajuns acasa pe la 17:00 si era cu picioarele atit de umflate ca nu putea calca.Si de acolo a inceput calvarul,mers la spital de 3 ori...
Nu pot sa asociez cu nimic din casa,sapun,det,wipes...doar am observat ca la caldura situatia se agraveaza.

Sabina,multumesc de info cu dulciurile.Uite dimineata a mincat o gogoasa pina sa ajung eu in bucatarie.Si mi-a zis ca probabil asta e ultima solutie,daca aia nu,aia nu pt. ca mai toate au sare pe aici.
I-am propus varianta cu supe,legume,toate de regim(fara pic de sare) si a declarat ca i-am ruinat viata.

Am ethanol in casa.e bun??

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hannen, intru si citesc si ma rog sa se faca bine cat mai repede sotul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen
Am ethanol in casa.e bun??

Am dat o cautare pe net si nu este bun pt alergii.
Mixtura mentolata este cea mai buna. O poti cumpara fara reteta ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Hannen, eu iau prednison din 26 noiembrie si o sa-si blesteme zilele daca o sa ramana cu ceafa de bizon (google) , obraji umflati, burta...mai zic? cititi impreuna prednisone side effects....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Hannen, te-am citit de la inceput si m-am rugat pentru tine si sotul tau sa treceti de asta cu bine. nu stiu nimic despre ce i se intampla dpdv medical, dar iti urmaresc toate vestile cu cele mai bune ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Nu mai speriati femeia in halul asta... iau prednison de 6 ani de zile si nu am ramas cu nici o ceafa , nu mai zic de burta si alte cele. Prima reactie, da, poate fi aiurea, dar apoi corpul se adapteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Hanen, multa sanatate sotului tau. Rabdare si toate vor fi bune.
Din ceea ce stiu eu referitor la algocalmin: de ani de zile un anume profesor de la UMF (Universitatea de Medicina si Farmacie) din Iasi se zbate sa scoata aceste medicament de pe piata farmaceutica. A tinut multe conferinte pe acest subiect si motivul principal pentru care dorea sa il scoata in afara legii era ca utilizat mai cu seama la copii provoaca stop cardiac. Este utilizat in principal nu ca analgezic ci ca antitermic. Riscul major apare intrucat scade brusc temperatura ([poate reduce temerpatura cu 1 grad la jumatate de ora iar intr-o ora poate aduce temperatura corporala de la 39 la 37.5). Aceasta scadere vertiginoasa poate duce ( si se pare ca de multe ori a si dus) la stop cardiac la cei mititei. De aceea se prefera mai demult ca la ibuprofen (paracetamol, nurofen... sa se adauge un supozitor de novocalmin in ideea de a scadea temperatura cat mai repede.
Desigur, ca orice alt compus CHIMIC, poate induce alergii, cei care stiu cat de cat cate ceva despre toxicologie iti pot da mai multe detalii.
Ideea este: nu cumva sotul tau (ca si al meu) este extrem de alergic la compusii chimici? Am meu sot nu poate lua nici macar o banala aspirina, e cumplit cand se imbolnaveste, bine ca raceste extrem de rar...
Anyway, multa, multa multa sanatate

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput