Algocalminul-medicamentul cu cap de mort!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Daca l-au trimis acasa inseamna ca o sa-i treaca, dar nu asa dintr-o data... dar o sa-i treaca.
altfel cum erau sa-i dea drumul acasa?
Ai incredere si fii optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

A,am uitat sa-ti zic.Dimineata mi-a cerut ceva de durere de cap.De fapt aseara ,dar nu i-am dat.Am uitat.Dimineata s-a trezit tot cu durerea de cap si fiindca nu aveam nimic din tratamentul "local" i-am dat un algocalmin(ce mi-l aduse mama).
Pe la 2 m-a sunat sa-mi zica ca-i este rau,ca a facut alergie,a inceput sa se umfle,are ochii rosii,il maninca peste tot pe piele..ca ii este greata,senzatia ca-si da totul afara /intestinele.Exact asa s-a exprimat!
Eu relaxata,nu ti-am dat nimic rau,un banal algocalmin!Desteapta de mine!

Pe la 4 era mai rau.Ma suna sa-mi zica ca vine acasa!Si uite asa din ce in ce in mai rau ,picioarele au luat o forma de cozonacei crescuti,in cap are niste "oua de porumbei",in frunte niste "coarne" de toata frumusetea,ochii rosii ceva de speriat,se scarpina peste tot.Dar numai durerea de picioare l-a facut sa se duca la spital.eu n-am putut sa-l duc,am muncit pina la 22:30 azi.Si uite asa ma suna de la spital sa le zic ce substanta e,ce sa-i dea...
Alergii la alimente nu are,dar la medicamente da.Nu stiu sigur la ce substante ,tin minte ca am mai patit-o odata cu un pain killer in miezul noptii.Atunci facuse un cap si niste buzeeeee,monstru nu alta.
uite cum mi-am amintit acum ,si nu cind a trebuit!

Doamne!!!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaba-rema

Daca l-au trimis acasa inseamna ca o sa-i treaca, dar nu asa dintr-o data... dar o sa-i treaca.
altfel cum erau sa-i dea drumul acasa?
Ai incredere si fii optimista!

eu as fi optimista dar dupa ce i-a zis dr. de garda ca il dor picioarele si nu poate sa mearga din cauza bataturilor ...nu prea imi mai arde de liniste!
Mi se pare incredibil!Adica are niste talpi pufoase ca gogosile,nu poate calca pe ele si cica`i din cauza bataturilor!
Na liniste hannen!

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Probabil ca e o alergie atunci...nu un soc. Daca i-au dat ce trebuie, isi va reveni. Sa il urmaresti cum se simte, sa nu se inrautateasca starea. Mai ales ca spui ca e alergic la medicamente, e clar ca e algocalminul. Arunca-l din casa, sa nu cumva sa ia si copiii din greseala.

si numai bine!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Mihaela,sper din tot sufletul sa fie alergie.De fapt despre asta vroiam sa intreb cind am deschis subiectul .Iti vine sa crezi ca nu imi aminteam cuvintul???Si-a iesit agranulocitoza!Citeodata ma surprind singura de cit de panicoasa sunt! toate ca toate da` totu` pina la sot /cupii/mama...adica eu ma dau de ceasu` mortii la filme dar`mite in viata reala.E ceva normal!Si cum la scenarita stau perfect ...numai grozavii vad in fata ochilor.

Edit:hai ca inainte sa mi-o trinteasca careva,o spui io .Am facut exact ca baba din bancul ala care nu stia sa zica aspirina si-a cerut la farmacie acid acetilisalcilic.E ca?

Pina una alta ma duc sa verific sotul!toate fetele care au sarit cu o vorba buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

A,am uitat sa-ti zic.Dimineata mi-a cerut ceva de durere de cap.De fapt aseara ,dar nu i-am dat.Am uitat.Dimineata s-a trezit tot cu durerea de cap si fiindca nu aveam nimic din tratamentul "local" i-am dat un algocalmin(ce mi-l aduse mama).
Pe la 2 m-a sunat sa-mi zica ca-i este rau,ca a facut alergie,a inceput sa se umfle,are ochii rosii,il maninca peste tot pe piele..ca ii este greata,senzatia ca-si da totul afara /intestinele.Exact asa s-a exprimat!
Eu relaxata,nu ti-am dat nimic rau,un banal algocalmin!Desteapta de mine!

Pe la 4 era mai rau.Ma suna sa-mi zica ca vine acasa!Si uite asa din ce in ce in mai rau ,picioarele au luat o forma de cozonacei crescuti,in cap are niste "oua de porumbei",in frunte niste "coarne" de toata frumusetea,ochii rosii ceva de speriat,se scarpina peste tot.Dar numai durerea de picioare l-a facut sa se duca la spital.eu n-am putut sa-l duc,am muncit pina la 22:30 azi.Si uite asa ma suna de la spital sa le zic ce substanta e,ce sa-i dea...
Alergii la alimente nu are,dar la medicamente da.Nu stiu sigur la ce substante ,tin minte ca am mai patit-o odata cu un pain killer in miezul noptii.Atunci facuse un cap si niste buzeeeee,monstru nu alta.
uite cum mi-am amintit acum ,si nu cind a trebuit!

Doamne!!!

hannen, nu ma pricep sa-ti dau nic un sfat, sper doar ca totul sa se rezolve in timp cat mai scurt. Eu auzisem ca nu-i bun ca si medicament dar nu mi-as fi putut inchipui ca poti pati ce-a patit sotul tau. Sanatate!

Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Hannen, dupa ce se inzdraveneste sotul, cere sa i se faca niste analize pt a se stabili cu exactitate la ce este alergic.
Multa sanatate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Agranulocitoza se manifesta oricum altfel , a facut cel mai probabil o reactie adversa.
Nu se da antidotul de la medicamentul care a provocat alergia , ci un tratament standard.

Vreau doar sa spun ca daca asta se intampla in Romania toata lumea il injura pe medic si spunea ca vroia bani , era un criminal samd.

***Fur is for petting**

[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]

[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]

Mergi la inceput

allinta,asa ar trebui.Am sa-i sugerez dar nu stiu daca-l "prind".Imagineaza-ti ca a preferat sa conduca in halul ala(cred ca a facut 30 de min. pina in parcare) decit sa cheme salvarea.
Cind aude de spital...chestia e ca nu-i fricos,numai ca s-a saturat sa se duca si sa-i zica ca nu are nimic.Si de la o vreme am ajuns sa-i dau dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

allinta,asa ar trebui.Am sa-i sugerez dar nu stiu daca-l "prind".Imagineaza-ti ca a preferat sa conduca in halul ala(cred ca a facut 30 de min. pina in parcare) decit sa cheme salvarea.
Cind aude de spital...chestia e ca nu-i fricos,numai ca s-a saturat sa se duca si sa-i zica ca nu are nimic.Si de la o vreme am ajuns sa-i dau dreptate!

Daca asta i se spune, inseamna ca are nevoie de niste analize cu tinta precisa. La alergologie si endocrinologie, poate si urologie. El stie cel mai bine ce il doare sau incomodeaza.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput