Algocalminul-medicamentul cu cap de mort!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Xio,te asteptam!

Ar fi interesant sa aflam cum se manifesta agranulocitoza(de fapt am citit 1 din 14 pe net ,ca la viteza ce-o aveam ,si oricum mare lucru n-am retinut)si de ce nu, alte reactii adverse ,socuri,alergii...cind e caz de S.O.Sviteza cu care se manifesta.Stiu si eu,orice poate fi de ajutor pt. ca poate mai sunt persoane ca mine,care habar nu au de efectele tratamentului la domiciliu,mai ales in Ro. unde multe medicamente se procura asa usor "over the counter".

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hannen, scuze ca ma bag si eu, am plecat in oras cu gandul la voi, am revenit si am intrat repede sa vad ce s-a mai intamplat cu sotul tau. Sotul meu este alergic la...cate ceva si am mai patit-o si noi, chiar mai grav.
Intreb, ce tratament i-a dat? este si XIO pe aici. Eu stiu ca la alergii se da dexametazona, de preferat injectabil ca-si face efect mai repede, sau, sotul meu ia la nevoie, Fortecortin (e tot dexa, dar sub forma de pastile). Asta ar trebui sa opreasca reactia alergica, dar de retras efectele, mai dureaza cel putin 24-48 de ore.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am vazut acum simptomele si mi-am adus aminte...speram sa nu mai aud de asa ceva...sa stii ce poate fi si un fel de alergie ...nu stiu cum sa spun medical "incrucisata". Adica o asociere de substante sa declanseze aceasta reactie.

Mie mi se umflau picioarele asa cum zici ca le avea sotul tau, in timp ce ma uitam la ele , "coarnele" isi vor schimba culoarea treptat si se vor retrage, va ramane careva zile cu o usoara roseata si durere la presiune.

Trebuie saa faca testele dar dupa ce termina tratamentul, in mod sigur ceva cortizon i-au dat.

Eu am observat ca imi apareau cu cateva zile inainte de CM si durau inca 2-3 dupa, cu un moment de varf asa cum l-ai descris pe sotul tau.

Imi mai apar si acum, dupa 6 ani de la prima manifestare, dar mai blande. Evit anumiti aditivi alimentari si produsele care au hormoni sintetici.

Din pacate va ramane cu o sensibilitate.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Nu stiu nimic despre Algocalmin si reactia alergica la el, dar am intrat sa ii doresc sotului tau multa sanatate!
pentru tine, imi dau seama ca te-ai speriat tare rau!
Sper ca acum se simte mai bine.

Alice

Mergi la inceput

Fetelor si pt. suport si ginduri bune!

Aveti dreptate,cred ca mai dureaza putin procesul de vindecare.Inca are picioarele umflate dar nu asa dureroase.Cel mai important (si-am uitat sa scriu aseara) e ca,simtea ca nu poate sa respire,o durere in piept.Ei, si durerea asta ,senzatia ca se sufoca ,a ramas inca.
Sunt inca ingrijorata,sper sa treaca cu bine.Doamne ajuta!

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Hanen, sanatate sotului !

Din ce scrie pe Web Algocalminul e interzis in multe parti (in Frante de exemplu, algocalminul e exclusiv pentru uz veterinar). Pune mina si arunca toate pastilele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Algocalminul(metamizol),este scos din multe tari din motive de pret-este prea ieftin.
Multi medici din afara inca regreta lipsa lui de pe piata.
Ceea ce s-a intamplat cu sotul lui hannen a fost o reactie alergica,care se poate intampla la oricare medicament,daca ai un teren alergic.
Orice medicament are un raport risc beneficii si este posibil sa fie acceptat in UE dar nu in SUA ,in functie de alternativa terapeutica ce exista pe piata,costuri,etc.
In activitatea mea nu am intalnit pacienti sau medici care sa se planga de acest medicament,si lucrez de 13 ani in domeniu.
Hannen daca i-a dat cortizon ai grija sa elimini sarea din alimentatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Sanatate sotzului tau!

Poate ai putea totusi modifica titlul subiectului ca e exagerat rau!Este totusi un calmant de uz regulat as spune si chiar nu vad de ce s-ar panica cititorii la vederea unu asemenea titlu!

Si Hannen,uite eu de exemplu datorita unor asemnea situatzii nu-i recomand sotzului nicio pastila adusa din Romania(gen algocalmin,furazolidon sau mai stiu eu ce mai aduc uneori)!(nu ca sunt de specialitate dar mai are si el o durere ici colo unde zic eu ca un algocalmin n-are ce sa strice)

Mi-e teama exact de acest tip de reactzie,mi-e teama ca nu o sa am prospectul la mine,mi-e team ca nu pot da relatzii despre contzinutul medicamentului!Asa ca el ia pastile made in Germany in general,eu mai iau si algocalmnin ca eu sunt "crescuta"cu el!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Nu ma pricep la medicina sau farmacie, dar dupa ce am citit prospectul de la algocalmin ( pe care l-am luat ani de zile, luna de luna pentru dureri spm) nu il mai folosim. Lista de efecte secundare este mare fata de alte medicamente obisnuite.
Si ca o coincidenta:
http://www.gandul.info/news/poporul-algocalmin-romanii-au-luat-intr-un-an-383-milioane-de-analgezice-de-ce-in-unele-tari-un-compus-al-acestora-este-interzis-5472770

Hannen, multa sanatate sotului tau! Tatal meu a facut soc anafilactic acum trei ani desi nu mai facuse nici o alergie inainte, a fost salvat de medicii de pe ambulanta si de mama. Ce voiam sa iti spun este ca trebuie facute analizele ca sa stiti ce substante trebuie evitate. Alergia vazuta de tine evolueaza lent fata de socul anafilactic. Si inca ceva, e bine sa se odihneasca in casa zilele astea cat de mult, sa lase organismul sa isi revina. Tata a ramas si cu alte sensibilitati pe care nu le avea inainte dupa acel soc (de exemplu, el care e un bun inotator si inota peste tot in rauri, mare, piscine, lacuri, etc., face alergie la ...apa rece...)

Mergi la inceput

Fetelor am zis ca a trecut,dar nu da semne."cucuiele" din frunte si de pe cap sunt tot acolo,pe tot corpul are umflaturi rosii pe care abia se abtine sa nu le rupa scarpinindu-se,picioarele iar incep sa fie mai dureroase(zice ca simte ca niste ace )in jurul ochilor e rosu ,pielea umflata ...la urinat simte la fel,intepaturi.Deja imi vine sa-mi iau cimpii ca m-a disperat sa-i dau ceva sa-i treaca.
Ce naiba sa-i dau?I-am dat lichide,bauturi sportive...
Am crezut ca trece deja,de unde.

Dana,as schimba titlul dar am inteles ca in unele tari(Belgia de ex) acest medicament are pe cutie un cap de mort!Asa ca sparii si eu lumea ,daca belgienii isi permit,eu de ce nu?

Mergi la inceput