Algocalminul-medicamentul cu cap de mort!
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela_s spune:
Tare as vrea sa ne mai spuna Hannen ce face sotul ei...
.
Eu lucrez in domeniu, dar din pacate nu am inca studiile necesare. Sunt chimista si fac practica(uneori si lucrez) in laborator, ma ocup printre altele de trimiterea probelor la Stockholm. Printre ele sunt multe probe de alergie. Stiu ca se fac teste la cateva substante chimice, de ex. la coloranti, indulcitori dar din ce a trecut prin mana mea nu am vazut decat la alte substante sa le zic naturale(ou, par de animale, polen de diferite plante, lactoza, etc. Fata mea cea mare are o colega care e alergica la colorantii din mancare...insa nu stiu ce teste i s-au facut.
Hannen, sotul tau nu a fost asa inteleg eu, inainte sa ia algocalminul acela? Adica algocalminul i-a provocat toate astea care nu se mai termina?
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
hannen spune:
neatza!Va multumesc pt. raspunsuri !
Nush ce sa zic,inclin sa cred ca intr-adevar nu exista teste pt. a determina alergiile la substantele /compusii chimici din medicamente...
Mihaela,dupa ce a fost la dr.luni(alt dr.o clinica particulara) i-a dat un "medicament" chinezesc-pe baza de "buruieni"(stiti voi...)e exact pt. oboseala si tot ce simte el.Deja zice ca se simte mai bine fizic(eu il intreb,sigur nu-i autosugestie?
)si el ma intreaba "dar tu nu te simti mai bine?"(ca impartim frateste,imi da si mie sa experimentam in grup miraculoasele efecte
)
Asteptam rezultatul CT-scanului ...in rest cu chestiile de pe corp la fel.Nu stiu cum sa explic,nu-i ceva permanent.Eu am impresia ca el se scarpina si nu-si da seama si ramane cu niste dungi urite .Apoi m-ai cred ca si cind sta cu mainele strinse (de ex. crucis pe piept si cu degetele isi prinde bratul celalalt) ii raman niste urme adinci,rosii care persista foarte mult timp.Am incercat sa fac si eu sa vad cum iese,ale mele imediat dispar.
Marti seara stateam in pat,cu capul pe bratul lui,celalalt peste mine(ma tinea in brate...)si discutam ceva.Deodata i-a tremurat bratul de sub capul meu tare,iar inima i-am simtit-o in spate(le meu) cum i-a luat-o la galop.Am sarit arsa!Ce-i,ce-i,de ce tremuri?A zis ca nu stie.A fost ceva "bum" si gata,s-a linistit.Si nu aveam o discutie in contradictoriu,nimic care sa-i dea palpitatii.![]()
Nu cred ca algocalminul i-a declansat reactia pt. ca s-a mai intimplat o data,acum 4 ani.Lua niste medicamente pt. durere de spate.Printre ele avea si un pain-killer si cred ca ala i-a declansat o reactie alergica.M-a trezit pe la 2 a.m cu capul umflat ingrozitor,buzele,pleoapele...Nu mai stiu daca s-a manifestat si in alte zone dar capul stiu sigur ca era desfigurat(cind am dat cu ochii de el la ora aia m-am speriat).
In 10 ani de casnicie astea au fost singurele doua reactii alergice despre care eu stiu.Dar cred ca sunt si singurele din viata lui.
Sper ca nu-i alergic la mine LOL:):):):)![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
andacos spune:
Hannen,eu tzi-am spus de la inceput ca ma indoiesc ca este de la algocalmin asa cum tzi-am spus ca si titlul subiectului e prea ...scary!
Sa stii ca si eu fac dungile alea pe corp tot de la scarpinat este,si da,uneori chiar nu-mi dau seama ca ma scarpoin!
Oricum...tu esti prapastioasa rau!
Sanatate si nu te mai gindi la stiu eu ce minunatzii de boli!
Dana
hannen spune:
dana,cind am zis ca nu cred ca algocalminul i-a dat reactia(am recitit mesajul si-am inteles cum suna) nu m-am gindit ca algocalminul i-a declansat ceva in organism care se tine lant...
Atunci pe moment,da,sunt sigura ca de la algocalmin i s-a tras,asa cum prima data tot de la un "calmant" i s-a tras.Deci este alergic la ceva substante din calmante,zic eu.
Acum ma ingrijoreaza ca nimeni nu ne zice la ce e alergic si ca are niste stari ciudate (cum descriam cu light headed...etc)care au inceput imediat dupa alergia respectiva si tratamentul care l-a facut atunci.
De prapastioasa ,vai mama!Sufar si de scenaritza,tot de aia prapastioasa!Ce sa fac daca-l iubesc de nu mai poci
???![]()
![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Alizee spune:
Hannen, Paste Fericit ! 
Sotul tau a fost vazut de un cardiolog ?
In alta ordine de idei, poate ca are sistemul imunitar slabit din cauza oboselii sau al stresului. Trebuie vazut si de un internist.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
raul_cuncea spune:
Buna am o intrebare la care sper ca-mi puteti raspunde.Acum cateva zile am ajuns la urgenta ca urmare a unei alergii.Mi-au administrat acolo o perfuzie cu cel mai probabil cortizon si calciu.Mi-au spus apoi sa nu mananc sarat,dulce si asa mai departe...De 4 zile o tin asa,absolut nimic sarat,nimic dulce,beau apa extraordinar de mult tocmai in ideea de a elimina mai repede cortizonul.Am ales si apa cu sodiul cel mai scazut posibil.Intrebarea mea este cat trebuie sa o mai tin asa?am deja 4 zile si ma gandesc sa revin la vechiile obiceiuri gastronomice.Mersi mult si astept un raspuns
ioanadara spune:
Nu cred ca se poate hazarda cineva sa -ti dea un sfat in conditiile in care nu se stie sigur nici daca a fost sigur cortizon nici ce doza si nici alte amanunte. "Cel mai probabil " nu este ceva sigur.Cel mai bine este sa suni acolo la spitalul unde ai fost internat, sa ceri sectia respectiva si cineva de pe tura care are acces la dosarul in care sigur s-a notat ce ti s-a administrat te va sfatui . Mult mai competent.
kiki31 spune:
ai primit tratament cu cortizon si pentru acasa sau a fost doar doza pe care ti_au administrat_o in urgenta?
raul_cuncea spune:
nu am primit tratament pt acasa doar perfuzia de acolo .iar in ea a fost hidrocortizor sulcinat sau ceva de genul si calciu.mi-am revenit dupa si m-au trimis acasa.
raul_cuncea spune:
insa 4 zile am tinut regim mega serios si am baut cred 400 de litri de apa plata tocmai pt a scapa de ce era in perfuzie .sigur aici nu caut decat o experienta de a voastra pe care ati traito si cum v-ati manifestat in momentul ala,nu neaparat un sfat medical competent.