Algocalminul-medicamentul cu cap de mort!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Miha,poti sa il intrebi si ce spun medicii suedezi de intreruperea brusca a prednisonului, dupa 5 zile de 30 mg pe zi?
De obicei tratamentele astea de catva zile au la baza o doza f mica de medicament.
cand iti da 30 de mg,la noi dupa aia se scade progresiv, deci se transforma in "lunga durata", recte regim....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Cu mare placere, dupamasa cand ajunge acasa.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby
www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Aici, am avut un an de zile in care nu am luat prednison, dar am facut un tratament de 2 saptamani a cate 25 mg /zi, si nu am scazut progresiv. Dupa cele 2 saptamani, am intrerupt si asta a fost. Nu am simtit nimic ciudat

Mergi la inceput

Sabina, depinde pentru ce e dat tratamentul cu prednison. In cazul tau e recomandat tatamentul de lunga durata. In caz de alergie sau episod de astm, e OK intreruperea dupa 5 zile.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

merci mult,Miha

Ancuta, ai putea sa-ti activezi PM?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Neatza.
Ultimele vesti.Cred ca mergem spre bine.S-au retras "cucuiele" si per total arata mult mai bine.Au ramas doar ceva puncte rosii in special pe picioare(talpi) si mincarimea(palme,talpi ,spate) dar nu se compara cu situatia de acum o sapt.
Pt. toate
Miha,i-am zis si parerea sotului tau o sa termine tratamentul exact asa cum i-a prescris dr. si daca o sa fie nevoie o sa mearga pt. altul,daca nu,doar pt.teste.Sa ne lamurim la ce este alergic.

In suedia se administreaza premisole??Chiar sunt curioasa despre parerile pro-contra algocalmin.Face intr-adevar mai mult rau decit bine?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Neatza.
Ultimele vesti.Cred ca mergem spre bine.S-au retras "cucuiele" si per total arata mult mai bine.Au ramas doar ceva puncte rosii in special pe picioare(talpi) si mincarimea(palme,talpi ,spate) dar nu se compara cu situatia de acum o sapt.
Pt. toate

Hannen, ma bucur ca sotul tau este mult mai bine.
Sanatate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

wow ce ma bucur, de cand astept sa scrii randurile astea, ca se vede o inbunatatire in starea de sanatate a sotului tau.Incet incet vor disparea de tot si el va fi bine, toate vor trece si sa dea Dumnezeu sa nu mai apara niciodata.Multa sanatate.Si sa urmeze totusi pana la capat tratamentul , mai ales ca sunt ceva semne de bine, ca daca intrerupe cand e mai bine parerea mea ca mai rau face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Hannen, sanatate, sa mearga numai spre bine si sa nu va mai intalniti cu asa ceva niciodata!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Hannen, ma bucur ca sotul tau e mai bine.
Ce fel de medicament e premisole asta? Aici o fi sub alta denumire, ca nu l-am gasit in lista de medicamente...poate ca ai scris la inceput dar nu am timp acum sa recitesc...

Eu am luat ani de zile algocalmin la orice dureri, era singurul de care imi treceau(dureri de cap, de ciclu, de masele...). Apoi am trecut pe nurofen si algocalmin luam rar...asta cam de 7-8 ani incoace. Se pare ca nu l-am mostenit pe tata cu alergia lui, desi alergica eram de mica la multe chestii. Indicatii contra eu nu prea vad, decat periculozitatea cu alergiile. Dar nu am studiat de ce e interzis...si aici in Suedia e interzis. Pur si simplu mi-am luat gandul de la el demult, fara sa mai imi bat capul cu "de ce?"

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

hannen cum mai e situatia ? e pe trecute sper.Daca aveti vreun rezultat si stiti din ce cauza a avut sotul tau alergia, scrie si aici, sa vedem si noi ce anume v-a dat atata de furca .

Mergi la inceput