Algocalminul-medicamentul cu cap de mort!
Raspunsuri - Pagina 11
roxy spune:
buna hannen sper ca lipsa ta de pe forum azi sa fie semn bun, ca lucrurile se indreapta si esti ocupata cu asta, la altceva nu vreau sa ma gandesc.Multa sanatate inca odata sotului tau si tie putere sa faci fata la tot.
dicirstea spune:
Ancuta, cred ca esti o norocoasa, pe bune. (sau nu vreau eu sa spun ca sunt ghinionista)![]()
Dar eu am facut alergie la cortizon. De fapt era acnee cortizonica, iar dupa 1 saptamana de cortizon in spital nu mai vedeam la tv. M-am dus la oftalmolog si bine ca i-am spus, ca a zis ca nu-mi face nicio recomandare pana nu termin cu cortizonul si inca 3 luni dupa.
Intradevar, nu a mai fost nevoie, am inceput sa vad normal, partea proasta a fost ca trebuia sa conduc zilnic 
.
Nu am facut ceafa de bizon, dar m-am pufosit ca o vata pe bat si cel mai naspa e ca a trebuit sa-mi schimb toti pantofii.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sabina spune:
ancuta...depinde ce doza ai luat.
30 de mg pe zi nu sunt o doza mica .
daca dati un google cu weight loss and prednisone va speriati.
Eu am luat 2 kile in conditiile in care mananc numa proteine si legume...
acuma cu scaderea dozei am dat aproape to jos, dar fata e inca umflata, pielea uscata...samd samd.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Amina_Marina spune:
Am patit eu baiatul meu asa, alergie de la antibiotic, dar copiii se fac mai repede bine. La adulti e mai greu . Oricum , carnea trebuie eliminanta din alimentatie pina isi revine organismul, sarea, uleiurile etc. Mancarea totala pe zi trebuie sa nu depaseasca 800-1000 kalorii.Trebuie facuta o detoxifiere a organismului. Fi'miu arata ca un monstrulet, ziceai ca-i din alta galaxie. Intr-o saptamana a slabit doua kilograme.A mancat doar mucilagiuu de orez fara sare, undon fara gust, sucuri organice pe care scria pe ele detox, tofu simplu fara nimic, si citeva legume la aburi , dar si alea organice.
La shizutetzu gasesti legume organice etc.
Sabina,supliment de vitamina B5.
edit: Timp de citeva luni n-are voie sa ia nici macar Bufferin, nici un fel de calmant sau alt medicamnet decit recomandate de medic( sper sa nu fie nevoie), si sa-si faca carticia de aia in care scriu cei de la farmacie ce medicamnete i s-a recomnadat si la ce medicament este alergic. In momentul cind se duce la doctor, pentru orice , trebuie sa-i prezinte acel carnetel.
Mie mi-a spus alergologul ca s-ar putea sa mai faca.Eu , sper sa nu.
Ancuta-Maria spune:
Sabina, am inceput cu 10 pastile a 5 mg / zi! O sa iti revii, crede'ma, nu e dracul atat de negru!
Sabina spune:
merci, Ancuta
asa e, ai dreptate.eu am inceput cu 80 de mg, acu sunt la 5. Sanatate, sper sa nu mai iei nici tu niciodata.
Hannen, cum sunteti?
Andrada, doamna diriginta? huh.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Ancuta-Maria spune:
Sabina... iau de peste 6 ani de zile si acum am ajuns la 2 mg/ zi. Sper sa scap in curand de el. Fac chef cand reusesc ![]()
hannen spune:
Scuze pt. absenta.Ieri am fost ocupata si azi sunt dar vin doar pe fuga sa zic ca "NU BINE"

mi-am propus sa nu va mai bat la cap si vad eu ce-o fi pina la urma dar fiindca voi sunteti dragute si pierdeti din timp scriind sfaturi si incurajari,nu pot sa va ignor.
Sincer eu habar nu am ce ar fi fara sare pe aici (alimente) si nici nu cred ca l-as determina sa manince.
Aseara i-am facut peste alb intr-o picatura de ulei(si m-am gindit ca poate nu-i recomandat uleiul dar era slab,fara grasime deci nu mergea pe grill iar in aluminium foil...alte semne de intrebare) fara sare,fara nimic.Nu l-a vrut!A zis ca pestele nu-i bun la alergie.
Asa o fi,habar nu am dar l-am lasat asa,adica flamind
pina s-a hotarit sa guste putina salata de macaroane cu ton si castraveti(si aia tot fara sare)
A fost bine aseara.Azi dimineata normal ca i-a fost omului foame,am zis sa-i fac o omleta ca n-am brinza fara sare in casa.A refuzat.
No,hai sa-ti dau paine cu gem de mere.a luat doua felii de paine si in juma de ora s-a facut ca ...n-am cuvinte sa descriu.
Cred,adica sunt sigura ca painea are sare,dar sincer nu stiu daca gasesc paine fara sare.N-am avut nevoie pina acum!
Concluzia e ca,am senzatia ca nu o sa mai treaca niciodata.Daca eu sunt asa ,ma intreb cum se simte el.Arata asa sufocat si numai cit il vezi ai aceasi senzatie.Oare cum se mai suporta ?Se vede ca-i este greu ,nici soarele nu-l suporta!E buhait la fata de zici ca nu s-a trezit din betie in ultimii 5 ani!!!
Mi-e mila tare de el si imi vine sa imi iau cimpii .

Mai dureaza????
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades ![]()
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson