Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *149*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Olishka, daca David e mucios poti sa-i dai in nas un puf, doua pe zi de Olinth pediatric. (seara la culcare mai degraba).

Sa il palpezi sub ureche si sa fii atenta la reactia lui. Daca il doare...sa nu i se duca mucii in ureche. Daca il doare, ii poti pune o picatura de Otocalm tinut in prealabil pe calorifer saa nu fie rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Iau si eu gura de cafe de la Moonvas, mersi !!!

Si daca tot ati dezbatut tema suzetei, unde nu ma bag pt ca nu folosim, as vrea sa-mi spuneti mamicile mai experimentate cum sa o dezvat eu de degetel pe Alexandra, nu neaparat acum dar asa pe viitor, deoarece ea fara deget in gura nu adoarme decat daca e obosita rau de tot !

Galushco, tu ziceai de dezvatat dupa 1 an , cum ai fi procedat ?

Inteleg ca e mai daunator acest obicei decat suzi asa ca o sa incepem sa studiem metodele de renuntare si va cer sprijinul

Inna, ce frumos e Andy

InaPreda, unde ai disparut ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Cred ca am mancat aseara ceva stricat ca vad ca am fulgere in fata!

Nu inteleg, JUR, nu inteleg de ce copiii nostri care cei mai veterani dintre ei abia au un an, trebuie sa ii dezvatam de ceva. Am inteles ca va gandeati la viitor, nu la prezent insa tot am vrut sa stiu de ce sa ii dezvatam?! Vorba Ilincai: ati vazut vreo mireasa cu suzeta in gura? Dar un ginere la sanul mamei?! Dar unul cu degetul in gura cand zice "I do!".

A fi MAMA, nu cred ca e o profesie! Asadar, treaba asta - sa il/o determin sa nu mai suga, sa nu mai manance noaptea/sa nu mai faca in Pampers/ sa nu mai nustiuce mie mi se pare ciudat. Noah, asa mi se pare mie!

Io as fi alaptat-o pe Bris pana la 10 ani daca ea asa ar fi cerut. Acum, cand ii arat sanul se uita la mine de parca nu stiu ce chestie incestuoasa i-as propune. Asta e! De la 4 luni nu a mai vrut, si gata!!! Oricat am incercat si m-am "oferit", a avut o blestemata de raceala de 2 zile care i-a infundat nasucul si a fost suficient sa nu mai vrea/poata sa traga si - basta! Am plans, am injurat, am disperat dar asta a fost!

Eu nu vreau sa o dezvat de nimic! Nu sta ziua cu suzeta non-stop, dar daca o vede undeva (pe jos/in pat, etc) fuge spre ea si si-o baga in gura. Apoi, la un moment dat - o scuipa. Asa si noaptea... adoarme cu ea si in 5 min o arunca. Degete in gura nu baga.

M-am hotarat sa nu o dezvat de nimic din ceea ce se numeste a fi reflex arhaic pentru ca am incredere in mostenirea ei genetica si stiu ca va renunta o data cu varsta la multe din aceste obiceiuri.

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

neata

Am fost si noi ieri dupamasa la doctor ca m-am cam sperita cu starea febrila a buburuzei si cu ocazia asta am descoperit cauza ,putin rosu in gat si gingie inflamata jos.Eu ieri m-am tot uitat la gingie cum am putut ca fiemea nu vrea sa deschida gurita nici cum dar al naibi daca am vazut gingia.In fine bine ca nu e altceva si astazi e mai bine ,astazi dimineata avea 38,2.
Ilinca am vazut ca m-ai intrebat ce inaltime am.1.65,tu esti mai scunda? ca nu pare
Petra ce frumos se joaca Bogdanel cu cadita,mi-ai dat idei.Time mai sta si se joaca in tarc in partea de sus,am incercat de cateva ori sa o pun jos de tot dar nu vrea sa stea in el ca mi-e frica sa nu cada la cum al misca din toate incheieturile dar fara succes.
Olishka ami pare rau ca si Davidut e bolnavior,sanatate multa!
La partea cu suzeta nu ma bag ca Time nu a folosit suzeta decat acum o mai molfaie cand o doare rau gingia si asta daca io dau eu in manuta.
Ce pot sa-i mai dau sa manance pt.reglarea scaunului in afara de orez ,morcovi ,banane ? Ea cum ai un pic bolnavioara face KK moale si des.Biotics sau smecta pot sa-i dau ca am uitat sa intreb pediatra

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GIA, din cate inteleg e o problema cu strambarea dentitiei, care nu se repara chiar asa usor. Si parca n-as vrea sa-mi vad copilul la maturitate complexat ca are dintii strambi si io sa-i zic: "dragule, n-am vrut sa te frustrez atunci". "Da, ia o pauzare, da' ma frustrezi acum!!!".

Probabil ca discutia e cam timpurie, io mi-am propus sa-l las in ale lui pana pe la 2 ani, cand o sa ne intelegem omeneste, si atunci om vedea...

Ah, nici mie nu-mi place verbul "a dezvata", nici "a (se) invata". Nu doar din ratiuni etimologice...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Georgiana draguto, nici eu nu vreau sa o dezvat pe Alexandra maine de deget in gura pt ca asa vreau eu , ma gandesc pe viitor cum sa procedez pt ca nu as vrea sa o vad cu dintii pe afara de la atata supt de deget.

Deci daca nu ar dauna cu nimic, nu as avea nimic impotriva sa suga degetul pana la majorat ,da ?! pt ca bine zici nu am vazut mireasa cu degetul in gura dar fetita/baiat cu aparat dentar am vazut si zau ca nu-mi place

Cu alaptatul la mine e simplu, vrea sa o alaptez pana la 1.5-2 ani asta daca o sa vrea si ea pana atunci sau daca nu apare ceva neprevazut.

Cu olita iar e simplu, nici macar nu am cumparat, o sa iau cand simt eu ca ar intelege Alexandra cum e treaba cu kk si pipi.

sa-ti dispara fulgerele !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Georgiana draguto, nici eu nu vreau sa o dezvat pe Alexandra maine de deget in gura pt ca asa vreau eu , ma gandesc pe viitor cum sa procedez pt ca nu as vrea sa o vad cu dintii pe afara de la atata supt de deget.

Deci daca nu ar dauna cu nimic, nu as avea nimic impotriva sa suga degetul pana la majorat ,da ?! pt ca bine zici nu am vazut mireasa cu degetul in gura dar fetita/baiat cu aparat dentar am vazut si zau ca nu-mi place

Cu alaptatul la mine e simplu, vrea sa o alaptez pana la 1.5-2 ani asta daca o sa vrea si ea pana atunci sau daca nu apare ceva neprevazut.

Cu olita iar e simplu, nici macar nu am cumparat, o sa iau cand simt eu ca ar intelege Alexandra cum e treaba cu kk si pipi.

sa-ti dispara fulgerele !!!

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza spre pranz.
Am tot citit si rascitit ce dispute pt o suzeta...Fiecare cu alegerea sa si copchilu sau. PUNCT. O vecina de-a mea ursuza de fel a dat o replica pe care eu o folosesc in situatiile incare vreau sa ma detasez de acel subiect, fapta, actiune, etc...Sa va povestesc ca nu stiu ce ati inteles. Familia mea iubeste fff mult animalele, in special cainii. La bloc avem o gramada. Tata ii arata acesteia un caine care facea nazdravanii, ea nici nu-l baga in seama, tata insista, ea...acelasi comportant. Tata se duce la ea si ii indreapta privirea intracolo...ea nervoasa si ursuza cum este...cu nervi si nici macar nu si-a indreptat privirea catre animal...raspunde:"Nu-i cainele meu si nu ma uit la el".
Eu nu am harul povesterii ca Ilinca sau Anca dar daca ati inteles ceva bine, daca nu ... eu o tin pe a mea si spun vis a vis de suzeta...Nu-i copilul meu si are mama lui ...

Apropo, stiti ce disperata eram ca Rares isi adora degetele si abia ii bagam sanul pe langa ele, ma trezeam noaptea in smotocitul degetelor lui, da? Ei, bine aflati ca acum, cand are chef de muscat, i le bag eu in gura si nici nu il mai tenteaza. Deci...fiecare cu pasiunile. Adevarat ca pasiunile lor nu concorda cu ale noatre dar asta e.
V-am povestit vreodata de nepotul meu cel mic care pana la 3 ani si-a sput degetul de nu mai stia nimeni ce sa ii faca. A facut infectie la deget, si-a strambat dintii, intamplator s-a taiat la degetul acela (maica-sa sperand ca gata nu o sa-l mai suga) de unde tot pe ala il baga in gura, manca si baga degetul in gura...Va spun era ceva de coma cu el...Si ...dintr-o data...ce i s-o fi parut lui la un gandac (de fel nu este fricos de nimic) ca s-a speriat Si atunci maicasa i-a spus ca se urca gandacul pe degetul lui daca il mai baga in gura. Raspuns: Sa stea acolo gandacul ca nu am deget. Si urmare nu a mai bagat degetul in gura.
Ca o completare cam tot in acea perioada a lasat si pampersul. NU stiu daca a existat vreo legatura dar finalul a fost unul fericit.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

M-am lungit cat o zi de post...
Monica multumesc pentru grafice. Alea cu pestisori sunt nemaipomenite. Dar alea in miscare crezi ca se pot imprima. Ma gandesc ca vor iesi...ca o poza ne-centrata, cand misti aparatul.
A si am vazut cateva poze de la ziua Luanei...sa inteleg ca ai recuperat ceva sau astea sunt doar de incercarea facute cu altceva?

Oli, si Rares dupa episodul de sapt trecuta cu febra mare a ramas cu secretii vascoase in nas care nu ies nici cu nimik. Imi vine sa ii bag spalatorul de sticle poate asa curat. Aseara a venit o prietena la mine, medic (va povesteam de ea) si l-a ascultat s-a uitat in gat...totul curat.
Eu seara ii pun Nazomer dar tot se aude ceva in nas.
Ma gandeam la aerosoli oare nu cedeaza mucii astia vascosi?
Parca Monica, tu aveai aparat?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Neata fetele,

Eu am ramas pe la pagina 14 cu cititul ...
Rugaminte la voi... am cumparat de la selgross burta de vita feliata fiarta (e o punga nemteasca)... eu nu am gatit in viata mea asa ceva dar ii place sotului si vreau sa ii fac o surpriza... se mai fierbe burta asta si cat ??? Ce se mai pune pe ea ? Sunt cam paralela si nu vreau sa dau gres.
hi, hi, hi... nu mi-au venit "rusii"... dar cred ca nu ajunge sotul la timp in Bacau cu avionul, se anunta vreme rea in cateva ore, nu stiu cat decoleaza sau aterizeaza avioanele, mai ales catre bacau... si nici nu are haine groase la el, deh, in Los angeles e cald..

Pup fetele !

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

La Multi Ani sarbatoritilor zilei!

Mergi la inceput