Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *149*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

A, Monvass, cred ca m-ai intrebat candva de cort: din Ikea, costa o nimica toata, 39 lei cred, sau pe acolo. Nu are bile sau alte chestii, avea si unul mai mic luat de la raionul de animale, ii placea, asa ca am zis sa-i luam unul in care chiar sa incapa :-))

Cum adica de la raionul de animale?

De intarcat te-am intrebat fiindca am o pretena in parc cu o fetita titidependenta si vrea s-o intarce fortat (citez: "chit ca o sa ma stie tot blocul"). O inteleg, si noaptea din ora-n ora... Si ma gandeam ca poate totusi gasim o metoda mai blanda.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chatonel, Anca, Aris, Rodica, Mireal multumesc

Da voi ce ziceti? Trebuie sa-i iau analize pt rosu in gat? Doctorita care ne-a vazut nu ne-a zis nimic de asa ceva, insa dr la care merg cu David de mic si cu care am vb la tel a zis vca neaparat sa-i luam.

Olga, mamica lui David iepurasul

Da,trebuie si analiza din gat(exudatul faringiat) si testarea cu antibiotice(a rezultatului) ca sa stie dr exact ce antibiotic sa prescrie.

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Iar acum
la zi fiind va doresc o zi frumoasa si las si

Dispar in bucatarie azi ...

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

www.youtube.com/user/ba939#p/a/u/0/PjFtYzTOv04" target="_blank">Bogdan la joaca

Daca nici acum nu mi-a iesit ca link , va prindeti voi care este partea la care trebuie sa dati copy-paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:

Daca nici acum nu mi-a iesit ca link , va prindeti voi care este partea la care trebuie sa dati copy-paste

Hai ca nu-mi iese nimic!

Am vrut sa dau edit la my previous message ca sa editez link-ul, nu-mi iesise si .... l-am sters complet

Oricum, va spuneam "Buna dimineata" si ii raspundeam lui Monvass in legatura cu raionul de animale, care este .... raionul de animale , iar in legatura cu intarcatul, ca eu am fost HOTARATA asa ca nu s-a pus Bogdan cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Damian Calin, Luca, Andreea Diana, Radu MIhai, Robert Adrian, Maya Andreea!!!

David este si mai racit Are nasul infundat, dar macar nu mai este febra asa mare. Oricum eu i-am tot dat nurofen si panadol caci imi este frica de febra.

Dodo, Chato

Petra David chiar acum se joaca cu ligheanul De ieri a descoperit si el jocul De fapt Chiti il pune in lighean si-l plimba prin casa cu masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

olishka cele mai bogate alim sunt: ficatelul sa nu-i lipseasca saptamanal, spanacul este iarasi ff bun facut cu orez si bogat in fier, brocoli, si mai era ceva dar am uitat, treb sa pape zilnic si cu timpul o sa treaca si anemia .Dar tu ai avut anemie cand erai graviduta? in general copii mici dar si cei mari sunt anemici, se rezolva stai linistita dar in timpppp. pupici dulci lui David sa se faca bine.Eu nu reusesc nici in ruptul capului sa va ajung din urma, sunte-ti rapide frate.
Noi suntem bine, facem multe nazdravanii si am inceput sa mergem in picioruse pe distante mici ca suntem inca fricosi.

pozici cu andy
http://picasaweb.google.com/stamate32/BebeMic?feat=directlink

Mergi la inceput

Citat:

Bogdan (09.03.2009)

Supertareee imi vine sa musc din ursuletul ala de pe strampi.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inna30

olishka cele mai bogate alim sunt: ficatelul sa nu-i lipseasca saptamanal, spanacul este iarasi ff bun facut cu orez si bogat in fier, brocoli, si mai era ceva dar am uitat, treb sa pape zilnic si cu timpul o sa treaca si anemia .Dar tu ai avut anemie cand erai graviduta? in general copii mici dar si cei mari sunt anemici, se rezolva stai linistita dar in timpppp. pupici dulci lui David sa se faca bine.Eu nu reusesc nici in ruptul capului sa va ajung din urma, sunte-ti rapide frate.
Noi suntem bine, facem multe nazdravanii si am inceput sa mergem in picioruse pe distante mici ca suntem inca fricosi.

pozici cu andy
http://picasaweb.google.com/stamate32/BebeMic?feat=directlink

Dupa ce ii trece boala lui David o sa-i fac un regim alimentar mai special, bogat in Fe

Ce scump este Andy Vad ca si el, ca si Vladimir, are o pasiune pentru furtunul de la aspirator

Mergi la inceput

Citat:

Oricum, va spuneam "Buna dimineata" si ii raspundeam lui Monvass in legatura cu raionul de animale, care este .... raionul de animale

Si cum ai cerut? Un cort pentru un catzel de talie mijlocie?

(7.03.2009)

Mergi la inceput