Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *149*
Raspunsuri - Pagina 15
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Aoleu nu pot sa plec fara sa o pup ![]() ![]() taaare pe Sasha ce ma bucur ca te revad printre noi.Galushca si tie iti urez bine ai revenit printre noi. ![]() Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite ![]() |
GAZA si eu te
Ma bucur ca am reusit sa mai scriu si eu 2-3 randuriIRI
TEO
PETRU
New Life Is Born
shasa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Shasa mi-a fost dor de tine ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Si mie!!! Acum parca este mai bine ca imi intru in ritm cu voi
IRI
TEO
PETRU
New Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Ooo, sasha bun venit beib!!! hai ca uite, chiar pe mesajul catre tine s-a nimerit sa sarbatoresc si sa scriu si eu fericita ca "bb3 are 9 luni!!!". Mama-sa se bucura si zambeste toata, iar el.. doarme cu soldatu-n front! Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 9 luni |
ANCA te
mamica de treiIRI
TEO
PETRU
New Life Is Born
shasa spune:
Si acu' ma retrag si eu la somnic! Sper sa mai am timp sa intru si zilele urmatoare.
ILINCA te pup si multa sanatate lui Manole. Stiu cum este am avut si eu o experienta de genul asta
Imi place ca iti pastrezi optimismul
Cuscra NOVUS, cuscra PISIGRI 

JOANNA 

IRI
TEO
PETRU
New Life Is Born
chatonel spune:
hop si io cu parerea la suzi :)))
Is pro suzi, cu limite: nu e nevoie de suzi decit la anumite momente, nu mereu cu ea (cel putin noi asa functionam): suzi la nani, suzi la oboseala.
Prefer suzi de o mie de ori decit degetele in gura, astea pot avea efecte grele pentru mai tirziu, sotul meu patimeste si acum: si-a pus iara sirme in gura, sa-si indrepte dintii (a avut si la adolescenta, dar efectul " a trecut"). Ce se intimpla daca se suge degetul? Se deformeaza palatul, dintii o iau cīs, se deformeaza maxilarul. Asa ca mai bine cu suzi, unde e doar inestetic, sau poate sa fie vorbirea zīzīita la copiii ce au luat obiceiul de a vb cu suzi in gurita.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui olishka Chatonel, Anca, Aris, Rodica, Mireal multumesc ![]() Da voi ce ziceti? Trebuie sa-i iau analize pt rosu in gat? Doctorita care ne-a vazut nu ne-a zis nimic de asa ceva, insa dr la care merg cu David de mic si cu care am vb la tel a zis vca neaparat sa-i luam. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Oli, eu nu as face analize. Dar, pt ca doctorul pe care il cunosti bine ti-a recomandat, de ce nu? Pt linistea ta... fa-i.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
novus spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor P.S. Novus, nu dam avans de 30% pana la sfarsitul lui februarie? Bogdan (09.03.2009) |
Ba da ! Am uitat sa scriu

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Neatza. Azi dau io cafeaua 

Vedeti ca o fac cam tare de obicei si mereu uit sa pun zahar. 

Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui olishka Eu sunt tare suparata caci David este bolnav ![]() |
Insanatosire grabnica puiului mic si multi
-iciBlogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
LA fel arata si Isabella dupa spanac si noi l-am avut in meniu ieri...si ata de mult ii place Super!!! ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Avem noua lunite 

Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 9 luni
(09.03.2009)
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 -