Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *149*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Aoleu nu pot sa plec fara sa o pup taaare pe Sasha ce ma bucur ca te revad printre noi.

Galushca si tie iti urez bine ai revenit printre noi.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Buna seara spre dimineata fetelor.
Va pup dulce pe toate
Nu am mai reusit sa intru decat foarte putin si atunci citesc "pe sarite" macar sa imi fac cat de cat idee daca sunteti bine si sa vad ce se mai intampla cu voi. Noi suntem bine de la mic la mijlociu la mareSper sa reusesc macar cap. asta sa il citesc cat de cat.
OLGA multa sanatate lui David ca am citit ca este bolnavior

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Shasa mi-a fost dor de tine

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Monica s-a culcat linistita dupa ce a batut DC-ul in lung si-n lat si a gasit argumente linistitoare pro-suzeta. OK, daca e de pe DC, e sfant, nu ma mai bag. Toate bune si frumoase, dar de ce si-a incheiat tirada rastalmacind (a se intelege "luandu-ma peste picior"...) ceea ce i-am scris eu, frumos si cu bune-intentii, despre Luana (am scris ca "incearca" sa puna piese de Lego, dar.... na', in fuga se mai scapa unele "detalii")

En fin....

Anca, stii care e culmea marketing-ului? Sa vinzi o cutie goala. Dar si mai "culmea" este ca se va gasi cineva sa o cumpere :-))

Voinicul meu s-a culcat, asa ca voi face si eu la fel!

Pup gasca, vorba lui Aris!

P.S. Novus, nu dam avans de 30% pana la sfarsitul lui februarie?

Bogdan (09.03.2009)

Dau quote la tot mesajul tau..pt ca am recitit ce ai scris tu, ce am scris eu, sa inteleg cu ce te-am jignit.
Nu stiu daca mesajul imi este adresat mie, devreme ce vorbesti despre mine, dar nu cu mine.
Vreau sa te intreb cui te-ai adresat cu culmea marketing-ului. Pt ca daca ai scris, pt mine, eu te rog sa-mi si explici, ca nu am inteles ce vroiai sa spui.
Deci, din ce vad, tu ma iei peste picior. Nu am batut in lung si-n lat DC, ci am scris ca am rasfoit. Si nu pt a cauta "argumente linistitoare pro-suzeta"...de ce ai dedus tu asta? Ca eu am scris foarte simplu "copiii se impart intre cei care nu au vrut su nu au avut"...deci sunt si mamici de copii fara suzeta. N-am cautat argumente pro, pt ca nu am nevoie, si nu caut argumente contra pt ca nu am nevoie.
DC nu e sfant, nici ce scriu alte fete la alte subiecte, nici ce se scrie aici...intelegi ideea? dar e bine sa vedem ce au facut alte mamici in situatii asemanatoare. Si da, prefer o concluzie DC decat ideile preluate din parc. Spun "o conluzie" dupa ce citesc mai multe postari, mesaje, etc. Pt ca in parc nu as putea pune problema la atat de multe persoane ca si pe acest forum.
De ce ai numit postarile mele "tirada"...nu ca ar fi ceva rau, dar nu am inteles de ce?
Si am recitit, nu mi-am incheiat "tirada" luandu-te pe tine peste picior cu nimic. Eu am spus de lego, pe mine m-am corectat ca nu face, ci incearca, n-am vrut sa se creada ca doresc sa ma laud cat de inteligenta e fi-mea si ca face lego la 1 an, sa fim seriori...a face lego inseamna mai mult decat face ea. dar ceva face...chiar daca cu suzeta in gura.
Nu am nici cea mai mica intentie sa iau pe nimeni peste picior, dar daca as lua la puricat mesajele si eu m-as putea simti luata peste picior, ca e simplu sa rastalmacesti un cuvant si sa-i dai multe alte sensuri, mai putin cel pe care a vrut sa il dea cea care a scris.
Nu aduc argumente pro sau contra, ci daca e discutie, atunci discut si de ce eu asa consider ca e bine.
Daca s-a inteles altceva ...imi pare rau. oricum, nu eu am deschis discutia.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anca din pacate a inceput sa produca muuulti muci, mai ales de cand a adormit. De asta si stau treaza, caci il pazesc, se tot trezeste tusind, plangand, mi-e tare mila de el. Am incercat sa-l aspir, dar a facut o criza de plans de am zis ca-l las in pace. Vreau sa treaca mai repede noaptea asta cu bine.

Va pup. Ma duc sa dorm si eu pe reprize langa bolnaviorul meu.

Noapte buna!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Olisoara,

chiar dc nu-l poti aspiora, cand il vezi ca respira mai greu, macar sa-i pui cateva picaturi de ser fiziologic, asa, prin somn, tot ajuta. Pupam!

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 9 luni

Mergi la inceput

Ooo, sasha

bun venit beib!!!

hai ca uite, chiar pe mesajul catre tine s-a nimerit sa sarbatoresc si sa scriu si eu fericita ca "bb3 are 9 luni!!!". Mama-sa se bucura si zambeste toata, iar el.. doarme cu soldatu-n front!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Anca chestia cu mucisorii si cu gatul dureros sunt intradevar cateva semne dar nu definitorii de aceea Dr mai precauti recomanda analize. la Gazi mica toate semnele indicau o infectie bacteriana dar nu a fost asa. Noi am asteptat doua trei zile cum zici tu si ne-am edificat. Dar ce a fost mai rau si asta i-am spus si lui Oli la tel e ca la noi situatia a fost mai grava iar nurofenul si Tantum verde a fost frectie la un picior de lemn. Si pana am schimbat Dr cu unu care ne-a dat Eurespal sirop ne-am cam chinuit vre-o saptamana de ajunsesem sa-i dau lapte cu siringa si sa o tin noaptea in brate pe umar ca la orizonatala nu mai putea dormi de cat de mult tusea. Si ca sa-mi descarc oful acu, idiotul ala (primul Dr) il sunam in disperare si-i spuneam ca nu-si fac efectul medicamentele si daca nu exista un sirop, ceva sa-i dam sa mai amelioreze durerea ca se chinuie rau, zicea ca nu exista nimic, eventual sa-i luam aparat de aerosoli. Si cand defapt daca ii dadeam de la inceput Eurespal scapam in 2-3 zile. asa cum a fost cand in disperare am apelat la cel de-a doilea. Gata hai ca m-am eliberat.
Joanna ce faceti sunteti bine?

Pup si de data asta chiar fug la nani.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

olga multa sanatate ghioceluilui tau,sa se faca bine cat mai repede pupici din partea lui andreiucu meu.
suzeta avem si noi (andreiucu) doar la culcare dar cred ca este tare adevarat ca intarzie vorbitul , andrei daca tine suzi ziua si se joaca nu ii aud gura si este logic , nu? pe unde sa vorbeasca daca gura este ocupata?Acelasi lucru l-a spus si Petra Si eu imi doresc sa il fac pe andrei sa renunte la ea dar daca se trezeste noaptea si nu ii dau suzeta nu mai doarme.

Andrei si mami.

Hai sa va spun si eu parerea mea legata de suzeta (perere ce mi-am format-o prin experienta cu primii doi indieni)! Iri a refuzat suzeta. Am incecat sa il obisnuiesc cu ea pana pe la o luna dar cand am vazut ca nu-i chip am renuntat, si desi nu a vrut suzeta a vorbit tarziu, adica pe la 2 ani jumate a inceput sa rupa cat de cat dar de atunci inca recuperaza
La "polul" celalat a fost Teo care a renuntat la suzeta cand avea in jur de 3 anisori (o mai folosea doar la somnic) si totusi el a vorbit foarte repede. Adica la 2 ani deja lega cuvintele.
Nu cred ca este o legatura intre suzi si vorbit, si eu sincer nu as putea sa i-o scot de la varsta asta. Si Petru este mare fan suzeta desi o foloseste doar la somn si atunci cand este "suparat"

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Mergi la inceput

Si ridic mana, "spasit", si zic ca EU am deschis [credeam ca doar tangential] subiectul cu suzeta, si zau ca maine merg la bona sa aflu care-i numele logopedului sa il ridic de guler, pai bine mai musiu, eu te citez pe forum si mata imi superi fetele????

Deci eu zic asa: pe 6 mai 2011 strigam catalogul pt suzi, si doar atunci, DACA mai raspunde vreun ghiocel, vedem ce mai discutam. Pana atunci, "suzi de voie", pupacit si bratze, joaca si chiuieli, ca apoi, vin lectiile frate..., ehe, ce suzi-n gura sau bratze de voie, vor veni "teme ioc dar fitze-n bloc, munca ba, dar mall-ul da"...

Noapte buna si pupam pe toti ghioceii, si cei fara suzi, si cei cu, dar cei cu sa si-o dea 2 secunde jos, ca sa imi lipesc mai bine obrazul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ARIS baiatul cu putulica "rezolvata". Nu mai stiu care dintre fete ti-a spus de nidoflor. Intradevar este foarte bun. Ajuta sa se vindece mai bine zona si scade riscul sa de infectie

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Mergi la inceput