Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)
Raspunsuri - Pagina 21
Naty spune:
alinuk offf
Eu am ceva asemanator, doar ca pana acum nu s-a manifetsta cu atat intensitate. Concluzia neurologului a fost ca singura cauza e oboseala. Probabil la fel e si la tine.
Faza cu salvarea eu am trait-o cand am plecat cu Ioana dupa criza de convulsii, e intr-adevar infernal.
iuliacris ce misto pare acest Zumba.
cris30 si eu o spal pe Nadia pe dinti o data cu Ioana, sa vada ca si ea se spala. II place tare mult si o distreaza la culme cand se clateste Ioana.
alinuk iti place step? Ma gandeam sa merg si eu si la step.
irina ce m-am distrat cu antitalentul si sariturile in apa .... Si pe Ioana tot la Opera o ducem.
Si pe mine m-a dus la balet dar dupa ce mi-a zis profesoara sa tin piciorul nu stiu cum m-am suparat si nu am mai vrut. Orgolioasa de pe atunci
si ma mai intreb cu cine seamana Ioana ...
Noroc ca s-a prins patinajul de mine.
Unde ai fost la patinoar?
De faza cu "bona" no comment, imi pare tare, tare rau ca ti se intampla asta. poate totusi a fost o intamplare. 
miere bine ca e OK Aidan.
daiopri daca te uiti cu multa invidie la pozele cu case ordonate, uite-te si la ale noastre
Cred ca n-ai sa vezi mai mare dezastru pe undeva.
cami eu le-am facut ROR-ul ambelor fete impreuna cu Infanrixul de 1 an. Nici una nu a avut reactii adverse.
Eu una sunt pro orice fel de vaccinuri si am ales sa le fac toate vaccinurile obligatorii si cele optionale. Dar despre asta am tot discutat.
In ce priveste ROR-ul, eu zic ca pojarul nu e o boala cu care sa te joci. Eu insami am facut o forma foarte urata cand eram mica, cu febra 42 si multe complicatii. La fel, am facut un oreion tare urat.
cristi, cadia si eu ii voi face Varilixul, nu stiu exact cand ca mai avem si Prevenarul intre timp de facut.
ciufik imi pare tare rau!
Acuma la cine veti merge?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
mara95 spune:
La multi ani aniversatilor!

Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sdcristian prevenarul pt ce e? |
Cristi uite aici: http://www.bebe magia.ro/articole/prevenar-vaccinul-pneumoccocic/
CADIA spune:
Si eu vreau sa-i fac Prevenarul dar pediatra mi-a zis ca ar fi mai bin sa i-l fac dupa 2 ani, intr-o singura doza.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
Naty, multa sanantate Nadiei
.Tu cum ii iei temperatura? Eu i-o iau Clarei mereu in funduletz. E ok asa sau ii poate cauza?
Am visat azi noapte ca a facut Clara reactie de la ROR
Oricum, nu e timpul pierdut (Doamne fereste!) ca am inteles ca este posibil acest lucru intre a 5-a si a 10-a zi de la vaccin.
Apropo de vaccinuri, mie tare imi pare rau ca nu i-am facut ROTARIXUL.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty alinuk alinuk iti place step? Ma gandeam sa merg si eu si la step. NOI Asa a venit pe lume Ioana |
Naty mie imi place mult step ul.
solicita mai mult musculatura gambelor, cvadricepsilor... picioarele in general
daca faci, zic eu musai doua trei zile cel putin ..altfel risti sa nu mai te misti de febra musculara
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Naty spune:
cadia rotarixul se face pana la 5 luni.
cami nadia bea in zilele bune 250 ml lapte la 8 seara si apoi dimineata la 6-6,30 cand se trezeste inca vreo 200 ml. Dar de 3 zile nu mai bea decat 150 ml la ambele ture.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana