Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Noi ne-am intors cum ne-am dus, adica nevaccinati. Are un pic de febra desi nu mare, e la limita. Are si o ureche un pic rosie desi nu e grav inca si ii mai curg si mucisorii de dimineata. Asa ca luam tratament pana vineri si vedem atunci.

ROR-ul a zis ca intre 1 an si o luna si 1 an si 3 luni o sa il facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Bogdan Stefan
Teodora Simona

Intru rapid sa va spun si eu despre noaptea mea. Am scos aseara 170ml lapte pe care am vrut sa il dau cu biberonul - n-a vrut, cu bibe cu cioc - nici asa (desi bea apa asa). Intr-un final i l-am dat cu lingurita si un sfert din el a ajuns pe bavetica. Apoi am culcat-o, dar nu a adormit decat la 12, foarte greu (ora ei e 10, foarte rar adoarme la 11). S-a trezit la 2.30, apoi inca de vreo 2 ori, nu stiu orele. De fiecare data i-am dat sa suga. La 7 dimineata nu mai vroia sa adoarma deloc. A adormit foarte greu pana pe la 8 si ceva. Daca ma intrebati de ce mai vroiam sa o adorm la 7, va spun ca eu m-am culcat la 12.30, si ca inca nu-s refacuta dupa week-endul dezastruos. O parte buna tot e in toata povestea asta, am slabit un kg.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Teodora Simona

Multa sanatate bolnaviorilor.Refacere rapida.
O saptamana cat mai frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

intru repede ca sunt cu masina de cusut intinsa prin toata casa si vreau sa fac ce fac repede ca se trezeste Alexutu si nu suporta zgomotul, plange numai cand ma vede cu masina..
Am vazut poze cu frumoasa mea nora!! Lilly, e o dulce Timea, mi-e drag de ea de mor
l-am vazut si pe Filip la 4 ace, si pe Vladut baiat-baiat si am pus si eu cateva pozici cu Alexutu
Eu cred ca am depistat problema din cauza careia nu manca puiul meu, i-a dat caninul din stg jos, l-am vazut de dimineata
cu renuntatul la suptul de noapte nu reusesc nimic, mai aman, nu pot sa nu-l alaptez, cand atunci e cel mai fericit, cum il pun in pat si ma asez langa el in pozitia de alaptat cu il auzi:" he, he", moooooooor si se infige la san de zici ca n-a mai supt de o luna...
azi-noapte s-a culcat la 11 si s-a trezit des, dar a supt si s-a culcat la loc, pe mine asta ma deranja, ca nu se mai culca la loc...dar am depistat ca era de la dintele asta care tocmai a spart gingiuta lui mica:)
asa ca mai stam asa, si mie-mi curge laptele si cand sunt cu sotul ..desi la sutien am nr cel mai mic posibil, cand n-oi mai alapta cred ca ajung la minus
cami, felicitari pentru intarcat, acum sa nu te mai apuci sa-i mai dai sa suga! gata, daca nu a supt atata nu mai are rost, ca o zapacesti Cum o culci acum, daca nu mai suge?
Porumbita, voi cum mai sunteti?

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

micola ce cosi?

aveti vreun tipar de rochita simpla de tot? pt mine, nu pt copii. ca daca rafturi is in stare sa fac, pot sa fac si rochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ana micu multumesc mult de urari

Lisa imi pare asa rau, ce face acum?

Funduletul e bine dar suntem pe regim, de azi incep sa ii bag mai multe treptat sa vedem la ce e sensibil. Nu am incercat albastru de metil

Cristi ce raft frumos, si vad ca ai covor de care imi doream eu la vlad in camera, doar ca mi s-a parut cam prea subtire...

Bpaula sa stii ca s-a agitat un pic la inceput la tuns, dar dupa aceea s-a obisnuit si a fost cuminte

Crisspy multa sanatate...

Rein multumesc mult de vorbele frumoase, asa e....avem o familie frumoasa

Anuc eu zic ca va sta mai bine daca il tundeti voi decat la un necunoscut.

Naty imi pare asa rau de bolnvirile astea ale voastre, se tot repeta, cred ca esti distrusa. Pup fetele

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

cristi, cos de toate, mai rar prea fac de la cap la coada ceva, repar, pun fermuare,scurtez, stramtez, acum fac o lenjerie pt mamaie si niste huse pt mama, pt scaunele din sufragerie ca s-u facut scaunele urate si nu vrea sa cumpere altele.
tipar nu am, sorry

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Va invit la CAPITOL NOU

Mergi la inceput