Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Neata!

LA MULTI ANI TEODORA!!

Multumim pentru gandurile bune, dragelor! Lui Mister i-a revenit febra azi dimineata, am reusit sa o coboram iar cu Calpol si acum astept sa se faca ora 11 sa mergem la programare la medic. UFFF!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Bebelusi, am vazut in poze ce atmosfera calda aveti in casa, cu oameni placuti, bucate frumos aranjate, mi s-a incalzit sufletul cand am vazut mica petrecere si proaspatul tunsulica... sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Cristi ce de apa are Carol in cada. La noi e cada mare si cum ii facem in fiecare seara baie apoi cred ca am avea niste facturi la apa calda de numa. Si asa ni s-a dublat consumul de cand cu Marius. Plus ca al meu se joaca numai in picioare prin cada, i-am zis ca o sa ii fac baie fara apa

crisspy sper sa treaca repede ochisorul.

Noi ne pregatim sa mergem la vaccin dar e cam mucos si e foarte posibil sa il amanam. Oricum trebuie sa facem controlul de 1 an asa ca mergem la doctorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Crisspy reteta de tarte cu ciuperci e reteta de la lisa care se facea cand eram cu toatele insarcinate. De data asta am pus numai ciuperci, fara sunca/ salam si am pus in tavite mici sa fie mai usor de servit.

Minipizze: Aluat: 500 gr faina, 42 gr drojdie proaspata si 200 ml lapte. Drojdia se dizolva cu o lingurita de sare si una de zahar, se adauga laptele caldut si se toarna peste faina. Se face un aluat. Nu se lasa la crescut. Intinzi o foaie ca pentru o rulada, se unge cu ceva sos pentru pizza si apoi se pune pe ea ce vrea fiecare...eu pun cabanos, muschi, masline si cascaval ras. Se ruleaza si apoi se taie felii grosute cam de 2 degete. Se pun intr-o tava, se ung cu ou, eventual pus si un mot de cascaval si se coc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Crisspy reteta de tarte cu ciuperci e reteta de la lisa care se facea cand eram cu toatele insarcinate. De data asta am pus numai ciuperci, fara sunca/ salam si am pus in tavite mici sa fie mai usor de servit.

Minipizze: Aluat: 500 gr faina, 42 gr drojdie proaspata si 200 ml lapte. Drojdia se dizolva cu o lingurita de sare si una de zahar, se adauga laptele caldut si se toarna peste faina. Se face un aluat. Nu se lasa la crescut. Intinzi o foaie ca pentru o rulada, se unge cu ceva sos pentru pizza si apoi se pune pe ea ce vrea fiecare...eu pun cabanos, muschi, masline si cascaval ras. Se ruleaza si apoi se taie felii grosute cam de 2 degete. Se pun intr-o tava, se ung cu ou, eventual pus si un mot de cascaval si se coc.

mersi frumos

Bafta la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

La Multi Ani Teodora Simona!

Dark, multa saanatate lui Mister... Sper sa-i treaca repede febra.

BEbelusi, o petrecere minunata!!! Felicitari! Ce scump e Vlad tuns!!!

Fetelor ce se lupta cu intarcatul... le urez multa perseverenta. Fiecare stie ce e mai bine pt propia pers. Eu acum nici nu ma gandesc sa il intarc... la cate nopti am plans ca nu am lapte acum un an... il las sa renunte sg... cu toate ca nu cred ca se va intampla in curand. Si pe mine ma trezeste de nshpe ori pe noapte... nici cand era bb nu se trezea asa des, dar ma bucur ca doar asta e pb noastra... bine ca suntem sanatosi.

Va pup, o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata fetelor!

Eu nu prea mai am timp ptr ca o am si pe Ioana acasa si toata ziua ne jucam. Ma pune sa-i citesc non-stop, devoram carti si jocuri. E f distractiv, dar la un moment dat imi vine sa fuuuuuuuuuug si sa am si eu o clipa de liniste, doar a mea :)

Alinuk, bine ca n-a fost ceva serios. Pot sa-ti spun ca stiu ce a simtit sotul tau cand te-a vazut pe targa, plecand cu salvarea. La fel am simtit eu anul trecut cand a facut Florin criza aia de nici acum nu stim ce a fost, dar am zis ca moare. A plecat mai mult lesinat cu salvarea, iar eu nu stiam ce sa fac, sa ma las prada disperarii (ca aveam numai ganduri negre in cap) sau sa fiu puternica pentru copiii care dormeau linistiti in patut..Ingrozitor a fost!

Bebelusi, frumos tare Vladut si ii sta f bine tuns. Si eu abia astept sa-l tund pe Filip, dar mi-e frica sa-l facem noi cu masina ptr ca nu stiu daca sta cuminte.

Ma omoara viscolul asta si zapada! Vreau primavara, vreau vara!

Sanatate copilasilor bolnaviori sau cu reactii post-vaccin. Saptamana asta il facem si noi + luam sange ptr analize, deci va fi o saptamana grea :)

Succes fetelor care se chinuie cu intarcarea. Oricum sa stiti ca va admir ca ati alaptat pana acum. desi au trecut atatea luni, inca mi-e dor de Filip la san. Si Andreea, daca, vorba ta, ne mai apuca de facut copii la batranete, sa stii ca eu tot cu el atarnat de tzatza vreau sa stau...si cat mai mult posibil :)

V-am trimis cateva poze pe contul comun cu Filip la 4 ace :)

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Teodora Simona!!!! Sa fii sanatoasa, cuminte, desteapta si frumoasa!!!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

LA MULTI, MULTI ANI SARBATORITILOR DIN WEEKEND VLADUT SI IULIA!

LA MULTI, MULTI ANI ANTONIA SI LIVIU!

Puiuti scumpi, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi!

Eu sunt acasa, dmimineata dupa ce ma machiasem si imbracsem mi-a dat partenerul meu sms sa nu vin ca e nenorocire afara.
Sunt tare suparata ca Nadia e bolnava si nu stiu ce are. De vineri nu mananca aproape nimic, doar laptele in bea si din cand in cand cate un biscuite. Altceva nu vrea.
Face si febra, paa in 38 dar face.
Ii curge un pic nasul dar alte manifestari de boala nu are. Ce-o mai fi si asta?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeee

neata si de la noi
antonia doarme putin si eu m-am bagat la facut mancare
ca femeia care ma mai ajuta nu a venit
din diverse motive
offffffffff
imi e f greu singurica
da asta e
a inceput postul
va urez bafta celor care vreti sa il tineti
deocamdata e saptamana branzei
deci se mai manaca lapte, oau, branza, peste

revin

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput