Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (86)
Raspunsuri - Pagina 19
anna-mama spune:
La multi ani, Teodora!
Axis, nu e lapte putin, nici nu vrea sa manance din ambii sani, in plus dupa ce termina de supt daca ma apas pe san tasneste laptele. Pur si simplu el e f energic si isi gaseste altceva de facut, iar noaptea papa putin si adoarme 
Irina,
pt tine si pt Radu. Ti-am mai spus, imi dai curaj cand citesc dint experienta voastra legata de intarcat 
Rein, stiu ce spui si de asta mi-e si frica si nu vreau sa plec de acasa, cum am fost sfatuita, dar trebuie sa fac intarcarea brusc pt ca altfel nu merge cu al meu, ca am tot incercat, si rabda de foame si o zi daca e nevoie...
Paula, ce dragut este Marius, super frumusel. S-a simtit tare bine de ziua lui si ce de jucarii a primit. Felicitari 
Dark, sanatate multa lui Mister. Cum se mai simte? 
Bebelusi, felicitari pt petrecerea reusita! Vlad a aratat super, si tare frumos imbracat 
Lisa,
sa-si revina repede Ana Cum mai e?
Iulia, sanatate multa 
Tony, ma bucur ca v-ati simtit bine si au iesit scoicile gustoase 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
tonylexa spune:
koruccia sa stii ca si la noi (in bucuresti si imprejur) se pastreaza traditia
a fost sambata mortilor, dimineata se merge cu coliva la biserica la slujba, apoi se impart farfurii cu mancare la vecini: friptura+vin+tuica, peste, orez cu lapte, covrigi, prajitura, coliva (bine-nteles)fructe; unde sunt copii se pun mai multe pe farfurii
parintii mei pastreaza inca traditia, mergem la tara, langa bucuresti si acolo nimeni nu se mira daca mergi la biserica duminica si apoi la cimitir sa aprinzi o lumanare, vara sa primenesti mormantul bunicilor....fetita mea stie deja si merge cu parintii mei la mormant la bunicii mei, pune lumanare acolo, alaturi e inmormantata si bunica sotului meu si pune si acolo lumanare....
...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)
tonylexa spune:
anna mama iti trimit multe-multe clatite si o 
repede, mananca pana nu afla daria mea ca ramai fara ele ![]()
a manact ieri ca sparta cred ca vreo 8 clatite....asa ca azi dimineata nici nu mai vroia sa auda de ele ![]()
...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)
anna-mama spune:
Tony, multumesc pt clatite, delicioase, ii trimit si eu lui Dari o felie de tort la schimb 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
roxanaz spune:
neata!
la multi ani Bogdan, Teodora, Vlad! sa fiti sanatosi, iubiti, fericiti!! 

Micola la multi ani fericiti!!

inutil sa va zic ca e si la noi viscol ca la nebuni, de abia se poate circula.... etc.... deja m-am cam saturat de iarna ![]()
multumesc inca o data tuturor pentru complimentele la adresa copiilor, sunteti niste scumpe 
Lisa, as zice sa nu ii mai pui medicamente in lapte. de multe ori asta cauzeaza voma. mai bine cate putin separat, cel mai bine inainte de masa. cu lingurita, seringa, etc.
Cris, nuu, suntem doar doua surori. alea din poza ![]()
Andra, uite asa o sa se invete Mister tare bine sa manance singurel. ca are exemplul copiilor mai maricei de la Lynn.
Miere, ce bine ca Aidan e ok acum!!
tonyalexa, au fost multe discutii legate de ROR, nu as mai vrea sa le detaliez, iti mentionez doar ca Priorix NU are nici mercur nici thiomersal. iar varianta AR nu este acelasi lucru cu dtp. iar pentru faptul ca in europa de est exista alte produse.. te contrazic - sunt fix aceleasi conditii de calitate pentru orice firma de productie medicamente in acest perimetru. te rog sa nu le compari cu laptele praf sau cu produsele cosmetice care nu au aceleasi reguli de productie ca medicamentele.
Camelia, poti face vaccinul de 12 luni - adica DTP la un an, si apoi pana la 15 luni vaccinul ROR - adica priorix.
ma duc la munci. sa aveti o zi excelenta!
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonylexa dark --- pupici lui mister alinuk - poate ar trebui sa ii ceri si sotului sa mai stea cu cei mici (e doar o idee , nu dati cu pietre), mie cand mi s-a facut rau am decis sa mai schimb unele lucruri, asa ca sotul se duce la fetita noaptea daca e nevoie, iar ziua, cand e acasa....ei bine, nici nu mai trebuie sa zic ceva pentru ca cei mici se duc la el si nu-l lasa pana nu fac dii-dii-dii , dar si statul pe un scaun/fotoliu 5 min tot e ceva |
Tony la mine nu e pb asta nicicum, avem bona + bunicii din dotare care stau in apropiere si 'se bat' care cum sa stea cu picii
eu am activitati extra 'stat cu bebeii'...
printre altele, cum ziceam zilele anterioare: aerobic+sauna toata saptamana trecuta, so cred ca am 'obosit' cam inconstient organismul

iar Mihai cand vine acasa, abia asteapta si el sa se joace cu picii
Noaptea Andu doarme, ft rar se trezeste sa bea apa sau ca nu-si gaseste suzi

Bebelusi, desi ti-am scris si pe mess...iti mai zic si aici
mi-au placut tare de tot aranjamentele pt masa festiva... de fapt nici nu ma gandeam ca poa' sa fie altfel la cat de creativa te stiu
bravo!
iar de Vladutz ce sa mai zic ca nu vreau sa-l deochi... ziceam ca seamana cu tine...numa' ca dupa ce ati tuns baiatul vad ca vireaza spre tati

sa aveti saptamana frumoasa si haideti la o

cu bucaneatza cum mai 'shede'??? ai incercat cu albastru de metil??
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
sdcristian spune:
uite ce am lucrat noi in weekend
adica eu
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/?action=view¤t=100_1507.jpg
la multi ani teodora simona
bpaula spune:
Bebelusi foarte frumoase aranjamentele. Imi luasem si eu struguri dar pana seara mi i-a mancat fratele meu.
Asa ca am mers numai pe rosii cu mozzarella. Imi place tare cum ii sta la Vladut tuns. A stat cuminte sa il faci cu masina?
crisspy spune:
'Neata,
Am de recuperat nu gluma...multumesc frumos pentru raspunsurile legate de mamografie
...azi ma apuc sa sun sa vedem cand prindem programare.

BOGDAN 

TEODORA 

Iulia e dementiala Carla cu strungareatza... multi
zambilicei si tie sanatate multa
Ingrid felicitari pentru datul jos din pat si pentru dintishorul nr. 7. Asteptam pozici de la petrecere.
Ira multumesc pt aprecieri la adresa lui Razvi aka Fred Astaire
... asteptam filmuletz cu Eliza dansand a la Flatley...
Miere ma bucur sa aud ca Aidan e OK ...acum poti sta si tu linistita un pic.
Dark sanatate multa lui Mister ...sa treaca si temperatura si infectia la ochi
...
Tony
pentru Daria si multa sanatate...ma bucur ca au iesit bine scoicile
Anna eram "precisa" ca Vladutz o sa se bucure de toata lumea adunata la ziua lui...asteptam pozicile cand le primesti si tu.
Alinuk multa sanatate
...sper ca te simti mai bine acum. Sper sa nu se mai repete episoadele astea, si eu am avut insa pe fondul caderii de calciu si stiu ce nasol e...
Ciufik sper ca e mai bine Ginutza cu buzita
...condoleante pt dl doctor.
Micola te asteptam sa recuperezi din urma si sa revii cu pozici.
Paula am vazut pozicile de la ziua lui Marius...aveti o familie tare frumoasa
.
Bebelusi a fost mortal Vladutz in costumul ala cu cravata...e scump foc tuns 

Lisa multa sanatate Anuscai ...off ...multi 

si multe 
de la Razvi
Si noua ne-a aparut ceva la ochisor...l-am vazut de ieri insa credeam ca s-a frecat la oki si d'aia e rosu...insa de dimineata era mai rau...i-am zis mamei sa-i puna nishte picaturele Tobrex sau sa-i unga cu Kanamicina...
Si parca a inceput sa si tuseasca ...sper sa nu raceasca 

Am avut norok ca ieri am plecat spre Buc devreme...am facut noi 3 ore jumate pe drum, dar am ajuns cu bine.
O zi usoara si multi 

crisspy spune:
Paula cand ai timp poti sa postezi te rog retetele de la tarta cu ciuperi si de la minipizza?
Mersi frumos 

, dar si statul pe un scaun/fotoliu 5 min tot e ceva